- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.479
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide 1 2 saat arasinda uyuyor. En geç 4 te uyanmış oluyor ve akşamda 9da yatıyor. Tabi değiştiğide oluyor. Erken kalkinca 1 de uyuduğu da oluyor ama gece saati pek değişmiyor. Ama benim sıkıntım gece 3de tam kalkiyor 1 saatte falan uykuya geçiriyorum çoğu zaman. Ama bunada şükür hiç yatmiyoduBebişi tek uykuya Geçen anneler? Benim kızım 1 haftadır tek uyku uyuyor öğlen uykusu sadece 1 saat en fazla 1 buçuk saat ve tek uykudan 7 saat sonra gece uykusuna yatıyor..
1 saat uyku az değil mi.? Sizin uyku rutini nasıl öğlen kaç saat uyuyor bebisler?
Vallahi bizimki 2 2.5 saat uyuyordu gece uyku suresi uzun olmadigi icin 1 haftadir 1 1.5 saat uyuyup kalkiyor disi diye dusunuyorm bozuldu uykular ama öglen uykusundan kalktiktan sonra bizimkide 6.5 7 saat oturuyor cok az uyuduysa 6 saat oturuyor suan mesela 7 saati gecti hala uyutamiyormBebişi tek uykuya Geçen anneler? Benim kızım 1 haftadır tek uyku uyuyor öğlen uykusu sadece 1 saat en fazla 1 buçuk saat ve tek uykudan 7 saat sonra gece uykusuna yatıyor..
1 saat uyku az değil mi.? Sizin uyku rutini nasıl öğlen kaç saat uyuyor bebisler?
Benimkide 1 2 saat arasinda uyuyor. En geç 4 te uyanmış oluyor ve akşamda 9da yatıyor. Tabi değiştiğide oluyor. Erken kalkinca 1 de uyuduğu da oluyor ama gece saati pek değişmiyor. Ama benim sıkıntım gece 3de tam kalkiyor 1 saatte falan uykuya geçiriyorum çoğu zaman. Ama bunada şükür hiç yatmiyodu
Vallahi bizimki 2 2.5 saat uyuyordu gece uyku suresi uzun olmadigi icin 1 haftadir 1 1.5 saat uyuyup kalkiyor disi diye dusunuyorm bozuldu uykular ama öglen uykusundan kalktiktan sonra bizimkide 6.5 7 saat oturuyor cok az uyuduysa 6 saat oturuyor suan mesela 7 saati gecti hala uyutamiyorm
Kızım ikinci uykuya direniyordu ve gece 12 01 buluyordu gece uykusuna yatması..
Kendime ayıracak zamanım kalmıyordu geç saatlere kadar uyanık kalması dengemizi bozdu..
Böyle tek uyku daha iyi kızlar bari simdi 21 de yatıyor hergün.. gece kızım da kalktığı ve bir saat geri dalamadigi oluyor ama öbür türlü çok geç saatlerde uyuduğu için 2. Uykuyu iptal ettim. Bugün 1.5 saat uyudu öğlen ve 14 den 21 e kadar uyanıktı.. zamanla oturur uyku düzeni bebislerimizin inşallah..
