2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ayyy kiyamam gecmis olsunn , cok kotu olmus yaa. Valla bir dk durmuyorlar kii bizimki de gecen koltuktan düstü aklım yerinden gitti valla. Hem de takla atarak dustu resmen gözümün önünde 😱
Sağol canım Bizim kaç oldu takla atması canım aynı geçen kafa üstü takla attı boynu kırılacak diye korktum çok inat Bi çocuk geçen elinden topu aldılar diye küsüp kendini yere attı sokakta ağız burun kanadı nasıl başa çıkacağım diye kara kara düşünüyorum

Benim kiz da cok yaralaniyor. Cunku hic durmuyor. Her gun en az bir kere bir yerlerden dusuyor. Asla engel olamiyorum. Butun vucudu morluklar cizikler yaralar. Zaten gunesten ve sinek ısırmalarindan da mahvolmus. Ay berbat gorunuyor her yeri. Yaz bitse de cocugum geri guzellesse diyorum 😄 saka bi yana, ciddi bi kaza gecirecek diye ödüm kopsa da bu kadarina da engel olamadigim icin saldim. Disari cikmamak gibi bir opsiyonumuz yok bizim. En guvenlisi aksam gunes etkisini kaybedince denize girdirmek oluyor. Bi onda yarasiz beresiz donuyoruz. Mumkun mertebe denize gidiyoruz biz de bakalaim. Onun da sezonu gecmek uzere. Onun disinda da hava ne kadar sicak olsa da uzun esofman giydiriyorjm disarda dusuyor devriliyor dizlerini surtuyor çünkü. Gecmis olsun size de. Cani cok yanmiyordur insallah.
Valla dışarı çıksamda evde dursamda illa yaralanıyor dediğin gibi ne ara nasıl yapıyor bilmiyorum aklım almıyor artık yürümüyor diye düşünürken yürüyünce bu kadar yaramaz olacağı aklıma gelmemişti üstüne bastıkça ağlıyor bu ayakla bile yerinde durmuyor daha Bi de çok nazar çekiyor üstüne neşeli ve girişken oynamayı seven Bi çocuk hemen dikkat çekiyor

Sağol canım Hem de nasıl canım 5 dk yerinde durmuyor ki şuan bu ayakla bile oturmuyor her gittiği yerde kendine zarar verecek bişey buluyor hiç aklıma gelmeyecek bişey başımıza geldi
benim kızımda ilk yürüdüğünde öyleydi. şimdi duruldu az. zamanla uslanır inşalalh seninkisi de kuzum. en son gözüne karabiber sürüp göz kapağını iyice ovmuş. anlamadım da aklım çıktı. pijamalarla acile koştuk, oradan göz acile, onlar anladı bende sonra eve gelince farkettim. göz kapağı tahriş olmuş yarı kapalı kaldı 2 gün

benim kızımda ilk yürüdüğünde öyleydi. şimdi duruldu az. zamanla uslanır inşalalh seninkisi de kuzum. en son gözüne karabiber sürüp göz kapağını iyice ovmuş. anlamadım da aklım çıktı. pijamalarla acile koştuk, oradan göz acile, onlar anladı bende sonra eve gelince farkettim. göz kapağı tahriş olmuş yarı kapalı kaldı 2 gün
Of of valla her yolu deniyorlar kalıcı hasar oluşmasında ne diyelim bunlara da şükür sürekli üstüne titremeyeyim serbest dolaşsın diyorum ama her defasında bişeyler oluyor

Kızlar oğlumun 3 gündür ateşi var düşüyor tekrar yükseliyor dün 39.2 yi gördük geçen acile götürmüştük calpol ve antibiyotik yazmıştı bazı kişiler değişikli ateş düşürücüler ver diyor da tylol da var evde calpol le dönüşümlü versem 3-4 saat arayla bilgisi olan yazsa

Kızlar oğlumun 3 gündür ateşi var düşüyor tekrar yükseliyor dün 39.2 yi gördük geçen acile götürmüştük calpol ve antibiyotik yazmıştı bazı kişiler değişikli ateş düşürücüler ver diyor da tylol da var evde calpol le dönüşümlü versem 3-4 saat arayla bilgisi olan yazsa
Canım calpol ve dolven dört saat arayla dönüşümlü verilebilir. Ama benm doktorum dolveni çok önermiyor. Mümkün oldukça kullanmayalım diyor.

Canım calpol ve dolven dört saat arayla dönüşümlü verilebilir. Ama benm doktorum dolveni çok önermiyor. Mümkün oldukça kullanmayalım diyor.
Dolven yok zaten elimizde de tylol var bende doktor önermedikçe kullanmıyorum zaten

Kızlar herkese selam. Uzun zamandır girmiyordum buraya. Son sayfayı okudğum kadarıyla sizin bebelerde çok yaramazmış galiba. Benimkide çok yaramaz, huysuz, inatçı, sinirli. Ben böyle bi çocuk görmedim. Sürekli bağıra bağıra ağlıyo. Gece saat başı uyanıyo meme diye ağlıyo emziriyorum yatırıyorum yine meme diye ağlıyo. Çok bunaldım çaresiz kaldım resmen ne yapacağımı bilemiyorum artık 😩😩

Kızlar herkese selam. Uzun zamandır girmiyordum buraya. Son sayfayı okudğum kadarıyla sizin bebelerde çok yaramazmış galiba. Benimkide çok yaramaz, huysuz, inatçı, sinirli. Ben böyle bi çocuk görmedim. Sürekli bağıra bağıra ağlıyo. Gece saat başı uyanıyo meme diye ağlıyo emziriyorum yatırıyorum yine meme diye ağlıyo. Çok bunaldım çaresiz kaldım resmen ne yapacağımı bilemiyorum artık 😩😩
Gece beslenmesni kesmeyi deneyebilirsin kuzucum. Aklıma başka bişey gelmedi. Bzmkide aşırı hareketli her an heryerde. Ama mızmız değil çok şükür düşünce bile çok bi yeri ağrımasa ağlamaz. Ama her an yalnız bırakamıyorm. Bi de asla yemek yemiyor😂 benm en büyük derdim öğün saatlernin nasıl geçeceği.

