- 8 Mart 2020
- 5.426
- 26.996
- 498
Benimde en son kahverengi leke peceteye geliyordu sadece 10gun içinde oda gecti inş sizinde geçerEvet progestan verdi günde 3 , proluton depot haftalık vurulcak hastanede her dk serum verıldı, bnm aniden oldu hiçbişeyim yoktu inanın nazar değdirdim kendimeişe gidip geliyordum brz yorulmuştum son hafta işyerimde de.. miyom kaynaklı olduğunu söyledi doktor ama ctesi sabah 04.00 flndı asırı yogunlasmıstı kanamam hastaneye yatısım yapıldı.. suan kanamam yok ck şkür ama cok hafif sürüntüsekilde kahverengi lekelenme varla yok arası onlar neden oluyor bu iyiiye işaretmi? Wc hariç yemek bde kalkmıyorum
Kızlar bugün hiç iyi geçmedi bel ağrısı ve karın bölgemde gerilmeler oldu devam ediyor genişliyorum buda ağrıya sebep oluyor ikiz hamilelik gerçekten çok zormuş
Hafif bi baş dönmesi oldu canım yattım uzandım,birazcık da başım ağrıdı çok artmadı Allahtan, yarını da atlatırsam hayırlısıyla rahatlıcam inşallah. Darısı başına
Ne demek canım, çok iyi gelcek sana sa geçicek inşallah merak etmeCanim cok teşekkür ederim bende de seretide sprey var onu sıkar sıkmaz nefes almaya başlıyorum kullanmaya devam edeceğim . Bağlamda sökülmesi basladi sanirim bu iyi bir sey insallah tamamen gecer hepimizin
Hay allah geçmiş olsun canım. Dua edelim küçülüp gitsin inşallahKızlar vajinal kist dedi doktorum. Gebelikte pek görülmez ama dedii beni bulur yabüyürse normal doğuma engel olabilir dedii ama büyümeyip küçüledebilir dedii, gebelik hormonlarından kaynaklı büyümüş olabilir dedi. Gebelikte bi şey yapılamaz dedi. İnşallah küçülür de bi şeye gerek kalmaz.
Çook şükür canımGünaydınlar
Dün gece bebeğimi hissettim kızlar sırt üstü yatarken ellerimi göbek hizama koydum konuşuyordum hararetli bir şekilde bana tepki verir gibi pıt pıt vurdu elimde hissettim Elim olmasa bile hissediliyordu bariz, sonra hemen babası elini koydu oda hissetti yer değiştirdi sonra göbek deligimin altına geçti bir iki vuruşta orada yaptı o kadar duygulandım ki çok güzeldi şükürler olsun Rabbime
Çok geçmiş olsun canım . Ama korkulacak bir şey değil çok şükür. Küçülene çok rastladım. Inşallah sende de öyle olurKızlar vajinal kist dedi doktorum. Gebelikte pek görülmez ama dedii beni bulur yabüyürse normal doğuma engel olabilir dedii ama büyümeyip küçüledebilir dedii, gebelik hormonlarından kaynaklı büyümüş olabilir dedi. Gebelikte bi şey yapılamaz dedi. İnşallah küçülür de bi şeye gerek kalmaz.
Geçmiş olsun canım.insallah geçicidirKızlar vajinal kist dedi doktorum. Gebelikte pek görülmez ama dedii beni bulur yabüyürse normal doğuma engel olabilir dedii ama büyümeyip küçüledebilir dedii, gebelik hormonlarından kaynaklı büyümüş olabilir dedi. Gebelikte bi şey yapılamaz dedi. İnşallah küçülür de bi şeye gerek kalmaz.
Geçmiş olsun umarım hemen küçülür sıkma canını stres olmaKızlar vajinal kist dedi doktorum. Gebelikte pek görülmez ama dedii beni bulur yabüyürse normal doğuma engel olabilir dedii ama büyümeyip küçüledebilir dedii, gebelik hormonlarından kaynaklı büyümüş olabilir dedi. Gebelikte bi şey yapılamaz dedi. İnşallah küçülür de bi şeye gerek kalmaz.
Bebektir benceÇook şükür canımbende bir kaç gündür birşeyler hissediyorum ama henüz tam anlayamıyorum oğluşum mu değil mi
Evet evet sadece sırt üstü yatınca hissediliyor birde uykuya geçmeden önce biraz yüzüstü yatıyorum sabaha karşı lavaboya kalkmıştım geldim birde o zaman hissettim birşeylerGeçmiş olsun umarım hemen küçülür sıkma canını stres olma
Bebektir benceözellikle sırt üstü yatınca elini karnına koymayı dene pıt pıtları hissediyor insan ben ayaktayken hissetmiyorum veya otururken çok güzel bir duygu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?