- 18 Mart 2021
- 3.313
- 3.381
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi yazmazsam çatlarım grubun en geç diş çıkaran bebeği 13.5 aylık olduğu gün an itibari ile 3 adet dişi aynı anda patlatmış bulunuyor diğerleri de çok kabarık patır putur gidicek heralde
Vallahi ben önce üst gelecek derken (çünkü onda ciddi kabarıklık vardı ) üst ve 2 alt aynı anda çıktı çok şaşırdım altlar 5 6 aydır tomurcuk kabarıktı ve farklı bir şekil almadan patladı inanılmaz zor günler geçiriyorz özellikle 1 haftadır anlatamam el yumruk şeklinde ağzında sinirli agresif 3 gündür günde 2 defa calpol veriyorum acayip kötü oldu çocuk ağlama krizleri uyuyamamalar ... bu arada diş ateşiyse 38 i geçmez bilginiz olsun birde ateş dişin patlayacağı gün pik yapıyor genelde gördüğüm duyduğum bu şekilde benim 2 çocuğumda da ateş olmadı birde ben büyük oğlumu diş doktoruna tedaviye götūrürken sordum çocuk diş hekimine gittik bir süre kızım 12 aylıktı en son sorduğumda gayet normal dedi genelde 14 ay dolana kadar çıkar ama 18 aya kadar normal kabul ediyoruz dedi 18 aylıkkende çıkmazsa diş tomurcuklarına bakacağız var mı diye ki bu olay milyonda bir gözükür dedi bu bir sorun mu dediğimde hayır gecikmiş diş diyebiliriz dedi sorun yok dedi takmayın yani muhakkak çıkacak sizinkide insanları gercekten takmayın oğlumun 1 yaşında 13 dişi vardı bu sağlıksız erken dökülür çürür vs dediler ama haklı çıktılar orası ayrı çürümedi fakat 5 yasında diş dökmeye başladı şimdi 5.5 yaşinda azıları falan çıkarıyor genelde 8 yaş civarı gelirmiş amann takmayın yahu nasıl olsa cikacak sadece katur kutur ellerinenbisey veremiyoruz o bizi mahvetti .. cok uzadiBende şimdi yazacaktım bizde hala diş yok..
Bugün ateşi çıktı sanırım artık dişi geliyor ağlıyor ağzını gösteriyor..
Kızlar diş ateşi kaç gün sürer??
Ve hala dişi çıkmayan bebe var mı grubumuz da..
Bu milletten illallah geldi bana yok çok geç de biz böyle şey duymadık doktora sorun araştırın niye hala dişi yok.. kafayı yiycem artık bizim kız dişsiz kalacak napalim diyorum hala konuşuyorlar..
bize yetiştinVallahi yazmazsam çatlarım grubun en geç diş çıkaran bebeği 13.5 aylık olduğu gün an itibari ile 3 adet dişi aynı anda patlatmış bulunuyor diğerleri de çok kabarık patır putur gidicek heralde
dayımın kızı 15 aylık dişi yok. doktor 18 aya kadar gayet normal diyormuşBende şimdi yazacaktım bizde hala diş yok..
Bu milletten illallah geldi bana yok çok geç de biz böyle şey duymadık doktora sorun araştırın niye hala dişi yok.. kafayı yiycem artık bizim kız dişsiz kalacak napalim diyorum hala konuşuyorlar..
Ya çok hoşsun hahahhabize yetiştin
8 aylıktan çıkarmaya başladık hala 4. dişteyiz
hayırlı olsun canım, gözün aydın.
Lütfen o rekor bize ait hala bir diş bile yok. 3 dis birden zor olmuşturVallahi yazmazsam çatlarım grubun en geç diş çıkaran bebeği 13.5 aylık olduğu gün an itibari ile 3 adet dişi aynı anda patlatmış bulunuyor diğerleri de çok kabarık patır putur gidicek heralde
Benimkide çıkmadı yanlız değilsinBende şimdi yazacaktım bizde hala diş yok..
