2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ohoo daha araları 1 er 2 şer yaştan 3 adet kız çocuk yapacak çalışmalarada başlamış olması lazım hazır oyuncaklar şeyler tamamken nasıl olsa rahat ve takmayan da bi anneydi başlarda biz fazla evhamlıydık bizim gergin enerjimiz çocuğa yansıyodu falan ama sonradan kendisininde büyüsü bozuldu 😂 söylene söylene bi kaldı ağlıyorum tutamıyorum bebemi diye çok büyük lokmalar konuştu burada herkesi eleştirdi ağzına geldiğince ve kendi söylediklerini yuttu yazdıklarıyla.. okdr mükemmelsen durmayan bebeğinede bir yol bulursun rahat tavirlarinla ağlamadan gerilmeden atlatırsın artık sen bunuda ama yinede olur becerir peş peşe 3 çocuğu diye düsünüyorum 😂
Aynen canım üç çoçuk istiyordu peş peşe😁Pazarda yıkamadan bi kilo salatalık falan yiyordu.Ayy mimlenmiş bu .İşi gücü hava civa🤣🤣🤣🤣Herkesin yaptığı dediği yanlış bi onunki doğru🤣🤣

Bugün biter mi acaba ya oğlumun ateşi var uyutuyorum uyanıyor sayıklıyor en son ateşi 37.9 du randevu aldım doktora götüreceğim Bi türlü düşmedi uykusuzluktan bende bittim yere de bırakamıyorum uyanıyor diye

Aynen canım üç çoçuk istiyordu peş peşe😁Pazarda yıkamadan bi kilo salatalık falan yiyordu.Ayy mimlenmiş bu .İşi gücü hava civa🤣🤣🤣🤣Herkesin yaptığı dediği yanlış bi onunki doğru🤣🤣
Hahahha ayy yazmadan edemedim. 40 ı çıkmadan litre litre kutu kutu buuuuz gibi kolada içerdi. Onun yanında yıkanmamış salatalık ne ki ? Kız içti içti buz gibi kolaları, çocuğu erken günlerde gaza alışmıştı. Ya biz kuru fasulye, mercimek vesaire yemedik bebeklerimiz aylarca gaz sancısı çekti. çünkü alıştırmadık kolaya çocukları 😂😂😂

Bugün biter mi acaba ya oğlumun ateşi var uyutuyorum uyanıyor sayıklıyor en son ateşi 37.9 du randevu aldım doktora götüreceğim Bi türlü düşmedi uykusuzluktan bende bittim yere de bırakamıyorum uyanıyor diye
Calpol verdin mi canım çok geçmiş olsun. Benim kızımda gece çok ağladı. Arabasına koyup kaldırım da gezdirdik az durdu. Gece saat 1 di. Eşimle 1 saat yürüdük. Duruyor diye uyudu öyle eve geldik. Yoksa acile gidecektik. 2 saat sonra uyandı gene aynı derken 2/3 saat uykuyla duruyoruz. Bizde ateş yok. Azıcık öksürüyor

Yokmu şöyle değişik tarifleriniz bee yavv söyleyinde yapayım bebe benim tariflere yüz buruşturuyor artık 😂😂😂
Valla canim sebze kombinasyonlarina devam arada bir tarhana , bugun yayla corbası yaptım .bir daha ki sefere havuc rendelicem pirincin icine, tuzu da olmayinca pek bi tatsiz geldi bana en azindan havuc bi tat katar😁 Ara ara haslanmis sebze koyuyorum onune , ozellikle biz yemek yerken alissin diye. Mincikliyor oynuyor agzina atiyor. Haslanmis sebzeleri ezip pankek tarzi bisiler yapmayi planliyorum.

Ates bebekleri de cocuklari da cok fena çarpıyor.Calpol vermediysen calpol ver canim rahatlatir bebegini. Bu ates cok zor oluyor , bizim atesli gecelrr full memede gecerdi. Bol bol emzir en iyi o geliyor

Calpol verdin mi canım çok geçmiş olsun. Benim kızımda gece çok ağladı. Arabasına koyup kaldırım da gezdirdik az durdu. Gece saat 1 di. Eşimle 1 saat yürüdük. Duruyor diye uyudu öyle eve geldik. Yoksa acile gidecektik. 2 saat sonra uyandı gene aynı derken 2/3 saat uykuyla duruyoruz. Bizde ateş yok. Azıcık öksürüyor
Tylol vardı canım onu verdim 3 defa doktora götürdüm boğazı kızarmış fitil ve antibiyotik verdi hala ağlıyor bizimki bir tek otobüs de gidip gelirken uyudu size de geçmiş olsun bitik durumdayım valla şuan hala ben uyuyamadım

Hahahha ayy yazmadan edemedim. 40 ı çıkmadan litre litre kutu kutu buuuuz gibi kolada içerdi. Onun yanında yıkanmamış salatalık ne ki ? Kız içti içti buz gibi kolaları, çocuğu erken günlerde gaza alışmıştı. Ya biz kuru fasulye, mercimek vesaire yemedik bebeklerimiz aylarca gaz sancısı çekti. çünkü alıştırmadık kolaya çocukları 😂😂😂
Ahahaha😁😁O gaz olayı ayrı bi konu .Zaten bebişler 4 aydan sonra gazını daha rahat çıkartabiliyorlar.Sıkıntı çekmiyolar.Bir de diyordu Ya çok canı acıdı ama alıştı .Sizin bebekler ne zaman alışacak derdi bide😁😁Arkadaş bi edebiyat sanatı olsaydı kesin *mübalağa *olurdu.

