• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yok hayir oyle cok bisey hissetmiyorum. Karnim sertlasiyo gevsiyo hafif o arada ağri oluyo o kadar.
Benim de dünden beri çok sertleşiyor ama ağrı yok bazen kasıkta oluyor ama acaba açılma olmuş mudur ki ya

Kızlar bugün temizlik yaptım biraz ama çok fena bel ağrım var oturup kalkmak hatta yürümek bile çok zor karnımda çok sertlesiyor nefes almak zorlaştı acaba bu doğum belirtisi mi? Kuyruk sokumum ağrıyor fena şekilde

İlk başlarda damla damla gelir zaten kimsenin anında akmıyor sıkınca öyle gelir bebek alırsa çeker mamayla destekle aç kalmasın

Hepimizin ilk aşamada süt sorunu oldu canım. Benim çokbilmiş ebe mama vermeyelim sürekli emsin sütün gelir dedi. Kuzum sarılık oldu. Hastanede yattık, hala da yüzünde gözlerinde var atlatamadık. Canını sıkma hiç sütün gelecektir. Mamayla sütün gelene kadar 2/3 gün destekle ki sarılık olmayın.

Bende seni merak etmiştim naptin diye. Canım normal hemen gelmiyor süt. Ben ilk Manuel pompa vardi sağıp kaşıkla veriyordum tabi sonra emzirmeye de çalışıyordum bu şekilde gelecek süt insaallah sık emzir biraz sağ öyle öyle gelecek ve bol su iç dinlen uyu banyo yap bunlar sütünü etkiler
Peki kakasini ilk iki gun yapti dun ve bugun yapmadi o normal mi :( gaz cikariyor ama kaka yok

Kızlar bugün temizlik yaptım biraz ama çok fena bel ağrım var oturup kalkmak hatta yürümek bile çok zor karnımda çok sertlesiyor nefes almak zorlaştı acaba bu doğum belirtisi mi? Kuyruk sokumum ağrıyor fena şekilde
Aaa kuyruk sokumundan geliyormuş sancı arkadaşım tam böyle anlatmıştı sıklığını kontrol etmeye çalış bi sancı mı acabaa

Ya keşke böyle çok da hissetmeden 5-6 cm açılmış olsak kolay hızlı doğumumuz olsaa 🤲🏻 yarın ikimizin de kontrolü var bakalım ne dicekler
Keşke valla tek duam o da sancı çekip kanala girmeyecek diye de korkuyorum ebeler karına bastırıyor ama çocuk inat olursa ne yapsan olmuyor

Simdilik uzandım dinleniyorum eğer geçmezse 1 2 saate hastaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım acele etmiycem ama
Yorulunca ağrı oluyor canım ya dün merdiven inip çıktım hala ağrı devam ediyor ama şiddeti önemli

Canım buna benzer şeyler yaşıyorum bugün nefesim zorlaşıyor karnım sertleşince inanılmaz gerlme oluyor kuyruk sokumunda da hissediyorum

Keşke valla tek duam o da sancı çekip kanala girmeyecek diye de korkuyorum ebeler karına bastırıyor ama çocuk inat olursa ne yapsan olmuyor
İnşallah boşa sancı çekmeyiz sonu güzel olur iyi düşünelim bu kadar karnımı alt tarafımı deldikten sonra gelirken de kendini güzel ittir diyorum kızıma😂

Back