• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Evet. Aslında sütüm var hep emiyor ama demek ki fayda etmemiş. Gözüne maske takıyorlar o çok huzursuz etti kızımı. 13.30 da yatış yaptık. Zar zor sakinleşti. Şimdi uyuyor. İnşallah çıkarız ya. Çok üzüldüm. Hemşireler üşümüyor diyor ama oda serin ben bile üşüyorum 😭😭😭😭
Çok geçmiş olsun canım bebiş çabucak çıkar insallah kendini üzmemeye çalış sütün etkilenmesin hemen düşer insallah 🙏

Aman aman bir hafta daha bekleyemem cumaya endeksledim kendimi 😄😄
İnşâAllâh o gün doğurur çıkarsın benim yarın kontrol var arkadaş suni sancı verirler bana öyle yaptılar diyor suni içinde erken sanki daha 37+5 deyim

Evet. Aslında sütüm var hep emiyor ama demek ki fayda etmemiş. Gözüne maske takıyorlar o çok huzursuz etti kızımı. 13.30 da yatış yaptık. Zar zor sakinleşti. Şimdi uyuyor. İnşallah çıkarız ya. Çok üzüldüm. Hemşireler üşümüyor diyor ama oda serin ben bile üşüyorum 😭😭😭😭
Bizim hala var sarılık :) o cihazın içi sıcacık oluyor merak etme biz de bir gece yattık :) emiyor gözükse bile bazen bebekler kuvvetli çekmeyebiliyor yutkunmasına dikkat etmeye çalış dudak tiryakiliği yapıyor olabilir :)

İnşâAllâh o gün doğurur çıkarsın benim yarın kontrol var arkadaş suni sancı verirler bana öyle yaptılar diyor suni içinde erken sanki daha 37+5 deyim
İstemezsen vermezler normal istiyorsan bekletedebilir benim doktor bekleyelim dedi sağolsun istersem suni verecek ama

Ben de hala bekliyorum geceleri felaket ağrım oluyor sabaha bir şey kalmıyor 😫 40+2 oldu bugün. İlk oğlumda 40+3 de sezeryan olmuştu suyu az diye ki hiç belirtim de yoktu. Burda da doktor çok rahat 42 ye kadar yolu var diyor ama son günler geçmiyor artık.

Bizim hala var sarılık :) o cihazın içi sıcacık oluyor merak etme biz de bir gece yattık :) emiyor gözükse bile bazen bebekler kuvvetli çekmeyebiliyor yutkunmasına dikkat etmeye çalış dudak tiryakiliği yapıyor olabilir :)
Memeyi çekiyor ama yutkunduğunu nasıl anlarım bilemedim. Kaçtı sizin değer. Bizim 17

Gelmesin zaten yaa benimki geldikten 2 gün sonra hastalandı ishal vs şimdi bebik de hasta ishal + ateş uğraşıyoruz 😒 daha kabul etmiyorum misafir falan biraz daha ele avuca gelsin görmek isteyen o zaman görsün
Ah yavrum kıyamam 😕 al işte yani gelde çıldırma çocuk çıkar çıkmaz hasta oluyor bir dünya insan doluşuyor eve hastaneye ne gerek var ya ördek ailesi gibi hamile kadın önde koca arkada onun arkasında kaynana anne hala teyze doğuma gidiliyor onun ardı ev 🤯

Memeyi çekiyor ama yutkunduğunu nasıl anlarım bilemedim. Kaçtı sizin değer. Bizim 17
Biraz da genetik sanırım sarılık işi ya bizde genelde uzun sürüyor ailede rekor 2 ay bizimki rekoru kırmaz diye umuyorum :) yatış yaptığımızda 13tü ama zaten kontrole gittiğimizde nispeten rengi açılmış haliydi o yani muhtemelen çok daha yüksek değerleri evde atlattı, dr tam sınırda olduğunu zorunlu olmasa da çabuk toparlaması için yatırmayı önerdiğini söyledi biz de önerisine uyduk.