Masallah masallah ona bizim kiz gibi olmus oda bianda kalkti ve heryeri yürüdü cok sasirmistik mutfakta yemek yapiyordum sşip şıp diye bir ses bi baktim salondan cikmis bana dogru geliyor neye ugradigimi sasirdim o gunden beri oturtamadik zaten birdaha kimi bebek garantiici biliyor aslinda yurumeyi ama gitmiyor mesela odada babadan bana benden babaya gidiyordu aama biz karsisinda degilsek asla yurumuyordu 14 aylikken yurudu gec olsun guc olmasin ne yapalim :)Kızlar bizim oğlan bugün yürümeye başladı birden tüm gün her yeri dolanıp durdu böyle biliyormuş da bu zamana kadar ne beklemiş diye düşünüyorum dün annem başkalarıyla kıyasladı onu da duydu anında kalkıp yürüdü düğüne gittim halay bile çekti müziği duyunca
canım bende yazdım ya bizim daha kesici dişler çıkmadan üst çenede 2. azılar çıktı. onların uçları çıkmışken bu kezde alt çenede 1. azılar ve köpek dişi şişti. o kısım mosmor oldu patlıcan gibi. tetagil sürüp gece de calpol içiriyordum. yok hiç çare olmadı. 1 aydır ne çekiyoruz sorma. doktora da gitik hatta doktor babasına normalde 2.5/3 yaşta çıkar bu diler sizin erkenci davranmış hanımefendi demiş. 1 hafta sadece erik püresi 1 haftada domatesle durdu. ne yiyor ne susuyor ne duruyor. gece mız mız gündüz mızmız. onlarında uçları çıktı tamam derken bu kezde hemen köpek dişin yanında ki kesici diş şişti. yani 15 günde 4 azı 1 köpek 1 kesici diş çıkardık. mafolduk ikimizde. kızım zaten zayıftı hepten zayıfladı minnacık kaldı. 6 aylık yazlıklarını giydiriyorum düşün 12 aylıkla çuval gibi oluyor.Kızlar benim kız çok acayip diş çıkariyor yahu once ust iki ertesi gun alt 2 patlamisti sonra ust 2 yan cikti ben alt iki yanları beklerken ustten azı patlatmis bende diyorum bu cocuk neden surekli agliyor neden uyumuyor ay vallahi su disler cok zor ya
benim kızım sadece meyve kesme oyunu var onla oynuyor. onun dışında oyuncaklarının yüzüne bile bakmıyor. görselini attım. hepsini tek tek kesip sonra birleştiriyor nerden baksan 20 dk oyalıyor.Hanimlar sizlerden oyuncak tavsiyesi istiyorum. Evde bolca oyuncak var aslinda ama yeteri kadar ilgisini ceken, algisini gelistiren seyler olmadigini düşünüyorum. Etkili, faydasini gorduk, dikkatini cekti dediginiz oyuncaklari paylasir misiniz benimle
benim kızım sadece meyve kesme oyunu var onla oynuyor. onun dışında oyuncaklarının yüzüne bile bakmıyor. görselini attım. hepsini tek tek kesip sonra birleştiriyor nerden baksan 20 dk oyalıyor. Eki Görüntüle 3276270
Aynen çoktan beri adımlıyordu dün tam başladı ama evdeyken kendini yere atıp sürünüyor hemen o daha kolay geliyor herhalde halaMasallah masallah ona bizim kiz gibi olmus oda bianda kalkti ve heryeri yürüdü cok sasirmistik mutfakta yemek yapiyordum sşip şıp diye bir ses bi baktim salondan cikmis bana dogru geliyor neye ugradigimi sasirdim o gunden beri oturtamadik zaten birdaha kimi bebek garantiici biliyor aslinda yurumeyi ama gitmiyor mesela odada babadan bana benden babaya gidiyordu aama biz karsisinda degilsek asla yurumuyordu 14 aylikken yurudu gec olsun guc olmasin ne yapalim :)
Of of of ne diyorsun yaa hersey tamamda 2. Azı nedir yahu kiyamam ben ona cok zor disleri bir anda cikarivermis kiyamam normal yani zayiflaması bizde cok gec dis cikardigimizdan suan nefes alma süremiz olamadı hic böyle olunca habire bir diş çıkıyor. ne gündüz huzuru var ne gece uykusu umarim tum bebisler bir an önce atlatiriz su dis meselelerinicanım bende yazdım ya bizim daha kesici dişler çıkmadan üst çenede 2. azılar çıktı. onların uçları çıkmışken bu kezde alt çenede 1. azılar ve köpek dişi şişti. o kısım mosmor oldu patlıcan gibi. tetagil sürüp gece de calpol içiriyordum. yok hiç çare olmadı. 1 aydır ne çekiyoruz sorma. doktora da gitik hatta doktor babasına normalde 2.5/3 yaşta çıkar bu diler sizin erkenci davranmış hanımefendi demiş. 1 hafta sadece erik püresi 1 haftada domatesle durdu. ne yiyor ne susuyor ne duruyor. gece mız mız gündüz mızmız. onlarında uçları çıktı tamam derken bu kezde hemen köpek dişin yanında ki kesici diş şişti. yani 15 günde 4 azı 1 köpek 1 kesici diş çıkardık. mafolduk ikimizde. kızım zaten zayıftı hepten zayıfladı minnacık kaldı. 6 aylık yazlıklarını giydiriyorum düşün 12 aylıkla çuval gibi oluyor.
