How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Zaten hastane uzak arabamızda yok kayınbabamın arabasını alıyoruz hemen istiyorlar sık gitmek bile istemiyoruz artık doğsa da arabayı istemesek artık diyoruz
Doguncada hastane isi bitmiyorki 3 gunluk 15 gunluk 1 aylik 1.5 aylik surekli bebegn muaynesi devam ediyor ilk 1 ay kendi hastanende ucretsiz oluyor 🤷‍♀️

Yaa bunu bilmiyordum benimki de öyle o zaman daha giremedi herhalde çünkü öyle bi rahatlama olmadı bende
Aynen canım karın düşüyormuş aşağı doğru her ultrasonda soruyorum yok daha girmemiş son dakika girecek herhalde

Ay çok haklısınız insan emanet almak istemiyor benim de doğum üni hastanesinde olacak yol 1 saat resmen gidesim gelmiyor 🥲
Kendilerinde hastane işi oluyor ama arabayla aciliyetleri yoktu ne zaman ben hastaneye gitsem istemeleri tutuyor

Ay ya sanki keyfinizden mi istiyosunuz bosver o zaman hiç gitmeyin kontrole kadar benim de sertlesiyor karnım hatta önceki haftalarda daha fazla sertlesiyodu şimdi oda azaldı sanki. Bazen ağrım oluyo bugün galiba diyorum yine fos çıkıyor :KK70:
Aynen bende öyle canım bugün kesin diyorum ama yok gelmiyor

Doguncada hastane isi bitmiyorki 3 gunluk 15 gunluk 1 aylik 1.5 aylik surekli bebegn muaynesi devam ediyor ilk 1 ay kendi hastanende ucretsiz oluyor 🤷‍♀️
Onda yine bebeği alıp otobüsle bile giderim ama şuan onu yapamıyorum bazen kızıp otobüse binelim diyoruz geri sabır ediyoruz az kaldı

Onda yine bebeği alıp otobüsle bile giderim ama şuan onu yapamıyorum bazen kızıp otobüse binelim diyoruz geri sabır ediyoruz az kaldı
Aman binme bosver bu halinle cok zor olur zaten ahh su insanlar anlamak gercekten güç bi bende var boyle tipler saniyordum grupta nelerine sahit olduk ya sabır

Ay çok sevindim ben de bi bakayım ona😄 benimki de aşırı zorluyor aşağıyı ya acaba kanala mı girdi Salı günü randevum var 39+1 oluyorum bakalım ne dicek 🥲
Canim evet o hissettiklerimiz oymus, doktor dedi hissediyorsundur bunlari ayrica mesanende de aci oluyordur diye. Hadi hayirlisia gelsin bebeklerimiz 🤲🏻

Aynen canım karın düşüyormuş aşağı doğru her ultrasonda soruyorum yok daha girmemiş son dakika girecek herhalde
Canim 1 gecede bile girenler oluyormus herkesin ki farkli sanirim bu benim hissettigim asagi bastirmayi her gebe hissetmiyor benim kiz yavas yavas dinlene dinlene girmeyi tercih etti belliki 😅
Seninki bir anda bile olabilir boyle olanda cok duydum

Herşeyi düşünür oldum ya son günler ya Bi yandan gelsin istiyorum Bi yandan doğumdan korkuyorum
Bende korkuyordum inan hic korkum kalmadi herseyde var bir hayir gercekten. Gecikti ya artik sabirsizlandigim icin 4 gozle bekliyorum esime diyorum o agrilar ile gulerek kosarak hastaneye gidicem eminim cunku tek dusuncem kavusmak olacak😅

Bende korkuyordum inan hic korkum kalmadi herseyde var bir hayir gercekten. Gecikti ya artik sabirsizlandigim icin 4 gozle bekliyorum esime diyorum o agrilar ile gulerek kosarak hastaneye gidicem eminim cunku tek dusuncem kavusmak olacak😅
Ben geçen akıntı geliyordu su sandım birden doğum moduna geçtim ağlayasım geldi bilmiyorum önceki yaşadıklarım aklıma geliyor

