How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kizlar bebegimi dunyaya getirdim cok sukur. Biraz zor oldu surec benim icin. Su an cok buyuk sorunum var. Sutum damla damla arada geliyor ve cok yetersiz. Mamayla destekleyecegim mecburen onu saatlerce aglarken izlemeye dayanamiyorum. Tecrubelerinizi onerilerinizi aktarir misiniz lutfen?
Bende seni merak etmiştim naptin diye. Canım normal hemen gelmiyor süt. Ben ilk Manuel pompa vardi sağıp kaşıkla veriyordum tabi sonra emzirmeye de çalışıyordum bu şekilde gelecek süt insaallah sık emzir biraz sağ öyle öyle gelecek ve bol su iç dinlen uyu banyo yap bunlar sütünü etkiler

Kizlar bebegimi dunyaya getirdim cok sukur. Biraz zor oldu surec benim icin. Su an cok buyuk sorunum var. Sutum damla damla arada geliyor ve cok yetersiz. Mamayla destekleyecegim mecburen onu saatlerce aglarken izlemeye dayanamiyorum. Tecrubelerinizi onerilerinizi aktarir misiniz lutfen?
Hayırlı olsun, Allah birbirinize bağışlasın. Süt ilk başta öyle gelir, sütüm yok demeyin. Mamayı hastaneden söylemedilerse, özel bir durum yoksa vermeyin. Bazen derin uyuyorlar, emmek zor geliyor bebeklere. Youtubedan elle sağım videolarına bakın, o şekilde çay kasigina sağıp 2-3 damla şeklinde verebilirsiniz. İlk bir kaç günkü kolostrum makineye gelmiyor pek, en güzeli elle sağmak.

Kızlar kilo durumlrı ne alemde sizde yahu ben 20 kilo almistim 1 hafta da 13 ü gitti sonrası takıldı kaldı 7 kiko ustumde hicbir kiyafetim olmuyor ve oyle enteresan ki kalca ve yanlarda birikmis kilonun cogu vallahi kız cocuk yayıyomus gercekten ya vucut seklim degisti resmen oglanda boyle hic olmadim
Ben 12kılo aldım ama suankı kılomu bılmıyorum
Bilmekte ıstemıyorum🥲

😄 Bugun kontrolum vardi. Sancim cikti acilmam var 2 cm cok sukur. Alttan acilmaya baktiktan sonra kanamam oldu. Doktor normal dedi. Pesinede sarı sumuksu bisey geldi nişanmis o galiba artik bebekim ne zaman gelir bekliyorum. 🤗
Benim de cumartesi kontrolüm bakalım bende merakla bekliyorum ne diyecek doktorum

😄 Bugun kontrolum vardi. Sancim cikti acilmam var 2 cm cok sukur. Alttan acilmaya baktiktan sonra kanamam oldu. Doktor normal dedi. Pesinede sarı sumuksu bisey geldi nişanmis o galiba artik bebekim ne zaman gelir bekliyorum. 🤗
Ayy çok sevindim şimdi ne durumdasın sancıyı sen hissediyor muydun hadi kolay bi doğum hikayesi dinleyelim inşallah senden 🤗

88B3C1DC-4A7D-4027-B775-D3E57D238857.jpeg

Ben de kahve keyfi yapıyorum yanında hurma yiyerek 😋 son haftalar için birsürü şey düşünmüştüm onları yapmadım bari hurma yiyelim😄

Ayy ne güzel valla sancın kaçlarda çıktı Bi de sen hissediyor musun sancın olduğunu

Sancınızı hissettiniz mi acaba

Back