- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy aynı şey bende istiyorum..kimisi diyoya yok kaburgama vuruyo falan vursun artık lütfen ben rahatsız olmam şahsen..hem en azından içerde iyi olduğuna emin oluyoruz..bı an önce o günlere gidelim aminben artık bebeğin karnımda langur lungur döndüğü dönemi görmek istiyorum eşimde içinde çocuk olduğundan o zaman emn olacağım şimdi herşey sanki sanal gibi geliyor diyor
Hay allah geçmiş olsun canım. Dua edelim küçülüp gitsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım . Ama korkulacak bir şey değil çok şükür. Küçülene çok rastladım. Inşallah sende de öyle olur
Geçmiş olsun canım.insallah geçicidir
Çok sağolunn kızlarr inşallah geçer gider neyseki bebeğe zararlı bi şey çıkmadı ona şükrediyorum.Geçmiş olsun umarım hemen küçülür sıkma canını stres olma
Bebektir bence özellikle sırt üstü yatınca elini karnına koymayı dene pıt pıtları hissediyor insan ben ayaktayken hissetmiyorum veya otururken çok güzel bir duygu gerçekten
Her akşam yemekten sonra Tv karşısında elim göğüste bebiş hareketi beklerim artık giderek güçlenecek bizim minik meleklerEvet evet sadece sırt üstü yatınca hissediliyor birde uykuya geçmeden önce biraz yüzüstü yatıyorum sabaha karşı lavaboya kalkmıştım geldim birde o zaman hissettim birşeyler elimi koyup takip edeceğim bakalım bulantı ve halsizliklerin dışında göbüşün büyüdüğünü görmek ve birşeyler hissederken acaba bebeğim mi diye düşünmek bile şahane çok şükür ki bizede nasip oldu
Kızlar vajinal kist dedi doktorum. Gebelikte pek görülmez ama dedii beni bulur ya büyürse normal doğuma engel olabilir dedii ama büyümeyip küçüledebilir dedii, gebelik hormonlarından kaynaklı büyümüş olabilir dedi. Gebelikte bi şey yapılamaz dedi. İnşallah küçülür de bi şeye gerek kalmaz.
kuzum kullandğn fitil progesteron yapmış olabilirmiKızlar vajinal kist dedi doktorum. Gebelikte pek görülmez ama dedii beni bulur ya büyürse normal doğuma engel olabilir dedii ama büyümeyip küçüledebilir dedii, gebelik hormonlarından kaynaklı büyümüş olabilir dedi. Gebelikte bi şey yapılamaz dedi. İnşallah küçülür de bi şeye gerek kalmaz.
Kızlar vajinal kist dedi doktorum. Gebelikte pek görülmez ama dedii beni bulur ya büyürse normal doğuma engel olabilir dedii ama büyümeyip küçüledebilir dedii, gebelik hormonlarından kaynaklı büyümüş olabilir dedi. Gebelikte bi şey yapılamaz dedi. İnşallah küçülür de bi şeye gerek kalmaz.
Yoo sağa vuruyordu benim dün ben sola vurun sağ elimi kullanıyorum daha zorlanırım dedim tamam olur dediSadece sola vuruyorlar zaten aşıyı
Canım çok geçmiş olsun dua ederiz küçülür sen canını sıkmaKızlar vajinal kist dedi doktorum. Gebelikte pek görülmez ama dedii beni bulur ya büyürse normal doğuma engel olabilir dedii ama büyümeyip küçüledebilir dedii, gebelik hormonlarından kaynaklı büyümüş olabilir dedi. Gebelikte bi şey yapılamaz dedi. İnşallah küçülür de bi şeye gerek kalmaz.
Canım benim çok sağol inşallahhLarissam çok geçmiş olsun canım benim, inşallah kendiliğinden kaybolup gider biran önce.
Bilmiyorumki kuzu ya belkide. Ama korkulcak bi şey değil falan diyince rahatladım yinede Belki büyümez normal doğumla da atarım giderkuzum kullandğn fitil progesteron yapmış olabilirmi
Çok sağol canım beniim inşallah bakalımm bu arada cinsiyetimiz belli olduu kızım olcak teyzesiiLarii çok geçmiş olsun Bişeycik olmaz küçülür hayırlısıyla sen hiç canını sıkma
İnşallah canımmm sağoll aşımı da oldum yalnız bırakmıyım seni dedim şuan durum stabil kol ağrısı bile yok denicek kadar azCanım çok geçmiş olsun dua ederiz küçülür sen canını sıkma
Çok sağol canım beniim inşallah bakalımm bu arada cinsiyetimiz belli olduu kızım olcak teyzesii
Geçmiş olsun inşallah tez vakitte geçecektirKızlar vajinal kist dedi doktorum. Gebelikte pek görülmez ama dedii beni bulur ya büyürse normal doğuma engel olabilir dedii ama büyümeyip küçüledebilir dedii, gebelik hormonlarından kaynaklı büyümüş olabilir dedi. Gebelikte bi şey yapılamaz dedi. İnşallah küçülür de bi şeye gerek kalmaz.
Hadi hayırlı olsun canım aşın daa Çok sevindim inşallah ikinci günde hiçbişeyin olmaz böylece kurtulur gideriz benim kol hala kütük gibi ama hiç problem değil tek sorun o olsunCanım benim çok sağol inşallahh
Bilmiyorumki kuzu ya belkide. Ama korkulcak bi şey değil falan diyince rahatladım yinede Belki büyümez normal doğumla da atarım gider
Çok sağol canım beniim inşallah bakalımm bu arada cinsiyetimiz belli olduu kızım olcak teyzesii
İnşallah canımmm sağoll aşımı da oldum yalnız bırakmıyım seni dedim şuan durum stabil kol ağrısı bile yok denicek kadar az
İnşallah canım çok sağolCok gecmis olsun canim Umarim küçülür ve uğraştırmaz
Yaa sorma sormaa o şok ve sevinç anı hala geçmedi yaşıyorum inşallah tüm minnaklarımız sağlıkla büyüsünAh güzelim benim gönlünden geçen olmuş, sağlıkla büyüsün minik kız
Çok teşekkürler inşallahGeçmiş olsun inşallah tez vakitte geçecektir
Halaa çok minik bi kol rahatsızlığı var, ağrı diyemem ayıp olur yani kütük gibi olan koluna sarıl sadece bunla kal başıma iş açma de inanıyorum güzel atlatıcazHadi hayırlı olsun canım aşın daa Çok sevindim inşallah ikinci günde hiçbişeyin olmaz böylece kurtulur gideriz benim kol hala kütük gibi ama hiç problem değil tek sorun o olsun
Gözünüzaydınn sahi bugün randevu vardı sağlıkla gelsin inşallahAçılın yoldan kız anası geldi heeeyyyy