- 20 Ocak 2020
- 3.264
- 1.382
- 133
- 31
Benim de dünden beri çok sertleşiyor ama ağrı yok bazen kasıkta oluyor ama acaba açılma olmuş mudur ki yaYok hayir oyle cok bisey hissetmiyorum. Karnim sertlasiyo gevsiyo hafif o arada ağri oluyo o kadar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de dünden beri çok sertleşiyor ama ağrı yok bazen kasıkta oluyor ama acaba açılma olmuş mudur ki yaYok hayir oyle cok bisey hissetmiyorum. Karnim sertlasiyo gevsiyo hafif o arada ağri oluyo o kadar.
Olabilir açılma benimde kasıklarımda ağri oldu onceBenim de dünden beri çok sertleşiyor ama ağrı yok bazen kasıkta oluyor ama acaba açılma olmuş mudur ki ya
İlk başlarda damla damla gelir zaten kimsenin anında akmıyor sıkınca öyle gelir bebek alırsa çeker mamayla destekle aç kalmasın
Hepimizin ilk aşamada süt sorunu oldu canım. Benim çokbilmiş ebe mama vermeyelim sürekli emsin sütün gelir dedi. Kuzum sarılık oldu. Hastanede yattık, hala da yüzünde gözlerinde var atlatamadık. Canını sıkma hiç sütün gelecektir. Mamayla sütün gelene kadar 2/3 gün destekle ki sarılık olmayın.
Peki kakasini ilk iki gun yapti dun ve bugun yapmadi o normal mi gaz cikariyor ama kaka yokBende seni merak etmiştim naptin diye. Canım normal hemen gelmiyor süt. Ben ilk Manuel pompa vardi sağıp kaşıkla veriyordum tabi sonra emzirmeye de çalışıyordum bu şekilde gelecek süt insaallah sık emzir biraz sağ öyle öyle gelecek ve bol su iç dinlen uyu banyo yap bunlar sütünü etkiler
Ağırlaştık artık fazla yorgunluğa gelemiyoruzYa o bende 30. Haftadan itibaren vardi deli gibi enerjiktim ama şimdi bu son hafta baya yattım artık bi silkelenmem lazimdi ama belim kopuyor şu an çok yuklenmemek lazımmış
Aaa kuyruk sokumundan geliyormuş sancı arkadaşım tam böyle anlatmıştı sıklığını kontrol etmeye çalış bi sancı mı acabaaKızlar bugün temizlik yaptım biraz ama çok fena bel ağrım var oturup kalkmak hatta yürümek bile çok zor karnımda çok sertlesiyor nefes almak zorlaştı acaba bu doğum belirtisi mi? Kuyruk sokumum ağrıyor fena şekilde
Simdilik uzandım dinleniyorum eğer geçmezse 1 2 saate hastaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım acele etmiycem amaAaa kuyruk sokumundan geliyormuş sancı arkadaşım tam böyle anlatmıştı sıklığını kontrol etmeye çalış bi sancı mı acabaa
Ya keşke böyle çok da hissetmeden 5-6 cm açılmış olsak kolay hızlı doğumumuz olsaa yarın ikimizin de kontrolü var bakalım ne diceklerBenim de dünden beri çok sertleşiyor ama ağrı yok bazen kasıkta oluyor ama acaba açılma olmuş mudur ki ya
Aynen canım mantıklı dinlenince geçmezse anlarsın zaten hayırlısı inşallah haber ver bize deSimdilik uzandım dinleniyorum eğer geçmezse 1 2 saate hastaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım acele etmiycem ama
Veririm canım pek umudum yok kalmadı geleceğine dair 40 dan önce amaAynen canım mantıklı dinlenince geçmezse anlarsın zaten hayırlısı inşallah haber ver bize de
Yarın Bi doktora söyleyeyim bakayım doktor ne diyecek zaten sabahtan beri karnım gurulduyor soğuk mu aldım ne yaptıysamOlabilir açılma benimde kasıklarımda ağri oldu once
Keşke valla tek duam o da sancı çekip kanala girmeyecek diye de korkuyorum ebeler karına bastırıyor ama çocuk inat olursa ne yapsan olmuyorYa keşke böyle çok da hissetmeden 5-6 cm açılmış olsak kolay hızlı doğumumuz olsaa yarın ikimizin de kontrolü var bakalım ne dicekler
Yorulunca ağrı oluyor canım ya dün merdiven inip çıktım hala ağrı devam ediyor ama şiddeti önemliSimdilik uzandım dinleniyorum eğer geçmezse 1 2 saate hastaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım acele etmiycem ama
Halen bekleme canim karnim baya sertlesiyor bakalim bisey olacak miDoğurmayanlar tayfası bugün nasılsınız
Ayy öyle mii çok sevindm buna benimde özellikle bugün baya sertleşiyor uzun sürüyorYok hayir oyle cok bisey hissetmiyorum. Karnim sertlasiyo gevsiyo hafif o arada ağri oluyo o kadar.
Canım buna benzer şeyler yaşıyorum bugün nefesim zorlaşıyor karnım sertleşince inanılmaz gerlme oluyor kuyruk sokumunda da hissediyorumKızlar bugün temizlik yaptım biraz ama çok fena bel ağrım var oturup kalkmak hatta yürümek bile çok zor karnımda çok sertlesiyor nefes almak zorlaştı acaba bu doğum belirtisi mi? Kuyruk sokumum ağrıyor fena şekilde
Bende öyle düşünmüştüm de nette gitmesi gerek falan yazıyor. Böyle kızarıklık değilde morluk gibi mi sizinde.Benim kızımda da var normal sanırım ya teni hasass diye
24 saat içinde yapması gerekiyor. Yapmazsa bize bildirin demiştiler. Bizimki 24 saat içinde yaptı. Doktorunuza bildirdiniz mi ne diyor.Peki kakasini ilk iki gun yapti dun ve bugun yapmadi o normal mi gaz cikariyor ama kaka yok
İnşallah boşa sancı çekmeyiz sonu güzel olur iyi düşünelim bu kadar karnımı alt tarafımı deldikten sonra gelirken de kendini güzel ittir diyorum kızımaKeşke valla tek duam o da sancı çekip kanala girmeyecek diye de korkuyorum ebeler karına bastırıyor ama çocuk inat olursa ne yapsan olmuyor
Benim uzun zamandır sertleşiyor ama bebiş yapıyor hep taş gibi, kanala girmiş olsa bariiHalen bekleme canim karnim baya sertlesiyor bakalim bisey olacak mi