Gece beslenmesni kesmeyi deneyebilirsin kuzucum. Aklıma başka bişey gelmedi. Bzmkide aşırı hareketli her an heryerde. Ama mızmız değil çok şükür düşünce bile çok bi yeri ağrımasa ağlamaz. Ama her an yalnız bırakamıyorm. Bi de asla yemek yemiyor😂 benm en büyük derdim öğün saatlernin nasıl geçeceği.
Allah allah bir boğa olarak nasıl sevmiyor yemek yemeyi şaşırdım 😅

Benimkide ya uyuyacak ya yemek yiyecek onun dışında huysuz. Geçen düz yolda düştü ayağı zedelendi biraz. Biraz zorlayınca acıyo ayağı hala. Uuuu diyo naz yapıyo. Hemen bi yeri acısın uuu diye yalandan ağlayarak bize acıyan yerini gösteriyo 😅😅 acayip nazlı bizimki

Gece beslenmesini nasıl keseceğim bilmiyorum. Uyandığında başka şekillerde uyutmayı denedim kıyameti koparıyo. Memeyi emene kadar uyumuyo

Allah allah bir boğa olarak nasıl sevmiyor yemek yemeyi şaşırdım 😅

Benimkide ya uyuyacak ya yemek yiyecek onun dışında huysuz. Geçen düz yolda düştü ayağı zedelendi biraz. Biraz zorlayınca acıyo ayağı hala. Uuuu diyo naz yapıyo. Hemen bi yeri acısın uuu diye yalandan ağlayarak bize acıyan yerini gösteriyo 😅😅 acayip nazlı bizimki

Gece beslenmesini nasıl keseceğim bilmiyorum. Uyandığında başka şekillerde uyutmayı denedim kıyameti koparıyo. Memeyi emene kadar uyumuyo
Bzmki bambam biraz erkek öocuğunu aratmaz. Bi de boğa burçlarının yüz karası😂
Memede kararlı olmak lazm

Aynı benim oğlanı anlatıyorsun canım çok akresif vuruyor atıyor kırıyor artık ne yapsak bilemiyoruz

Aynı benim oğlanı anlatıyorsun canım çok akresif vuruyor atıyor kırıyor artık ne yapsak bilemiyoruz
Bizim bu ara küçük azılar çıkıyor. Ondan dolayı ekstra bi huysuzluk ve uykusuzluk var diye düşünüyorum. Yoksa yine dediğim dedik, başına buyruk bi bebek ama bu ara aşırı huysuz. Oda dişten diye düşünüyorum azılar zor çıkıyor.

Kızlar merhaba nasılsınız? Benim eşim yaklaşık 3 ay önce kaşınmaya başlamıştı ve cildinde acayip yaralar çıktı 3 kere hastaneye gitti ve alerji ilaçları verdiler geçen ay birdaha gitti ve uyuz dediler tabikide yavrumada geçti gece çok kaşınıyo bu saat oldu hala uyumadı 😞😞

Kızlar merhaba nasılsınız? Benim eşim yaklaşık 3 ay önce kaşınmaya başlamıştı ve cildinde acayip yaralar çıktı 3 kere hastaneye gitti ve alerji ilaçları verdiler geçen ay birdaha gitti ve uyuz dediler tabikide yavrumada geçti gece çok kaşınıyo bu saat oldu hala uyumadı 😞😞
Çok geçmiş olsun. Onu hemen kesen kremler fln yapıyolarmış ama yapmadılar mı öyle bi şey ? Bebeğe uygun mu gerçi bilmiyorum ama kaşınmasından iyidir heralde. Kar zarar hesabı yaparlar.

kıyamam çok geçmiş olsun canım. krem falan iyi gelmiyor mu

kızlar kızım 1 haftadır ishal. doktor diş olabilir dedi. sadece 3 köpek dişi çıkmadı ama onlarda da hiç şiş kızarıklık vs belirti yok. sürekli ağlıyor gece özellikle. diş yapar mı sizce ? birde çıkacağına dair hiç iz yok. ge oral diye birşey ve çinko verdi doktor. ikisini de içiremiyorum. ge oralın tadı kötü meyve suyuna yoğurda kattım ama yok yok. zaten ilaç düşmanı, ateş düşürücü dahi içiremem zorla versem kusar. hep fitil kullanırım ama işte bu kez öyle bir ihtimalde yok 😪

Sağol canım Bizim kaç oldu takla atması canım aynı geçen kafa üstü takla attı boynu kırılacak diye korktum çok inat Bi çocuk geçen elinden topu aldılar diye küsüp kendini yere attı sokakta ağız burun kanadı nasıl başa çıkacağım diye kara kara düşünüyorum
Ahh sorma bende ayni seyi dusundumm o an sadece boynuna odaklandim. O kadar cok korktuk kii , ama o guluyordu. Allah korudu cok sukur 🤲

X