• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Beni de KV m yedi. Şükürler olsun akşam 7 de gidiyor. Ben kendim hallederdim yavaş yavaş. Daha az gerilirdim. Dişlerimi sıkmaktan bir hal oldum. Aklınca benim ev işi yapmamı istiyor. Kendi de çocuğa bakacak. Burda bir üye vardı. KV düşmanı hak verdim valla. Şu an bende onun gibi düşünüyorum 😂😂
😄😄😄 benle camerondu o 😄😄 gördünüz mü bak biz şimdi zil tak oyna modundayız ben aman aman bi düşman değilim ama huyunu sevmiyorum. Şimdi bile taaa öteden doğru günde 5 kere arayıp duruyor oğlunu gelip burda kaldığını düşün birde 😬 görüntülü arayıp benim pamuğum benim yavrum benim benim diyip duruyor çıldırıyorum ne demek senin benim o hayret bişey 😄

Bu arada kızlar benim ayaklar bildiğin shrek ayağı oldu ya nasıl şişti 🙄 annem parmağını basıyor öyle kalıyor bastığı yer hamileliğimde bile böyle şişmemişti 😬 bol bol suda içiyorum aslında

Canim aynisi bende de var yoğun şekilde bende su değildir düşünüyorum çünkü devamı gelirdi 10 gündür daha yoğun beyaz süt renginde oluyor ve kıvamında
Kızlar alın benden de o kadar baya baya akıntım var doktora da sormadım ama kokusuz olduğu önemli değildir diye düşündüm 🙄

Ben de varım ben dee😄
Hosgeldin canim aramıza ha gayret mayısı kapatacağız hep beraber 😅
Kızlar alın benden de o kadar baya baya akıntım var doktora da sormadım ama kokusuz olduğu önemli değildir diye düşündüm 🙄
Bencede canim su değil o çünkü su olunca sicaklik olucak onu ayırman mümkün değil ve devamı gelicek falan demişti doktor

Beni de KV m yedi. Şükürler olsun akşam 7 de gidiyor. Ben kendim hallederdim yavaş yavaş. Daha az gerilirdim. Dişlerimi sıkmaktan bir hal oldum. Aklınca benim ev işi yapmamı istiyor. Kendi de çocuğa bakacak. Burda bir üye vardı. KV düşmanı hak verdim valla. Şu an bende onun gibi düşünüyorum 😂😂
Aynen öyle oldu, herkesin eli çocuğumun üzerinde, kimse bana bakmadi. En son öyle parladim ne su soran, ne yemek soran var. Çocuğun sarılığı için hastaneye gidip geldik çok, doğumu yaptiran doktor beni gördü kafeteryada ne oldu dedi sana böyle seni böyle bırakmamıştım. Hadi onu geçtim yapılması gereken bebekle ilgili işler var, dezenfekte edilecek şeyler, sağdigim sütlerin dolaba konması vb. Kimse o yan işlere bakmiyor, otursunlar çocuğu izlesinler.. ben zaten o işi yapıyorum. Vallahi anladım ki KV zekası çok düşük ve empatisi yok. En başta ne alt degistirebiliyordu ne başka bir şey, ah vahlaniyordu. Sonra ben öğrettim ve bana akıl vermeye başladı şöyle yap böyle yap 🤨 bir de ben sanki mekanik robot gidip gelip göğsüme asılıyordu eliyle süt gelsin diye, artık bir kaç sefer söyleyince anladı yapmaması gerektiğini. Ve normalde hiç böyle bir insan olarak tanımamistim. Bende bir çok şeyi değiştirdi bu iki hafta. Şimdi tek torun olunca çok düşecekler üzerine çocuğun, nasıl uzak tutarım onun derdindeyim. Değer ve yargılarından uzak tutmam lazım, bir yandan da şu an kafamı bosaltmak istiyorum. Çok yoruldum düşünmekten.

Canim aynisi bende de var yoğun şekilde bende su değildir düşünüyorum çünkü devamı gelirdi 10 gündür daha yoğun beyaz süt renginde oluyor ve kıvamında
Demek ki normalmiş su da gelse artar Bi de illa su azalmış der doktor

Bende sormadım valla beyaz akıntı diye ıslaklık da oluyor ya idrar sızıntısı ya da akıntıdan kaynaklı oluyor deyip geçiyorum

Hosgeldin canim aramıza ha gayret mayısı kapatacağız hep beraber 😅

Bencede canim su değil o çünkü su olunca sicaklik olucak onu ayırman mümkün değil ve devamı gelicek falan demişti doktor

Bende sormadım valla beyaz akıntı diye ıslaklık da oluyor ya idrar sızıntısı ya da akıntıdan kaynaklı oluyor deyip geçiyorum

Aynen kızlar demek akıntı bu, bir şey daha soracağım sizlere benim iki gündür falan böyle bir anlık aşağıdan bıçak batması gibi bir sancı oluyor acaba bebek kafasını kanala sokmaya çalışıyor olabilir mi ne dersiniz?

Aynen kızlar demek akıntı bu, bir şey daha soracağım sizlere benim iki gündür falan böyle bir anlık aşağıdan bıçak batması gibi bir sancı oluyor acaba bebek kafasını kanala sokmaya çalışıyor olabilir mi ne dersiniz?
Olabilir canım 🤷‍♀️ benim iğne batması kısa süreli oluyor tek

Tesekkurler canim
İlk cocugumda değil ama yinede nedensiz endiseleniyorum
Kendimce bi karar aldim zaten yetmezse de dunyanin sonu degil diye
Sen nasil tartiyorsun ben evdeki dijital tartiya once kendim cikiyorum sonra bebekle cikiyorum ama bi eksik bi fazla tartiyo guvenemiyorum artik cuma kontrolde ogrenirim
Hakkimizda hayirlisi
Bu guzel gunlerin tadini cikaralim ins.
Cunku bebisler bu zamanlar cok tatli oluyorlar
Bende dijitalle tarriyorum ama biz esimle tartinca eksik cikiyo bende oglumun kucagina verip tartiyorum daha dogru sonuc cikiyo onun kilosu az oldugu icin 100 150 gram farkediyo 🙈😂

C cameronhowe aradığın kişi 😅Onun ki KV istememekten ziyade varlığından rahatsız oluyodu bide.

Kızlar bebeğim bi aylık kontrolü vardı .850 gram almış.Doktor pek beğenmedi kilo alımını😕Ama mama da içirme dedi ısrarla😕
Ben 600 Gr ile 1 kilo arası normal diye biliyorum. Başka bir doktora daha mı danissaniz?
Kızım 36+2de doğdu, 15. Gün doğum kilosunu yakalamış mi diye baktı doktor. 2280 doğdu, 27. Günde gitmiştik kontrole tekrar, 1 aylık olunca sağlık ocağında baktırın dedi. 1 aylık kontrolünde de sağlık ocağında 270 Gr almıştı. Küçük doğmuş zaten, yaşıtlarına göre geride ama doktora gitmenize gerek yok dedi. Biz zaten 10 günde bir götürüyoruz dedim, tamam o zaman sıkıntı yok ama olsa da doktor söyler dedi. Kilo kaybetmeseydi 540 Gr yapıyor aylık aldığı, ona bile normal dediler

Back