• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
13 saat suni sancı aldım. Açılmam 3 te kaldı. Doktor en son sezeryana aldı. Bende istedim. Suni sancı beni mafetti. Narkozun etkisi geçmedi henüz. Hayırlısı olsun. Kızım sağlıklı, ama sürekli ağlıyor. Neden anlamadım.
Olmayınca olmuyor valla sizin tecrübeleriniz bana tecrübe oluyor Perşembeye kadar bizim oğlan gelmezse suni istemeyeceğim alsın geçsin sezoyla😏 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸🥰

13 saat suni sancı aldım. Açılmam 3 te kaldı. Doktor en son sezeryana aldı. Bende istedim. Suni sancı beni mafetti. Narkozun etkisi geçmedi henüz. Hayırlısı olsun. Kızım sağlıklı, ama sürekli ağlıyor. Neden anlamadım.
Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim 🌸🌸🥰

Kızlar selam mesela 7 de emzirdim.Yarım saat emdi .7 buçukta bitti.Bi dahaki emzirme saat 9 da mı olmalı Yoksa 9 buçukta mı

Kızlar selam mesela 7 de emzirdim.Yarım saat emdi .7 buçukta bitti.Bi dahaki emzirme saat 9 da mı olmalı Yoksa 9 buçukta mı
Bize söylenen en geç 10da olmalı. Ancak iyi emdiginden de emin olmak lazım, bizim kız da emiyor zannediyordum aslında ememiyormus.
Tabi şu da var her istediğinde verin diyorlar. Mesela bu gece 23den beri cebellesiyoruz, emzir, yatır, alt değiştir şeklinde, on dk da bir ağlıyor her istediğinde emziriyorum. Allah bizlere kolaylik versin 🙌

Bana ben kalıcam gibi geliyor :))
Ben de seninleyim 🤣
Kızlar bende bir meme ucu agrısı var anlatamam hep yara oldu. Ne denediysem hindistan cevizi yagı kantaron yagı bepanten krem madecasol krem lansinoh krem ayva çekirdeği jel gibi yaptım olmadı. Gümüş kapak işe yaramadı. Gögüs kalkanı işe yaramadı. Emzirmek zulüm gibi oldu. Napcam ben yardım edin
Sadece ağrı mı yoksa yara oldu mu? Zeytinyağı kullandın mı canım? Bir de sıcak soğuk kompres iyi gelir

Bize söylenen en geç 10da olmalı. Ancak iyi emdiginden de emin olmak lazım, bizim kız da emiyor zannediyordum aslında ememiyormus.
Tabi şu da var her istediğinde verin diyorlar. Mesela bu gece 23den beri cebellesiyoruz, emzir, yatır, alt değiştir şeklinde, on dk da bir ağlıyor her istediğinde emziriyorum. Allah bizlere kolaylik versin 🙌
Etmediğini nasıl anladın canım sarılık falan mı oldu.Bebeğim doğalı 23 gün oldu hala sarılık tehlikesi olabilir mi

Etmediğini nasıl anladın canım sarılık falan mı oldu.Bebeğim doğalı 23 gün oldu hala sarılık tehlikesi olabilir mi
Evet sarılık oldu, kızım dört günlük. Bir gece hastanede kaldı ama hala takip ediliyor. Bir de göğsüm taş gibi oldu, boşalmamasindan anladık.
23 günlük zannetmiyorum sarılık olsun.

Evet sarılık oldu, kızım dört günlük. Bir gece hastanede kaldı ama hala takip ediliyor. Bir de göğsüm taş gibi oldu, boşalmamasindan anladık.
23 günlük zannetmiyorum sarılık olsun.
Çok geçmiş olsun canım ilk günler benim bebeğim de olmuştu.1 gün hastanede kalmıştık.Sizin de gün geçtikçe daha da düşecekti.Bazı emzirmelerimde çok emmiyor gibi yine sarılık olur mu diye korkuyorum ondan sordum

20220508_035818.jpg
bunlar kasılma değil mi bana 100 üzeri kas.a dedi acil doktoru yatış verdi ama sancin yok diyor ben hiç birsey anlamadım

