• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim uzun zamandır sertleşiyor ama bebiş yapıyor hep taş gibi, kanala girmiş olsa barii 🥲
Benimde 2 haftadır hep sertleşiyordu kasılma olduğunu bilmiyordum nst de kasılma olarak çıkıyormuş bugün baya uzun sürüyor sertleşmesi inşallah bişeyler oluyordur 😅

Kızlar 39+3 haftalık hamileyim. Çocuk aşırı oynayınca akşamları kasıklarım ağırıyor geçiyor hemen. Hiç doğacak gibi de değil… kafa yerleşmiş, 1 parmak açılma var demişti 1 hafta önce çatı muayenesin de. Ama hala gelen giden yok 🙈 çok sabırsızım. Sezeryan olmak istemiyorum. Ama beklemekte istemiyorum korkuyorum ya bir şey olursa diye.

Kızlar 39+3 haftalık hamileyim. Çocuk aşırı oynayınca akşamları kasıklarım ağırıyor geçiyor hemen. Hiç doğacak gibi de değil… kafa yerleşmiş, 1 parmak açılma var demişti 1 hafta önce çatı muayenesin de. Ama hala gelen giden yok 🙈 çok sabırsızım. Sezeryan olmak istemiyorum. Ama beklemekte istemiyorum korkuyorum ya bir şey olursa diye.
Ne gibi birsey olacak ki canım 40. Haftaya kadar normal zaten hatta 41 42 bi sorun çıkmazsa tabi onu da doktorun der. Bizde bekliyoruz ne zaman gelmek isterlerse artik

Benimde 2 haftadır hep sertleşiyordu kasılma olduğunu bilmiyordum nst de kasılma olarak çıkıyormuş bugün baya uzun sürüyor sertleşmesi inşallah bişeyler oluyordur 😅
Hahah inşallah 😄
Ben de 39 um bugün tam ama normal doğum bekleyenler olarak süreç uzayabiliyor böyle burda 40 ları görenlerimiz var beklemedeyiz canım hiç korkma bebişler kendileri karar veriyor gelme zamanlarına 😄

Ay bu arada benimki de aşırı hareketli hem gündüz hem de akşam ekstra. Bu kadar canımın acıyacağını hiç düşünmemiştim son 1 aydır hep böyle

Ay bu arada benimki de aşırı hareketli hem gündüz hem de akşam ekstra. Bu kadar canımın acıyacağını hiç düşünmemiştim son 1 aydır hep böyle
Evet demi aşağı bastırırken özellikle aşırı ağrıyordu artık daha az acıyor ya da alıştom😅

İnşallah boşa sancı çekmeyiz sonu güzel olur iyi düşünelim bu kadar karnımı alt tarafımı deldikten sonra gelirken de kendini güzel ittir diyorum kızıma😂
Valla elini falan hep aşağıda hissediyorum ama hiç kanala girdiğini sanmıyorum benimkinin poposunu dikiyor yukarıya doğru ittiriyor kafa olduğu yerde duruyor yavrum yanlış yere ittiriyorsun diyorum dinlemiyor

Aynı hafta aynı gündeyiz canım senin en azından kanala yerleşmiş bende o da yok maalesef zaten bir kaç gün sonra suni sancı önerisi verirler bizlere

Benimki o kadar hareketli değil ya hareket etse de acıtmıyor Bi de içerde titreşim oluyor ne yapıyorsa sizde de oluyor mu

Aynı hafta aynı gündeyiz canım senin en azından kanala yerleşmiş bende o da yok maalesef zaten bir kaç gün sonra suni sancı önerisi verirler bizlere
Yarın randevum var bakalım ne diyecek merak içerisindeyim. Haftaya gel sıni verelim der. Bebekte kilo alıyor nasıl olacak bilmiyorum 🙈

Back