- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Fiziğimi kızıma adıyorumAllahım nasıl yemelik bi göbüş ama nasıl güzel bir fizik
evet ya ben kısa zayıf eşim uzun zayıf. Çocuk kesin zayıf olacak ama inşallah uzun olurÇıtı pıtısıııınn, çok tatlıı göbüüşş maşallahhh
Oy oy nasıl da güzeeelll nasıl yakışcakk minnoşaa maşallaahErkeğe almamıştım ama kıza şöyle bi ilk parça alıyım dedim
Kızlarkızım olucak!! Heyecandan ve mutluluktan ağlamak istiyorum sadece 11. Hafta bunun için çok erkendi ama sabredemiyoruz dedi, ilk organ oluşumu kız ve erkekte aynıymış sonradan şu anki cinsel organ görüntüsüne evriliyomuş açıklamayı da böyle yaptı yanılmam aslında ama dedi doktor da şok
İnşallah çok daha iyi olursun canım benim maşallah diyelim amaannben gece iki prilam alıyorum bulantı devam ediyor maalesef ilaç ile biraz azalıyor sadece ben kendimden ümidi kestim sen iyi ol bari
Tünelin sonu aydınlık bebişimkusma olmasında en azından bulantı da bi şekilde geçiyor. Ama benim tiksindiğim şeyler hala aynı devam mesela onlardan uzak duruyorum bide benim boğazıma bi şey takılmış gibi bi his var ya gebelik reflüsü mü ne diyolarmış heralde olan var mı böyle bi şey doktoruma da sorucam gidince
Ben de şu an şokKızlarkızım olucak!! Heyecandan ve mutluluktan ağlamak istiyorum sadece 11. Hafta bunun için çok erkendi ama sabredemiyoruz dedi, ilk organ oluşumu kız ve erkekte aynıymış sonradan şu anki cinsel organ görüntüsüne evriliyomuş açıklamayı da böyle yaptı yanılmam aslında ama dedi doktor da şok
Ay canım kız bebek coşkusundan sormayı unuttummAvmde mutluluk dansı yapmaya 2 kalaallahım sen aklıma mukayyet ol
Kuzumm15-16 ya gelene kadar hiçbi şey kesin değil kuzum umut etmeye devam
Canım benim çok teşekkür ederim ah o günler bi gelsinOy oy nasıl da güzeeelll nasıl yakışcakk minnoşaa maşallaah
sağol canım valla kızlar atağa geçtiBir suprizzzz daha gözün aydın canimm sağlıkla gelsin inşallah prenseskisçeler çoğalmişti
Doktor kız diyince benim aklım kaldı acabaAy canım kız bebek coşkusundan sormayı unuttummolabildin mi aşıyı bugün
kuzuum çok teşekkür ederim valla öyle oldu heraldeBen de şu an şokallah gönlüne göre vermiş kuzu ya. Hayırlı olsun ultrason görüntüsüne de çok şaşırdım. Nasıl büyümüş maşallah yaa
Bununla ilgili malesef bi şey demedi. Hamilelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum dedi, tek yapılcak şey endeskopi onu da yapamayız zaten şuan dedimerhaba kızlar, mesajlarınıza denk geldim, bnm 8. Hafta bitti şuan ama 3-4 haftadan beri mide bulantısı mide sorunları gaz sorunları sindirim durması falan yaşıyorum, çok şiddetli yaşıyorum üstelik, midem hava doluyo günde 3-4 sefer kusuyorum ama midem boş olduğu için çok bişey kusamıyorum, hava çıkıyor, kusmadan önce de sizin dediğiniz gibi boğazımda bi baskı bişey varmış gibi bi his oluyo, doktora sordunuzmu bunu siz ne dediler merak ettim, devam ediyomu hala sorunlarınız
Hahaaaaatuh olmamış. Başka yollar denemek lazım aman iyi ol da geç olsun boşver
Kızlar benden size 13+2 haftalık bir göbüş gelsin
Göbüşün çıkışını izlemek gibisi yokmşAy yesinlerrr minişkoyuuuannesi ondan minik maaşallah
Oy göbüşün güzelliği, annemizin fitliğiKızlar bizden de 16+1 göbüş fotoğrafı geldii
Göbüşün çıkışını izlemek gibisi yokmş
CanıımmOy göbüşün güzelliği, annemizin fitliği
Benimde ilk gebelik sezeryandi ki uzerinde birde rahim sarkma ameliyati oldum. Daha cinsiyet icin gitmedim ama genel kontrola girdigimde hic boyle bir durumla rastlamadim ki acikcasi alakayi da anlayamadim cunku ultrason rahimin icini gosteriyor sonucta sezeryanla nasil bir alaka kurdu pek anlamadimMerhabalar cevaplarsanız çok sevinirim nasip olursa inaşallah mayıs annesi olucam 2. gebeliğim ilk doğumun sezeryan oldu ve şuan 14 haftalık bebeğim doktor cinsiyet için çok zor gördüğünü söyledi karından dikiş yerim yüzünden net göremediğini söyledi ama %80 90 erkek gibi dedi ama hazırlık yapma dedi 1 hafta sonra gel kesinleştirelim dedi ve 1 hafta sonra tekrar gittiğimde kesinlikle göremediğini söyledi ama dikiş yerinin yüzünden olduğu için dedi. Sezeryan olan anneler var mı? böyle sorun yaşadınız mı?
Ya bu nedir arkadaşKızlar bizden de 16+1 göbüş fotoğrafı geldii
Canıımmhepimiz çok güzeliz bakalım bu yolculuğun sonunda fitliğimizden eser kalcak mı gerçekten de göbüşlerin çıkışını izliyor olmak muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?