Göz bandını her seferinde aynı huysuzluğu yaşamasın takmaya çalışırken diye çıkartmayın dediler yüzü de tam görünmüyor ya rengi açıldıkça başka çocuğu emziriyormuşum gibi hissetmiştim hastanede :)) ne kadar uzun süre kalırsa cihazda o kâr hatta hemşire dışarıda geçirdiği süreyi kısa tutmak adına sütümü sağıp biberonla vermemi önermişti

Ah yavrum kıyamam 😕 al işte yani gelde çıldırma çocuk çıkar çıkmaz hasta oluyor bir dünya insan doluşuyor eve hastaneye ne gerek var ya ördek ailesi gibi hamile kadın önde koca arkada onun arkasında kaynana anne hala teyze doğuma gidiliyor onun ardı ev 🤯
Kesinlikle, görünürde sağlıklıydı geldiğinde ama hastaymış çocuğa da bulaştı ilk ay gelmedi güya ama olacağı varsa gelip buluyor insanı işte.. diğerlerine desen de anne babaya da diyemiyorsun bi 3 4 ay gelmeyin az büyüsün çocuk diye :) yine de dikkatli ol mümkün olduğunca çocuk küçük olunca hem onun için daha zor oluyor hem insan kendini çok daha kötü hissediyor bugün tuvaletini yaparken birden bi çığlık attı neye uğradığımı şaşırdım düşürecektim sıpayı uyurken bile inleye inleye uyuyor karnının ağrısından gözler kapalı kıvranıyor bir şey de gelmiyor elden, psikolojim elden gidiyeeaahh

Kesinlikle, görünürde sağlıklıydı geldiğinde ama hastaymış çocuğa da bulaştı ilk ay gelmedi güya ama olacağı varsa gelip buluyor insanı işte.. diğerlerine desen de anne babaya da diyemiyorsun bi 3 4 ay gelmeyin az büyüsün çocuk diye :) yine de dikkatli ol mümkün olduğunca çocuk küçük olunca hem onun için daha zor oluyor hem insan kendini çok daha kötü hissediyor bugün tuvaletini yaparken birden bi çığlık attı neye uğradığımı şaşırdım düşürecektim sıpayı uyurken bile inleye inleye uyuyor karnının ağrısından gözler kapalı kıvranıyor bir şey de gelmiyor elden, psikolojim elden gidiyeeaahh
He bide alınmaları var aramıyor şimdi beni aman aramasın bilmiş. Ya ne olursa olsun ben onun evladı değilim geliniyim gelip benim sağımı solumu göremez ben o acizlikte iken ben doğru bulmuyorum. Artı bide söylemler büyüklük lafları bilmişlikler vs tahammül edemiyorum. Annem bile gündüzleri gelip akşamları evine gidecek evler yakın Allahtan. Yavrum benim savunmasız işte tez zamanda şifasını bulsun inşallah 🙏🏻

He bide alınmaları var aramıyor şimdi beni aman aramasın bilmiş. Ya ne olursa olsun ben onun evladı değilim geliniyim gelip benim sağımı solumu göremez ben o acizlikte iken ben doğru bulmuyorum. Artı bide söylemler büyüklük lafları bilmişlikler vs tahammül edemiyorum. Annem bile gündüzleri gelip akşamları evine gidecek evler yakın Allahtan. Yavrum benim savunmasız işte tez zamanda şifasını bulsun inşallah 🙏🏻
Amin teyzesi inşallah 🤲🏻 gelinlikten ziyade arada sevgi bağı kuvvetli olmadığı için o ya :) seç bakalım kim görsün seni o durumda deseler yakın arkadaşlarımı bile daha öne koyarım kv.dense :) e tabi bir de bilmişlik falan da varsa mümkün olduğunca uzak tutmak istiyor insan haklı olarak

Back