bu hafta çok şükür iyiyiz atlattık gibi. 4 azı daha var onlar biraz geç çıksa çok iyi olur
size de Allah kolaylıklar versin
Siz söyleyince bende aldım benimki yüzüne bile bakmadı kesmeyide beceremedi 6 yasindaki oglum oynuyorbenim kızım sadece meyve kesme oyunu var onla oynuyor. onun dışında oyuncaklarının yüzüne bile bakmıyor. görselini attım. hepsini tek tek kesip sonra birleştiriyor nerden baksan 20 dk oyalıyor. Eki Görüntüle 3276270
Oğlumda denemiştim caresizlikten denemediğim şey kalmamisti hicbiri ise yaramamisti o dişin patladigina bakma digerleride çıkmaya çalişıyor huzursuz ediyor çocugu dönem dönem ete yaklaştikca huzursuz etmeye basliyor kimi cocuk gercekten kıl oluyor benim 2 evladımda oyle buyuk 6 yasinda hala kıl biyerinde rahatsiz eden bisey olmayacak hemen huzursuzlaniyorlar benim kiziminda hic duzeni yok 1 gun uyuyorsa 10 gun berbat geciyor habire biyerlerden dis geliyor 2 yasindan sonra baya baya duzene binmeye basliyorlar oglum 2.5 dan sonra fazlasiyla duzelmisti diş derdi bitmeden kimi cocuk düzelmiyor birtürlü yapacak hicbisey yokIyi geceler arkadaşlar..
Bu saat oldu hala ayaktayız..
Bir yerde okumuştum size danışayım dedim..
Bebeğine lavanta yağı veya lavanta tozu deneyen oldu mu uyuması için yatağına bırakıyormuşlar..
Denemek istiyorum çok yoruldum uykusuzluktan hem kendisi de sürekli uyanıyor ve rahat uyku uyumuyor çözüm bulmaya çalışıyoruz bir önerisi olan var mı arkadaşlar.. her 2 saate bazen 1 saate bir kalkıyor.. diş dedim.ama dişi çıktı beyaz görünüyor.. doğduğundan beri aynı sürekli gece uyanıyor.normalde bu aylarda sabaha kadar uyur bebisler ama yok bizim kız sevmiyor uyukuyu galiba ☹
Kızlar benim kız doğduğundan beri uyku problemi vardı gündüz uykusu yok gb bişeydi gece de iki saat ancak kesintisiz uyuyor sonra sürekli saat başı ağlayıp uyanıyordu büyu ve kilosu da baya geriden geliyordu doktoru uyumamak da gelişimini etkiler dedi ve mecburiyetten melatonin verdi şimdi gece yatmadan önce veriyorum gece sadece iki kes uyanıp emip tekrar uyuyor zararlı mı bilmiyorum ama mecbur kaldım vermeye
Melatonin uyku hormonuydu galiba. Yani gelişiminine bakarak vermiştir. Peki ne kadar süreyle vereceksin? Atiyorum 1 ay verdin sonra kendi kendine uykuya geçmiş olacak mi? Yoksa kullandiginda mi etki görülüyormus sadece. Bence önemli olan bu.Kızlar benim kız doğduğundan beri uyku problemi vardı gündüz uykusu yok gb bişeydi gece de iki saat ancak kesintisiz uyuyor sonra sürekli saat başı ağlayıp uyanıyordu büyu ve kilosu da baya geriden geliyordu doktoru uyumamak da gelişimini etkiler dedi ve mecburiyetten melatonin verdi şimdi gece yatmadan önce veriyorum gece sadece iki kes uyanıp emip tekrar uyuyor zararlı mı bilmiyorum ama mecbur kaldım vermeye
Normalde çok tercih edilen bişey değilmiş canım bizim kızın gelişimi çok geride hala 7.300 gram ve boyuda çok kısa gelişimden dolayı vermemiz lazım uyku da etkiler dedi öylece verdi uykusuzluk çok zor doktoruna bir danış istersen gerekli görürse verir mutlakaCanım o ilaç mı doğal bişey mi uyku için..
Bizde aynı durumdayız gündüz bile direnir uykuya uyusada 1 saat..
Kendi de dinlenemiyor bizde..
Allah yardımcımız olsun inşallah..
Bir ay kullanıp düzenleyelim uykusunu dedi ikinci haftadayız bir ay kullanalım sonucu bende çok merak ediyorum açıkcasıMelatonin uyku hormonuydu galiba. Yani gelişiminine bakarak vermiştir. Peki ne kadar süreyle vereceksin? Atiyorum 1 ay verdin sonra kendi kendine uykuya geçmiş olacak mi? Yoksa kullandiginda mi etki görülüyormus sadece. Bence önemli olan bu.