- 20 Mart 2021
- 571
- 300
- 33
- 32
Çok teşekkür ederim canım sorduğun içinncnm dr abloşuma sordum. 38 olması önemli değil yanma vs varsa ilaç kullanabilir yoksa su içsin bol bol dedi. rahatsızlık vermiyorsa sorun yokmuş geçermiş. 38 sdce enfeksiyon var demekmiş.
Yok iste 12 haftalikken gittim ense kalinligi oldukca ince burun kemigi olusmus. Her bakimdan saglikli dediler. Bir daha 18.hafta gidicem detayli ultrasona 21 aralikta ins orda cinsiyet ogrenirim. Ama ilkinden sonra inanirmiyim bir doktora aslaSağol canım benim inşallak küçülür de hiçbirini düşünmeme gerek kalmazsen nasılsınn cinsiyet vs bi gelişme var mı sizin oralarda durumlar biraz farklı ilerliyor biliyorum ama sorayım dedim yine de
karın alt bölgesinde zaman zaman bendede ağrı oluyor.Kizlar ya 6 haftaliktan bu yana surekli karin alt bolgesinde ozellikle sol kasikta agri var benim. Herseye bakildi idrar yolu enfeksiyonu rahimin yerlesimi hersey normal. Ama dun doktor yumurtalik donmesi olabilir dedi. Boyle bisey duyan oldumu daha once yada tecrube eden?
Benimde son zamanlar sağ tarafta kasıkla karın arasında ağrım var normalde ağrımıyor ama hareket ederken dönerken vs. hissediyorum. Doktora anlattım rahim büyüdüğü için baskı yapıyor olabilirmiş. Pek üstünde durmadı. Sol tarafta birşey yok sadece sağ tarafta. İlk defa duydum hamilelik kaynaklıdır belkide canımKizlar ya 6 haftaliktan bu yana surekli karin alt bolgesinde ozellikle sol kasikta agri var benim. Herseye bakildi idrar yolu enfeksiyonu rahimin yerlesimi hersey normal. Ama dun doktor yumurtalik donmesi olabilir dedi. Boyle bisey duyan oldumu daha once yada tecrube eden?
Tebriklerrr sağlıkla gelsinHanımlar ben de cinsiyet öğrendim bugün, kızım olacak inşallah@larissa123 beni de ekleyebilirsiniz
Geçmiş olsun canım. Ben kullanmadım ama arkadaş kullanmıştı çok etkili oluyor demişlerdi.. bol da su iç. Hemen geçer inşallahİdra tahlilimde enfeksiyon çıktı kızlar , tek doz şase monurol verdi var mı bundan kullanan
En makbul 19 ve 22 haftalar diye biliyorum..şafak 6Kızlar detaylı muayene için ne zaman çağırdılar sizi. Kacinci haftanıza denk geliyor yanii
Ben 21+1e randevu aldım canım o zaman gideceğimKızlar detaylı muayene için ne zaman çağırdılar sizi. Kacinci haftanıza denk geliyor yanii
Canım bende 9 aralıkta gittiğimde 18. Haftada olucam o zaman planlıcaz detaylıyı ama 20-22 arası demişti bana. bi perinatoloğa yönlendircekti kim bilmiyorum henüzKızlar detaylı muayene için ne zaman çağırdılar sizi. Kacinci haftanıza denk geliyor yanii
Teşekkür ederiz canım benim, sen ne zaman gideceksin kontrole bizleri habersiz bırakma, bakalım bir prens mi yoksa prenses haberi mi gelecekMaşallah canıım benim sağlıkla gelsiiin
Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim canım sorduğun içinnİdrara çıkarken karnımın altında ağrı oluyordu doktora da onu söyledim o da sanırım ondan dolayı tek dozluk şase verdi suyu da 3 litreye çıkarıcam inşallah
22_23 arasi demişti doktorumKızlar detaylı muayene için ne zaman çağırdılar sizi. Kacinci haftanıza denk geliyor yanii
Benim daha 2 haftam var canım eşimin arkadaşı radyolog arada gidip bebişi görüyorum, video filan çekiyoruz ama cinsiyet için objektif yaklaşmıyor erkek diyor hepTeşekkür ederiz canım benim, sen ne zaman gideceksin kontrole bizleri habersiz bırakma, bakalım bir prens mi yoksa prenses haberi mi gelecek
Yesinler onu, ne güzel oluyor izlemesi. Bol bol izle canım benim imkan varken. Ay sağlıkla gelsin güzel kuşum ama oğlanlar fena vallahi hemen gösteriyorlar kendileriniBenim daha 2 haftam var canım eşimin arkadaşı radyolog arada gidip bebişi görüyorum, video filan çekiyoruz ama cinsiyet için objektif yaklaşmıyor erkek diyor hepo yüzden doktor kontrolüne kadar benim hala belirsiz diyebiliriz
Ben de 15 de gittim 1 ay sonra gel dedi de 19 erken mi olur bilemedim nette 21 yazıyorEn makbul 19 ve 22 haftalar diye biliyorum..şafak 6gittiğimde Dr a göre 17 hafta olcam,1 ay sora çağıracak tabi herzamanki gibii o da dediğim haftalara denk geliooo
Benim 19. Haftaya geliyor erken mi randevu almış oluyorummBen 21+1e randevu aldım canım o zaman gideceğim
Yazarsın bize de :)Canım bende 9 aralıkta gittiğimde 18. Haftada olucam o zaman planlıcaz detaylıyı ama 20-22 arası demişti bana. bi perinatoloğa yönlendircekti kim bilmiyorum henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?