Ahh hemde ne fena günler geçirdik halada tam bir rahatlama olmadı çünkü üstün tekide yolda ama 1 haftadır öldük öldük dirildik yere göğe sığmadı kızım şuan yüzde 80 rahatlama oldu .. çocuk 1 haftada birden evrim geçirdi dişi çıktı, sürünüyordu yaşından beri, emeklemeye başladı .. tutunup kalkmaya başladı derken benden babaya falan adımlıyordu 8 10 adım şimdi koltuktuğa tutunup kalkmış mutfağa yanıma gelmeye başladı yürüyerek görünce bismillahirrahmannirrahim demişim korktum baya salondan yürüyerek çıktığını görünce eşim koşarak geldi vc den birşey oluyo sanmış adam oda bi şok oldu butun gun o sekilde yurumeye basladi tovbe estagfurullah yürümeyende bi biz vardık heralde en kötü dönem bu işte yürümeye yeni başladığı zaman ne kazalar geciricez allah kerim sizinde haberinizi alicaz bence en gec 1 ay icinde gelicek dislerLütfen o rekor bize ait hala bir diş bile yok. 3 dis birden zor olmuştur
Aaaa maşallah ona 1 haftada 2 aylık emek sarf etmiş çocuk evet ilk adimlarinda hep peşindeydik çünkü ısrarla kafasını masaya vuruyodu ama vura vura akillandi artık daha dikkatli. Yüz üstü düşmüyor artık. Poposunun üstüne düşüyor. 1 ayı buldu dengede durması artık dışarıda da yürüyor hatta top oynuyo bakalım çıkacak elbet 4 gözle bekliyoruzAhh hemde ne fena günler geçirdik halada tam bir rahatlama olmadı çünkü üstün tekide yolda ama 1 haftadır öldük öldük dirildik yere göğe sığmadı kızım şuan yüzde 80 rahatlama oldu .. çocuk 1 haftada birden evrim geçirdi dişi çıktı, sürünüyordu yaşından beri, emeklemeye başladı .. tutunup kalkmaya başladı derken benden babaya falan adımlıyordu 8 10 adım şimdi koltuktuğa tutunup kalkmış mutfağa yanıma gelmeye başladı yürüyerek görünce bismillahirrahmannirrahim demişim korktum baya salondan yürüyerek çıktığını görünce eşim koşarak geldi vc den birşey oluyo sanmış adam oda bi şok oldu butun gun o sekilde yurumeye basladi tovbe estagfurullah yürümeyende bi biz vardık heralde en kötü dönem bu işte yürümeye yeni başladığı zaman ne kazalar geciricez allah kerim sizinde haberinizi alicaz bence en gec 1 ay icinde gelicek disler
Canim gozunuz aydınVallahi yazmazsam çatlarım grubun en geç diş çıkaran bebeği 13.5 aylık olduğu gün an itibari ile 3 adet dişi aynı anda patlatmış bulunuyor diğerleri de çok kabarık patır putur gidicek heralde
Bizimki bayramdan beri emekleyip tutunup yürüyor da kendi başına yürüyemiyor canım çabası varda daha güveni yok gibi vaktini bekliyoruz bakalım ne zaman gönlü olursa artık böyle yerinde durmuyor yürürse hiç tutamam sanırımAhh hemde ne fena günler geçirdik halada tam bir rahatlama olmadı çünkü üstün tekide yolda ama 1 haftadır öldük öldük dirildik yere göğe sığmadı kızım şuan yüzde 80 rahatlama oldu .. çocuk 1 haftada birden evrim geçirdi dişi çıktı, sürünüyordu yaşından beri, emeklemeye başladı .. tutunup kalkmaya başladı derken benden babaya falan adımlıyordu 8 10 adım şimdi koltuktuğa tutunup kalkmış mutfağa yanıma gelmeye başladı yürüyerek görünce bismillahirrahmannirrahim demişim korktum baya salondan yürüyerek çıktığını görünce eşim koşarak geldi vc den birşey oluyo sanmış adam oda bi şok oldu butun gun o sekilde yurumeye basladi tovbe estagfurullah yürümeyende bi biz vardık heralde en kötü dönem bu işte yürümeye yeni başladığı zaman ne kazalar geciricez allah kerim sizinde haberinizi alicaz bence en gec 1 ay icinde gelicek disler
Ahh gercekten en zor zamanlar.. masallah sizinki olmuş baya bayaAaaa maşallah ona 1 haftada 2 aylık emek sarf etmiş çocuk evet ilk adimlarinda hep peşindeydik çünkü ısrarla kafasını masaya vuruyodu ama vura vura akillandi artık daha dikkatli. Yüz üstü düşmüyor artık. Poposunun üstüne düşüyor. 1 ayı buldu dengede durması artık dışarıda da yürüyor hatta top oynuyo bakalım çıkacak elbet 4 gözle bekliyoruz
Ahh çok teşekkür ederizCanim gozunuz aydın
Yurur yurur bir anda bizimki emeklemeden ttunup kalkmadan yurudu manyaknBizimki bayramdan beri emekleyip tutunup yürüyor da kendi başına yürüyemiyor canım çabası varda daha güveni yok gibi vaktini bekliyoruz bakalım ne zaman gönlü olursa artık böyle yerinde durmuyor yürürse hiç tutamam sanırım
Malesef 2. Dogumdan sonra benimkide bi cıllıklaştı ben fazla kilo almıştım 20 kg hala hepsini verebilmiş değilim bende ciddi diyete gireceğim ve spora baslayacahim ama 1.5 yasijdan sonra benim yuzumden süt kesilmesin üzülürüm .. oğlumdan sonra 43 kilo vererek hamile kalmistim hic boyle degildi karnim sporla kesinlikle toplanir 43 kg verdm sarkma yasamadim buda toparlanir merak etmeOzellikle ikinci dogumu olan arkadaslara birsey sormak istiyorum . Benim ilk dogumdan sonra karın bolgem cok kısa surede toparlandi, eski haline döndü. Ama bu ikinci dogumdan sonra boyle gevsekk gevsek geliyor bana karnım o ilkinden sonraki gerginlik yok cok kilo almadim hamilelikte ama deri 2.ye gerildi gevsedi diye mi yoksa sizlerin ki duzeldimi, napsak acaba spor islerine el atayim diyorum ama yorgunluktan ona da firsat yok. Evde 2 gun plates yapsam 3.gun tırt
Bende bizimkinden o performansı bekliyordum ama yapmadı Bi anda emekleyip tutunup kalktı sıra yürümeden o da ne zaman olursaYurur yurur bir anda bizimki emeklemeden ttunup kalkmadan yurudu manyakn