How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Aynen canım dediğin gibi doktorlar hem risk almamak için hemde ücret için genel olarak sezeryan yapıyorlar tabii istisna durumlarda var şuan normal doğumu bekliyoruz ama son dakika ne olur bilmem devlet hastanesine gidiyorum geçen çarşamba günü suyu azalmış diye yatış verdi yukarıdaki doktor normal dedi geri eve gönderdi cuma günü gittim az diyen doktor normal bu sefer suyun dedi 2 günde mi çoğaldı anlamadım tabii son haftadayım olmazsa suniyi mutlaka denerim daha fazla beklemeye gerek yok dediğin gibi Bi komşu kızı da hamile en fazla 2800 doğurabilirsin üstüne kilo alırsa sezeryan demiş çocuk illa kilo alacak kızın kafası karışık şuan ne yapacaksa
Benim ablama da suyun az demişlerdi sonra ki hafta gayet normal demişlerdi bilmiyorum ama boşuna telaş yaptırıyorlar bazen

Simdiki doktorlar gercekten rahata kacar olmuş hep soylerlerdi inanmazdim insanlari 40 hafta bekletiyolar sonrada olmuyo sezeryan diyolar su grupta kac kisiyizz cogunluk normal dogum istiyordu bikac kisi harici herkes sezeryan oldu her gelene yok acilma olmadi yok catın dar virt zırt gercekten ugrasmak istemiyorlar milleti kesip biciveriyolar kolaylarina geliyo kac kisi var burda herkesinki mi sorunluymus bukdr diyorum yani uc bes olsa anlayacagimda herkesi sezeryan yaptilar 2 gun once bi arkadasim dogum yapti kesinlikle normal istiyodu ve iki doktora birden gidiyodu suyu gelmis gitmis hastaneye acilman yavas ilerliyo suni verelim demisler kabul etmemis sonrada olmuyo cok cekersin sezeryan deyince imzayla cikmis ordan obur hastaneye gitmis ve ertesi gun nornal dogum yapti 22 saat falan sanci cekmis suni sancıda almamış bunuda duyunca gercekten sinir oldum bunca doktora.. yeni nesil çürüküz biz diyodum anneme annemde doktorlar rahatina duskun diyordu ugrasmiyolar diyordu gercekten de oyleymis babamda saglik bakanligindan emekli eczacı son yillarini hastanede calisarak gecirdi 4 sene once emekli oldu sezeryan 600 lira nornal dogum 400 lira getiriyomus hastaneye döner sermaye fazla olsn diye herkesi sezeryan yapiyodu doktorlar dedi devlet hastaneleri bile bitmis yani yazik
Ben belki en çok sezeryan yapılan bilinen bir özel hastanede normal doğum yaptım epiduralsiz. Kendi doktorum ile her şey yolunda giderse normal doğum diye anlaşmıştık. Ona kismet olmadi tatilde olduğu için, hastaneden başka bir doktor doğumumu yaptı. Benim durumum biraz da kendine özgü gelişti, dört-bes cm açıklıkla hastaneye gittim gece. Aynı gün sabah gittigimde sancı yok diye eve yollanmistim. O günü evde geçirmiş oldum, sancilarim vardi. Hastanede yatisim birde gerçekleşti, sabah onda da doğum gerçekleşti. Biraz da şans işi sanırım.

Benim ablama da suyun az demişlerdi sonra ki hafta gayet normal demişlerdi bilmiyorum ama boşuna telaş yaptırıyorlar bazen
Aynen 2 ayrı doktor 5 dk arayla baktı ikisi farklı söyledi 1 gün arayla su normal dedi nasıl değişiyor anlamadım gitti

Simdiki doktorlar gercekten rahata kacar olmuş hep soylerlerdi inanmazdim insanlari 40 hafta bekletiyolar sonrada olmuyo sezeryan diyolar su grupta kac kisiyizz cogunluk normal dogum istiyordu bikac kisi harici herkes sezeryan oldu her gelene yok acilma olmadi yok catın dar virt zırt gercekten ugrasmak istemiyorlar milleti kesip biciveriyolar kolaylarina geliyo kac kisi var burda herkesinki mi sorunluymus bukdr diyorum yani uc bes olsa anlayacagimda herkesi sezeryan yaptilar 2 gun once bi arkadasim dogum yapti kesinlikle normal istiyodu ve iki doktora birden gidiyodu suyu gelmis gitmis hastaneye acilman yavas ilerliyo suni verelim demisler kabul etmemis sonrada olmuyo cok cekersin sezeryan deyince imzayla cikmis ordan obur hastaneye gitmis ve ertesi gun nornal dogum yapti 22 saat falan sanci cekmis suni sancıda almamış bunuda duyunca gercekten sinir oldum bunca doktora.. yeni nesil çürüküz biz diyodum anneme annemde doktorlar rahatina duskun diyordu ugrasmiyolar diyordu gercekten de oyleymis babamda saglik bakanligindan emekli eczacı son yillarini hastanede calisarak gecirdi 4 sene once emekli oldu sezeryan 600 lira nornal dogum 400 lira getiriyomus hastaneye döner sermaye fazla olsn diye herkesi sezeryan yapiyodu doktorlar dedi devlet hastaneleri bile bitmis yani yazik
Ben avrupa ulkesinde yasiyorum burada o kadar karsilarki buna herzaman oncelik normal dogum bende ama burada ki sezerryan oranini gorunce cok sasirdim gecen gun zaten bir doktor paylasmisti sezeryan oraninda Turkiye 1. Mis . Bir arkadasim kan alinirken tansiyonu dustu diye doktoru sen normal doguramazsin diyip sezeryan planladilar gercekten inanamadim. Zorunlu tibbi durumlar haric neden bunu yapiyorlar anlamadim 🤷🏼‍♀️