Ates bebekleri de cocuklari da cok fena çarpıyor.Calpol vermediysen calpol ver canim rahatlatir bebegini. Bu ates cok zor oluyor , bizim atesli gecelrr full memede gecerdi. Bol bol emzir en iyi o geliyor
Bize doktor hiç calpol yazmadı ki canım tylol vardı vermiştim sabah da doktor fitil ve antibiyotik yazdı ama hala ateşi var dün geceden beri hiç susmadı sürekli ağlıyor

Kızlar aranızda eğitici köpekçiği olan var mı. Bebekleriniz seviyor mu. Kızım olmak istiyorum ama oynamazsa yıkılırım, çok pahalı 😂😂😂😂

Kızlar aranızda eğitici köpekçiği olan var mı. Bebekleriniz seviyor mu. Kızım olmak istiyorum ama oynamazsa yıkılırım, çok pahalı 😂😂😂😂
Bende yok arkadasimda var gidince koyuyoruz önune iki bakiyor bi süre sonra sıkılıyor değermi değmez bizim için yani belki daha çok seven bebiş çıkabilir oyincakçıda bi deneme yapın olmadı 😂

Bende yok arkadasimda var gidince koyuyoruz önune iki bakiyor bi süre sonra sıkılıyor değermi değmez bizim için yani belki daha çok seven bebiş çıkabilir oyincakçıda bi deneme yapın olmadı 😂
Altındaki yorumlara baktım da saatlerce ilgisini çekiyor oynuyor bebeğim falan yazanlar var. Bende alamıycam sanırım. Olmadı peluş köpek alayım 😂

Benim kizim hepten ayari kacirdi dogdugu gunden beri en berbat gunu yasiyorum aksam 10 dan beri saat 7 ye geliyor asla uyumadi cin gibi bakiyor şakamı bu diyorum şuanda annem bendeydi ben gormeden fazlami besledi napti diyorum artik suan cildirmak uzereyim duzen muzen gitti sabah butun gun uyursa mahvolurum gercekten

Tylol vardı canım onu verdim 3 defa doktora götürdüm boğazı kızarmış fitil ve antibiyotik verdi hala ağlıyor bizimki bir tek otobüs de gidip gelirken uyudu size de geçmiş olsun bitik durumdayım valla şuan hala ben uyuyamadım
Canım nasıl oldu bebegin duzelmistir insallah

Senin kafanı biz biliyoruz .Yok şöyle gezdik yok böyle gezdik .Yok kuma yatırdım😁😁Yok iki günlük kaçtık ,yok beş günlük kaçtık🤣🤣Diğer grupta da bi tane daha var senden.O da öyle .Yok siteli evde oturuyoruz.Yok oğlumdan kalan oyun halası var çok pahalıydı.Yok öğretmenim .Bizde de var çok şükür hepsi.Biz de geziyorum ama sürekli hava atma çabam yok 😁😁Cinsin kabul et
Sen bana kafayi takmissin cidden ama tam da algilayamamissin yazdiklarimi. 2 senedir ilk defa bi tatile gidebildim. Bunun hava atilacak nesi var ki? Sitede oturmuyorum, nerde okudun bilmiyorum. 9gretmen degilim, ev hanimiyim. Ilk cocugum kimseden oyun halisi kalmadi. Kizimin kullandigi otun halisini amazon indiriminde 35 tl ye almistim hatta, neredeyse her seyin genelde en uygununu alirim, maddi durumum cok kotu olmamasina ragmen, cunku eger gercekten gerekli gormediysem marka oldugu icin almam jicbir seyi. Cunku hava atmayi sevmiyorum. Oraya kactik buraya kactik dediklerim ya cevredeki doga turizmi yapan yerlere bir iki gece kafa dinlemelik , ya da memelekete kacmalar oluyor. 2 senedir ilk uzun soluklu tatilimiz. Kuma yatirdigimu anlatma sebebim cocugumu rahat yetistirdigim 2 vucuk aylikken denizle tanistirma cesareti gosterdigim, kendi capkmda bunun dogru oldugunu dusundugum icin de tavsiye veya en azindan tecrube aktarimi olarak anlattigim bir sey. Kuma yatirmak deniz kenarina gitmek bizjm icin extereme ya da masrafli bir sey degil , evimiz zaten tatil beldesinde. Cok garipsiniz cidden degisik bir kafa. Diger grupta da taktiniz demek birine. Komplekslerinizi aşın bence

