- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gece 3 te hastaneye gittiğimizde 2 cm di sabah 9 da sezaryana girerken dr muayene etti hala 2 cm di Allah yardımcın olsun, kolaylaştırsın insallah11.15 ten beri suni sancı veriyorlar. Açılmam 3 cm olmuş. Ama dayanamıyorum artık. Bu kadar yavaş mı ilerliyor açılma.
Bazen yavaş ilerliyor ama Bi 4 ü bulsan gerisi kolay diye biliyorum İnş çabuk olur herşey devlette misin özelde mi11.15 ten beri suni sancı veriyorlar. Açılmam 3 cm olmuş. Ama dayanamıyorum artık. Bu kadar yavaş mı ilerliyor açılma.
Çok geçmiş olsun, olsun erkenden müdahale etmişler çok şükür Mevlam dermansız dert vermesinEvet ikinci gün çözdük bu işi ama bebiş sarılık oldu, bir gece kaldı hastanede. Sebebi ama açlık değil, bebekle aramızda kan uyuşmazlığı riski arttiriyormus. Bu arada benim göğüsler taş kesti, bu sarılık sebebiyle sut sag getir dediler üç saatte bir, hastanede yaptık profesyonel makine ile. Çok şükür göğsüm mastit olmaktan kurtarıldı, ben hiç anlamamistim göğüsler böyle sert olur sanıyordum gerçekten bizim bebiş ne aileye düştü annelerimizde de iş yok, iki ailenin ilk torunu herkes bilgisiz veya unutmuş.
Aynen kim kalacak bakalımAynen öyle sayılı kişi kaldık burada sona kim kalacak acaba
Canım çok değişik bir acı değil mi gerçekten baya acıtıyor . Doktor zaten anne için en zor anlar bu olur ama yerleşince geçicek acı dedi. İnşallah sağ salim yerleşir bebeklerimiz ikimizinde. Yoga yapıyorum ben yoga hocam köpek poziyonu diye bir şey yaptırdı her gün yapıcam şimdi oda yollarını bulmayı kolaylaştırıyormuş youtubeden bir bak sende istersen canımBebislerimizin kilosu da ayni. Bende 38+1 de 3300du. Su anda da asagiyi tirtikliyor. Ne yapsam da isini kolaylastirsam bilemiyorum. Kasıyorum kendimi istemsizce acidan
Yavaştan ağrılar geliyor gibi bana daAynen kim kalacak bakalım
Valla oyle dogumda vajinada agri olmuyo dimi yaCanım çok değişik bir acı değil mi gerçekten baya acıtıyor . Doktor zaten anne için en zor anlar bu olur ama yerleşince geçicek acı dedi. İnşallah sağ salim yerleşir bebeklerimiz ikimizinde. Yoga yapıyorum ben yoga hocam köpek poziyonu diye bir şey yaptırdı her gün yapıcam şimdi oda yollarını bulmayı kolaylaştırıyormuş youtubeden bir bak sende istersen canım
Geriye bi tahin yağı kalmış da ben gumus kapak kullaniyorum dogumdan once basladim hassasiyet olacagini hissettigimden. Goguslerin atletle vs temas etmemesi gerekiyormus kalkan kullanimi engel olup hava aldirirdi aslinda. Cok zor olsa gerek insallah bi an once cozumu bulursunKızlar bende bir meme ucu agrısı var anlatamam hep yara oldu. Ne denediysem hindistan cevizi yagı kantaron yagı bepanten krem madecasol krem lansinoh krem ayva çekirdeği jel gibi yaptım olmadı. Gümüş kapak işe yaramadı. Gögüs kalkanı işe yaramadı. Emzirmek zulüm gibi oldu. Napcam ben yardım edin
Olmuyor dedi bana doktor, yani bu ağrı olmayacal dedi ona sevindim bu çünkü baya acıtıcı oluyorValla oyle dogumda vajinada agri olmuyo dimi ya
Bende de kasılmalar var gün için sık sık karnım taş kesilip gevşiyorYavaştan ağrılar geliyor gibi bana da
Bu sancı arkadaşım, kesin bilgiKızlar benim sancım oluyor sanki tuvaletim var gibi oluyor gidiyorum bişey yok bu sancı değil mi
Aynılarını yaşamış biri olarak söylüyorum tek çare memeyi havalandırmak. Yaklaşık 10dk açık kalacak canım. Göğüs pedlerin lansinoh olsun ve ıslak kalmasın hiç. Birde göğsün çok doluyken bebeğe verme bi kaç dakika sağım yap pompayla öyle ver. Ben bu şekilde kurtuldum açık yaradan. Şuan hassasiyet devam ediyor ama yaralar kapandı şükür. Allah yardımcın olsun çok zor ağladığımı biliyorum bende : (Kızlar bende bir meme ucu agrısı var anlatamam hep yara oldu. Ne denediysem hindistan cevizi yagı kantaron yagı bepanten krem madecasol krem lansinoh krem ayva çekirdeği jel gibi yaptım olmadı. Gümüş kapak işe yaramadı. Gögüs kalkanı işe yaramadı. Emzirmek zulüm gibi oldu. Napcam ben yardım edin
13 saat suni sancı aldım. Açılmam 3 te kaldı. Doktor en son sezeryana aldı. Bende istedim. Suni sancı beni mafetti. Narkozun etkisi geçmedi henüz. Hayırlısı olsun. Kızım sağlıklı, ama sürekli ağlıyor. Neden anlamadım.gulrecelim Son durumun nasıl oldu canım?
Gözünaydın olsun nihayet güzel sonuçlanmış :) Açtır annesi karnı doyunca susar :) Sütün gelmesi gecikebilir biraz mama takviyesi yapabilirsiniz.13 saat suni sancı aldım. Açılmam 3 te kaldı. Doktor en son sezeryana aldı. Bende istedim. Suni sancı beni mafetti. Narkozun etkisi geçmedi henüz. Hayırlısı olsun. Kızım sağlıklı, ama sürekli ağlıyor. Neden anlamadım.