Ultrasona girdim bugun cok sukur suyu vs herseyi iyi komple kafasi yerlesmis sadece cenesi kalmis dedi doktor oda girdigi an baslayacagini dusunuyorum dedi asagi zorlamasi oymus megersem iceri giriyormus 2 gundur youtubede activiting labor diye bir video var onu yapiyorum asagi baya zorlamaya basliyor halen doguramayan canlarim tavsiye ederim ha gayret insallah 😂🤲🏻

Ultrasona girdim bugun cok sukur suyu vs herseyi iyi komple kafasi yerlesmis sadece cenesi kalmis dedi doktor oda girdigi an baslayacagini dusunuyorum dedi asagi zorlamasi oymus megersem iceri giriyormus 2 gundur youtubede activiting labor diye bir video var onu yapiyorum asagi baya zorlamaya basliyor halen doguramayan canlarim tavsiye ederim ha gayret insallah 😂🤲🏻
Ayy ne güzel valla bizimki de zorluyor ama hala hiç bir yeri girmedi herhalde kanala çünkü karnım çok yukarıda

Kızlar bugün merdiven inip çıktım sonra namaz kıl yemek yap derken 2 saat kadar ayakta durdum karnım sertleşip duruyor uzun süre ama ağrı yok bu da Bi belirti midir ki hastaneye gitmeye gerek var mı normalde doktor yarın kontrole çağırdı ama bazı sebeplerden dolayı salı gideceğiz

Kızlar bugün merdiven inip çıktım sonra namaz kıl yemek yap derken 2 saat kadar ayakta durdum karnım sertleşip duruyor uzun süre ama ağrı yok bu da Bi belirti midir ki hastaneye gitmeye gerek var mı normalde doktor yarın kontrole çağırdı ama bazı sebeplerden dolayı salı gideceğiz
Bekle bence canım sali günü gidersin zaten acil birsey olursa direk gidersin kontrol falan beklemeden

Bende bu hafta sonu gideceğim tam 40. Hafta da bakalım bi gelişme varmı ama daha 5 gün var kontrole o zamana kadar beklemedeyim

Canim onda gerek yok bence çünkü benim 3 haftadır surekli karnim sertlesip duruyordu

Ay çok sevindim ben de bi bakayım ona😄 benimki de aşırı zorluyor aşağıyı ya acaba kanala mı girdi Salı günü randevum var 39+1 oluyorum bakalım ne dicek 🥲

Ay çok sevindim ben de bi bakayım ona😄 benimki de aşırı zorluyor aşağıyı ya acaba kanala mı girdi Salı günü randevum var 39+1 oluyorum bakalım ne dicek 🥲
Kanala girerse üst karında Bi rahatlama oluyormuş benimki zorluyor ama boşa zorluyor doğru yolu bulamıyor

Sancı olmadan hiç gitme bence canım benim de randevum salı günü inşallah güzel haberlerle döneriz 😍
Zaten hastane uzak arabamızda yok kayınbabamın arabasını alıyoruz hemen istiyorlar sık gitmek bile istemiyoruz artık doğsa da arabayı istemesek artık diyoruz

Zaten hastane uzak arabamızda yok kayınbabamın arabasını alıyoruz hemen istiyorlar sık gitmek bile istemiyoruz artık doğsa da arabayı istemesek artık diyoruz
Ay çok haklısınız insan emanet almak istemiyor benim de doğum üni hastanesinde olacak yol 1 saat resmen gidesim gelmiyor 🥲

Ay ya sanki keyfinizden mi istiyosunuz bosver o zaman hiç gitmeyin kontrole kadar benim de sertlesiyor karnım hatta önceki haftalarda daha fazla sertlesiyodu şimdi oda azaldı sanki. Bazen ağrım oluyo bugün galiba diyorum yine fos çıkıyor :D

Back