- 18 Mart 2021
- 3.313
- 3.381
- 33
Bence şanslısınız çunkü sadece sağarak besleyen annelerin cogunun sütü azalıyor emzirme arkası sağınca artıyor .. nasıl bir doktor yorumuymuş o emzirme ne güzel sağıyorsun denir mi emzirmek sadece karın doyurmak değil ki bebek gelişimi açısından birsürü faydası var anne sütü kilosuda önemsenen bişey değil ve kısıtlama yapılmaz emzirmeyi azalt çok kilo alıyor denmez muhalefet gibi bir yazı oldu ama çok yanliş bilgilendirildiginizi düşüyorum bazen bazi seylerin çözümü yok ben 2.5 yil bolük pörçuk 4 saat bile uyuyamadım oğlum kalkar otururdu gece ve 7 8 saat uyumazdı sallamamai isterdi ama uyumazdi 24 saat içinde toplam uykusu 6 7 saati geçmezdi götürmedigimiz yer yapmadigimiz sey kalmadi asla dogurmam diyordum tek ilacımız zaman oldu bebeginize zaman verin olmazsa da yontemler gececigini bilin umarim en kisa surede duzelirYok ah etmiyorum tabi ama gerçekten hiç uyumuyorum. Ben zaten ilk 5 ay çoğunlukla aagarak besliyodum çünkü ememiyodu. İştahı çok açık masallah yemek çok güzel yiyo. Gündüz zaten sadece 2 kere falan emiyo o da uykuya dalmak için. Açlıktan olduğunu düşünmuyorum zaten. Keşke sagarak vermeye devam etseydimde hiç zorlamasaydim illa emsin diye. İlk 5 ayda her ay 1300 gr aliyodu hatta dr.lar azalttirmisti günlük süt miktarını. Biberonu bıraktığım ay kilo alimi azaldı. Hala kilosu var tabi ama sağarak gerçekten süt çoğalıyor. Benim dr.um bana emzirme ne güzel sagiyosun demişti ama ben dinlemedim Araştırdım bende azaltarak biraktirmak gerekiyomus bakalım denicem. Gün içinde daha fazla emziricem