Bebeğinde emerken boğazına süt kaçma gibi sorun yaşayanlar var mı?
Tazyikli gelince kaçıyor canım ama kendisi toparlıyor sonra.
Kızlar selam biz de 11 günlük olduk ama bu. Burun tıkanması baya yıpratıcı olmaya başladı. Kıyamam yavrum sürekli tıkanık koca adam gibi horluyor.basınçlı Okyanus suyu kullandım aspire ettim yok serum sıktım yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı
Bizdede genizde hırıltı ve burunda tıkanıklık vardı doktora gittik allahtan ciğere inmemiş serum fizyolojik ve aspire önerdi. Bende öyle yapıyorum. Afedersin bildiğin yemyeşil sümük çıkıyor genzinden aspire edince. Biraz rahatlıyor sonra geri tekrar ediyor. Serum fizyolojik günde ne kadar kullanabiliyoruz acaba onu sormayı unuttum doktora.
Yürüyüş kiloların gitmesinde ve sezeryan yerinin iyileşmesinde çok ama çok etkili kızlar lohusayim diye evde oturmayın hava soğuksa da sarıp sarmalayin kuzuları cikin valla benim bebeğim daha yenidogan kadar bile değil minicik 2800 kilo evde daha çok hasta olur diyip çıkarıyorum 😁
Valla ben benim kuzu yüzünden wcye zor gidiyorum sürekli kucağımda olmak istiyor. Hazırlanıp dışarı çıkabilmem için mutlaka yanımda bi yardımcı olması şart yani : ( üstünü bile değiştirtmiyor bas bas bağırıyor. Huysuz şirinim diye seviyorum kendilerini 😅

Tazyikli gelince kaçıyor canım ama kendisi toparlıyor sonra.

Bizdede genizde hırıltı ve burunda tıkanıklık vardı doktora gittik allahtan ciğere inmemiş serum fizyolojik ve aspire önerdi. Bende öyle yapıyorum. Afedersin bildiğin yemyeşil sümük çıkıyor genzinden aspire edince. Biraz rahatlıyor sonra geri tekrar ediyor. Serum fizyolojik günde ne kadar kullanabiliyoruz acaba onu sormayı unuttum doktora.

Valla ben benim kuzu yüzünden wcye zor gidiyorum sürekli kucağımda olmak istiyor. Hazırlanıp dışarı çıkabilmem için mutlaka yanımda bi yardımcı olması şart yani : ( üstünü bile değiştirtmiyor bas bas bağırıyor. Huysuz şirinim diye seviyorum kendilerini 😅
Ayy Allah kolaylık versin kolik bebek galiba inşallah uzun sürmez

Kizlar bebegimi dunyaya getirdim cok sukur. Biraz zor oldu surec benim icin. Su an cok buyuk sorunum var. Sutum damla damla arada geliyor ve cok yetersiz. Mamayla destekleyecegim mecburen onu saatlerce aglarken izlemeye dayanamiyorum. Tecrubelerinizi onerilerinizi aktarir misiniz lutfen?
İlk başlarda damla damla gelir zaten kimsenin anında akmıyor sıkınca öyle gelir bebek alırsa çeker mamayla destekle aç kalmasın

Kizlar bebegimi dunyaya getirdim cok sukur. Biraz zor oldu surec benim icin. Su an cok buyuk sorunum var. Sutum damla damla arada geliyor ve cok yetersiz. Mamayla destekleyecegim mecburen onu saatlerce aglarken izlemeye dayanamiyorum. Tecrubelerinizi onerilerinizi aktarir misiniz lutfen?
Hayırlı uğurlu olsun 🥰

Hepimizin ilk aşamada süt sorunu oldu canım. Benim çokbilmiş ebe mama vermeyelim sürekli emsin sütün gelir dedi. Kuzum sarılık oldu. Hastanede yattık, hala da yüzünde gözlerinde var atlatamadık. Canını sıkma hiç sütün gelecektir. Mamayla sütün gelene kadar 2/3 gün destekle ki sarılık olmayın.

Kızlar doğduğundan beri kızımın sağ göz kapağı mor. Sağlık ocağında sorun yok dediler ama acaba doktoroda danışmam gerekir mi?

Back