Birde onların ev > toyz shop. Piyasaki herrr ama her türlü oyuncak var :) bence buradakilerin %95 ide sizin gibi düşünüyordur, kendi çalıp kendi oynuyor. 🙃 Kusura bakma Cameron yazdıklarından böyle bir izlenim oluştu 🤷‍♀️
Ee oyle cunku. Ben bunu hava atmak icin degil, yakinarak yazdim. Ne aldiysam care olmadi. Hicbir oyuncakla ilgilenmiyor gercekten. Ev korkunc halde, özelikle de kalabaligi hic sevmem. Alamam ben fazla oyuncak falan diyordum. Almadigim denemedigim hicbir sey kalmadi ama benim kizim cok hareketli ve gercekten basa cikamiyorum. Cocugu rahat yetistirmek konusudna soylediklerimjn de arkasindayim. 15 gun cok soguk yerlerde gezdik dolastik butun gun disardaydik, onda bile cok sukur hasta olmadi. Cok cekinmistim bu durumdan mesela. Tatile gidecegimi anlatmam da bunun kaygisini paylasmak icindi. Cok ilgincsiniz gercekten. Kizim dogdugundan beri masallah diyeyim hic hasta olmadi, cunku bastan beri soguk ve hijyen konularinda hic titizlenmedim. Herkese de tavsiye ederim. Ama bu kadar hareketli olmasi beni yedi bitirdi. Ruhsal anlamda da bittim cidden. Fiziken yorsa da bu durum baya psikolojimi de harap etti. Ama bunun suclusu da ben degilim sonucta, cocugun yapisiyla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum. Tavsiye vermek yerine dalga geçiyorsunuz siz de valla harikasiniz cidden

Ee oyle cunku. Ben bunu hava atmak icin degil, yakinarak yazdim. Ne aldiysam care olmadi. Hicbir oyuncakla ilgilenmiyor gercekten. Ev korkunc halde, özelikle de kalabaligi hic sevmem. Alamam ben fazla oyuncak falan diyordum. Almadigim denemedigim hicbir sey kalmadi ama benim kizim cok hareketli ve gercekten basa cikamiyorum. Cocugu rahat yetistirmek konusudna soylediklerimjn de arkasindayim. 15 gun cok soguk yerlerde gezdik dolastik butun gun disardaydik, onda bile cok sukur hasta olmadi. Cok cekinmistim bu durumdan mesela. Tatile gidecegimi anlatmam da bunun kaygisini paylasmak icindi. Cok ilgincsiniz gercekten. Kizim dogdugundan beri masallah diyeyim hic hasta olmadi, cunku bastan beri soguk ve hijyen konularinda hic titizlenmedim. Herkese de tavsiye ederim. Ama bu kadar hareketli olmasi beni yedi bitirdi. Ruhsal anlamda da bittim cidden. Fiziken yorsa da bu durum baya psikolojimi de harap etti. Ama bunun suclusu da ben degilim sonucta, cocugun yapisiyla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum. Tavsiye vermek yerine dalga geçiyorsunuz siz de valla harikasiniz cidden
Son cümleniz herşeyi özetliyor ''tavsiye vermek yerine dalga geçiyorsunuz '' siz bunu burada 1 yıldan fazladır yapıyorsunuz farkındamısınız bilmiyorum derdi olan çare arayan insanları aa ben öyleyim ben şöyle yapıyorum nereye kadar bu titizlikle gideceksiniz rahat olun tavsiye ederim vs diyerek çok ağır üsluplarla yazılar yazdınız buraya bazen olmuyor yaşadığımız şeyler laftaki gibi olmuyor malesef hakından gelebildiğimiz gelemedigimiz seyler var aslaa deyip yaptigimiz seyler var konu evlat olunca ki cocugunuz buyudugunde bu dedigimi cok dha iyi anlayacaksiniz sizde olmayan hicbir karakter özelliğine saygı duymadınız empati yapmadınız şimdi bizde desek ki hepimizinki haraketli bi sende mi var haraketli çocuk burada 2 3 çocuğu olan var bi çocukla başa çıkamadın 3 çocuk istiyosun cocugun haraketliligi senden kaynaklaniyor enerjisini attiramiyorsun gibi ağır ithamlarda bulunsak suçlayıcı ve alaycı bir uslup takınsak ki bunları ironi olarak söylüyorum kendini nasıl hissedersin bilmiyorum bence konuşurken biraz empati ve sadece tek tip karakterde insanlar ve bebekler olmadiigni farkina varmanı temenni ediyorum senin yaptigini yapmak tarzim degil yasadiginin cok zor bir durum oldugunu farkindayım allah guc kuvvet versin

X