Olmayınca olmuyor valla sizin tecrübeleriniz bana tecrübe oluyor Perşembeye kadar bizim oğlan gelmezse suni istemeyeceğim alsın geçsin sezoyla😏 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸🥰
Bi deneyip açılmaya baktır istersen. Benim en son 13 saatte 2.5 cm ydi. Belki senin hızlı ilerler, birkaç saatte doğumum olur. Şimdi kendi kötü tecrübemle çok etkilemek istemem. Ama ben o ağrıyı hayat boyu unutmam 😐

Eki Görüntüle 3061765 bunlar kasılma değil mi bana 100 üzeri kas.a dedi acil doktoru yatış verdi ama sancin yok diyor ben hiç birsey anlamadım
Canım bu makineye bakma, benim doğururken bile nst düşük çıktı. Beni de nst de sancı yok diye eve yolladılar, gece 5 cm açıklıkla hastaneye gittim, sabaha dogurdum. El ile muayene yapıldı mı? açılma önemli.

Çok geçmiş olsun canım ilk günler benim bebeğim de olmuştu.1 gün hastanede kalmıştık.Sizin de gün geçtikçe daha da düşecekti.Bazı emzirmelerimde çok emmiyor gibi yine sarılık olur mu diye korkuyorum ondan sordum
Çok teşekkür ederim, bizim kan grubu uyuşmazlığı zaten riskti bir de beslenme yetersiz kalmış. Sütüm var ama kavrayamiyor tam, makine ile sağıp kaşık biberon ile besleme yapıyoruz artık. Çok uzun ve meşakkatli bir iş. Pzt günü kontrolüne kadar sarılığın artmaması için elimden geleni yapıyorum, bu gece çok huzursuzdu. Emmek istedi tüm gece, uykusuz kaldım gene. O önemli değil artık da inşallah toparlar.
Bilmiyorum lohusa moduna giren var mı ama benim sinirlerim çok bozuk, uykusuzluktan halüsinasyon görmeye başladım. Ağlıyorum ara ara. Evdekiler durumu çok anlamiyor, yardım aldıklarım benim kadar yorgun değiller. Maşallah uykuları tam. Aşırı sinirleniyorum 🙈 eşim destek oluyor ama onun da pili bitti ama kimse beni anlamıyor gibi hissediyorum.

Çok teşekkür ederim, bizim kan grubu uyuşmazlığı zaten riskti bir de beslenme yetersiz kalmış. Sütüm var ama kavrayamiyor tam, makine ile sağıp kaşık biberon ile besleme yapıyoruz artık. Çok uzun ve meşakkatli bir iş. Pzt günü kontrolüne kadar sarılığın artmaması için elimden geleni yapıyorum, bu gece çok huzursuzdu. Emmek istedi tüm gece, uykusuz kaldım gene. O önemli değil artık da inşallah toparlar.
Bilmiyorum lohusa moduna giren var mı ama benim sinirlerim çok bozuk, uykusuzluktan halüsinasyon görmeye başladım. Ağlıyorum ara ara. Evdekiler durumu çok anlamiyor, yardım aldıklarım benim kadar yorgun değiller. Maşallah uykuları tam. Aşırı sinirleniyorum 🙈 eşim destek oluyor ama onun da pili bitti ama kimse beni anlamıyor gibi hissediyorum.
Ben de annemle tartışmistim. Sabah en erken ben kalkıyorum, tek başına kahvaltimi yapıyorum, öğlen yemeğini kendim hazırlayıp yiyorum, akşam yemeğini eşimle beraber hazırlıyoruz diye. Annem bekliyor ki sununyao diyeyim yapsın, e belli işte yapılacak ben de hiç sevmem birine yap demeyi. Eşim hastalanmisti bir gün, mahvoldum o gün. Tartışma da o gün oldu zaten. Sonrasında düzeldi neyse ki. Gece boyu kalkıyorum zaten bir de yemek vs dusunmeyeyim ama söyleyince bile ben de 2 tane doğurdum kimse beni düşünmedi dedi. E dedim iyi mıydı öyle, düşünen olsaydı daha iiyi olmaz mıydı. Bayrama 4 gün varken gitti zaten, o zamandan beri kendi düzenimizde daha iyiyiz

Back