Gözünüzaydınn sahi bugün randevu vardı sağlıkla gelsin inşallah
Sağol cnm aminnnnn inşallahhhh
İki kız evladı çok şükür sırtım yere gelmez artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüzaydınn sahi bugün randevu vardı sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah canımmHadi şükür zararlı bişey değil iş küçülür inş canım
Ayyyyy yaşasın geliyor muuu gelmekte olan bütün kızlaarr toplandık toplandık resmen sağlıkla gelsin minnakk hemen ekliyorum tabloyaAçılın yoldan kız anası geldi heeeyyyy
Çok geçmiş olsun kuzu inşallah seninki küçülürKızlar vajinal kist dedi doktorum. Gebelikte pek görülmez ama dedii beni bulur ya büyürse normal doğuma engel olabilir dedii ama büyümeyip küçüledebilir dedii, gebelik hormonlarından kaynaklı büyümüş olabilir dedi. Gebelikte bi şey yapılamaz dedi. İnşallah küçülür de bi şeye gerek kalmaz.
Açılın yoldan kız anası geldi heeeyyyy
İnşallah canımm
Ayyyyy yaşasın geliyor muuu gelmekte olan bütün kızlaarr toplandık toplandık resmen sağlıkla gelsin minnakk hemen ekliyorum tabloya
ahahaa seninki içime hep kız doğdu zaten
kız kardeşler çok iyi anlaşır vallahi çok sevindim
ablasının en yakın arkadaşı geliyo
Geçmiş olsun canım inş küçülür kuculmezsede sezeryan olursun önemli olan senin ve bebeğin sağlığıKızlar vajinal kist dedi doktorum. Gebelikte pek görülmez ama dedii beni bulur ya büyürse normal doğuma engel olabilir dedii ama büyümeyip küçüledebilir dedii, gebelik hormonlarından kaynaklı büyümüş olabilir dedi. Gebelikte bi şey yapılamaz dedi. İnşallah küçülür de bi şeye gerek kalmaz.
Saglicakla kucaginiza alırsınız inşMerabaa bizim cinsiyetimiz belli oldu erkek miş
Saglicakla gelsin prensesAçılın yoldan kız anası geldi heeeyyyy
İnşallah kuzum çok sağollÇok geçmiş olsun kuzu inşallah seninki küçülür
İnşallah canımm ya sezeryan sorun değilde küçülmezse onun için de ayrı operasyon olur heralde 40ını bekleriz bi falan demişti o durumda uğraştırıcı işlerGeçmiş olsun canım inş küçülür kuculmezsede sezeryan olursun önemli olan senin ve bebeğin sağlığı
Saglicakla kucaginiza alırsınız inş
Saglicakla gelsin prenses
O zaman inş küçülür iyi düşünelim iyi olsun rabbim şifa versinİnşallah kuzum çok sağoll
İnşallah canımm ya sezeryan sorun değilde küçülmezse onun için de ayrı operasyon olur heralde 40ını bekleriz bi falan demişti o durumda uğraştırıcı işler
Bende de var ve doktor ısrarla ilaç vermiyor bol su iç diyor sadeceKızlar bende yine idrar yolu enfeksiyonu var galiba yarın sabah gidip idrar testi yaptıracağım
Canim cok gecmis olsun umarim kuculur ama kuculmezsede sana ve bebege zarari yoksa uzulup takma kafana. Onemli olan sizin sagliginiz. Umarim hersey istedigin gibi olurKızlar vajinal kist dedi doktorum. Gebelikte pek görülmez ama dedii beni bulur ya büyürse normal doğuma engel olabilir dedii ama büyümeyip küçüledebilir dedii, gebelik hormonlarından kaynaklı büyümüş olabilir dedi. Gebelikte bi şey yapılamaz dedi. İnşallah küçülür de bi şeye gerek kalmaz.
Geçmiş olsun bende ağrıda eşlik ediyorBende de var ve doktor ısrarla ilaç vermiyor bol su iç diyor sadece
Yaaa sanada geçmiş olsun canım yarın git bakalım sonucun ne çıkcak doktorun ne diyecek. Ben birde cranberry aldım ondan yiyorum araştırdım idrar yollarına iyi geliyormuş sende bakmak istersin belkiGeçmiş olsun bende ağrıda eşlik ediyor
Sağol canım benim inşallak küçülür de hiçbirini düşünmeme gerek kalmaz sen nasılsınn cinsiyet vs bi gelişme var mı sizin oralarda durumlar biraz farklı ilerliyor biliyorum ama sorayım dedim yine deCanim cok gecmis olsun umarim kuculur ama kuculmezsede sana ve bebege zarari yoksa uzulup takma kafana. Onemli olan sizin sagliginiz. Umarim hersey istedigin gibi olur
Ayy buna benzer bi şey lcwda’da vardı pahalıydı bidee. Ordan alacağıma burdan alayım bari çok ciciiii güzel günlerde giysin oğluşunKızlar h&m tüm ürünlerde %20 indirim ve kargo bedava kampanyası yapmış bende oğluşuma bu seti aldım çookk güzel şeyler var bakmak istersiniz belki
Sağol canım inşallah lcw eskisi gibi çok uygun değil artıkk ama orda da çok güzel şeyler vardı geçen gün ordan da birşeyler aldıkAyy buna benzer bi şey lcwda’da vardı pahalıydı bidee. Ordan alacağıma burdan alayım bari çok ciciiii güzel günlerde giysin oğluşun