• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Şu an ne durumdasınız. Doktor bir açıklama yaptı mj
Evet verdikleri yüksek doz şekeri düşürmüşler biraz ona rağmen çok şükür şekeri de düşmemiş şuan iyimiş şekeri yavaş yavaş beslemeye başlamışlar sütümle inşallah böyle iyi giderde evimize getiririz 🙏

Kızlar sadece anne sütü ile besleniyoruz 2 gündür memelerde bi yumusama oldu tıkı tıkı sertlesmiyor ama cekerken yutkunuyor normalmi bu durum acaba yahu 15 günlük kontrolumuzde 650 gr. Almisti ama suan endileselendim 2 gündür böyle bi durum olunca acaba azaldimi yetiyormu ki diye sizdede varni boyle bi durum

Kızlar sadece anne sütü ile besleniyoruz 2 gündür memelerde bi yumusama oldu tıkı tıkı sertlesmiyor ama cekerken yutkunuyor normalmi bu durum acaba yahu 15 günlük kontrolumuzde 650 gr. Almisti ama suan endileselendim 2 gündür böyle bi durum olunca acaba azaldimi yetiyormu ki diye sizdede varni boyle bi durum
2 3 saatte bir idrarını yapıyorsa sıkıntı yok diye biliyorum canım maşallah çok iyi almış kilo Allah daim etsin miniğin iştahını 😍 ağzına süt gidiyor ki yutkunuyor azalsa yutmak için daha uzun süre çeker birikince yutar öncekiyle o şekilde de kıyaslayabilirsin ama sertlik yumuşaklık sütte kriter değil göğüsleri jöle kıvamında olup çocuğu tosun gibi olan tanıdıklarım var önemli olan kilo alımı kiminin sütü az olsa bile yağlı oluyor çocuğu yeterince besliyor

Amin teyzesi inşallah 🤲🏻 gelinlikten ziyade arada sevgi bağı kuvvetli olmadığı için o ya :) seç bakalım kim görsün seni o durumda deseler yakın arkadaşlarımı bile daha öne koyarım kv.dense :) e tabi bir de bilmişlik falan da varsa mümkün olduğunca uzak tutmak istiyor insan haklı olarak
O beni kızı olarak görmüyor ki ben onu anne gibi görüp yanımda isteyeyim gelinde gelin 😄 eşim olsun bana hiç bir şey olmaz 🥰

Ben de hala bekliyorum geceleri felaket ağrım oluyor sabaha bir şey kalmıyor 😫 40+2 oldu bugün. İlk oğlumda 40+3 de sezeryan olmuştu suyu az diye ki hiç belirtim de yoktu. Burda da doktor çok rahat 42 ye kadar yolu var diyor ama son günler geçmiyor artık.
Eee ilki sezeryansa bunu normal doğum mu yapacaksınız da bekliyorsunuz

Evet verdikleri yüksek doz şekeri düşürmüşler biraz ona rağmen çok şükür şekeri de düşmemiş şuan iyimiş şekeri yavaş yavaş beslemeye başlamışlar sütümle inşallah böyle iyi giderde evimize getiririz 🙏
Çok sevindim inan arkadaşım. Rabbim acil şifalar versin. Kimsenin bebeği hastalanmasın 🤲

Şu an 1cm var nişanda geldi ama su gelme yok cuma gününe bakıcaz artık sabahtan yatış yapılcak
Ha biraz açılman varmış. İyi bari. Bende açılma yoktu sıfırdı. 14 saat suni sancı aldım anca 2 cm olmuştu. 🤷 Senin inşallah suni sancıya kadar 3/4 cm olur.

Bebeğim on günlük, uykuya geçişte sorunu varm.emme refleksi çok yüksek, beni emiyor sürekli ancak bugün artık çok beslenmekten de olabilir karnı ağrıyor. Annem emzik ver artık dedi. Doktoru ise birinci ay sonunda dedi, adında doğum kilosuna gerl gelmesi ve kilo almasıyla bağlantılı dedi.
Sizin doktorlarımızın görüşü nedi, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Bebeğim on günlük, uykuya geçişte sorunu varm.emme refleksi çok yüksek, beni emiyor sürekli ancak bugün artık çok beslenmekten de olabilir karnı ağrıyor. Annem emzik ver artık dedi. Doktoru ise birinci ay sonunda dedi, adında doğum kilosuna gerl gelmesi ve kilo almasıyla bağlantılı dedi.
Sizin doktorlarımızın görüşü nedi, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Uykuya geçişte sorun yaşayan bebekler için bir ürün var Amerikan bir ürünmüş ama 1 aylıkken kullanıma başlanıyor resmini yine de ekleyeyim ben kesin alacağım doktora bi danış ama. Emzik konusunda ben 1 ay şu kadar ay olayına takılmayacağım tıkıcam hemen ağzına sonrasında ebeler doktorlar çekmiyor sıkıntıyı olan analara oluyor Allahın izniyle benide emer emziğinide emer inşallah

Eklentiler

• 6E0C5BD2-2C9A-4E52-90F6-416AD81667CC.png
    6E0C5BD2-2C9A-4E52-90F6-416AD81667CC.png
    542,7 KB · Görüntüleme: 34
Back