- 18 Mart 2021
- 3.313
- 3.381
- 33
Dişi sorunlu çıkaran bi bebeğiniz varsa 1.5 yaşına kadar tam gaz devam huzursuzluk benim oğlum 6.5 aylık bi başladı hiç durmadı peş peşe başladı çıkarmaya doğum gününde 13 tane dişi vardı hiç unutmam 2 tane azı dişi vardı çok hızlı çıkardı huzur muzur yoktu 1 yaşa kadar hızlı gitti sonra bi mola oldu ardından köpek dişleri uğraştırdı en son 2. Azılar geldi ama son azıların tamamlanması 2 yaşta bitti bizde arkadaşlarımda 3 yaşı bulanlar oldu ama en azından nefes alma süresi uzuyor köpek dişlerine gelene kadar baya zorlu geçiyor sonra molalı cıkıyor azılar en beteri oldu bizde acıyo acıyo demekten mahvoldu cocuk kızım hala patlatmadı ciyak ciyak geziyorAiiyy dis dis derken o bitti ataga girdik galiba fenalardayiz, 3 4 gundur surekli surekli uyaniyor. Dun aksamda yatar pozisyondan oturur hale gecmeyi ogrenmis , dedim kesin atak haftasindayiz bu aksam uyuttum ,surekli uyaniyor ve oturuyor. Sabah ilk is besigi alt kademeye indirmek olucak , biz hala ustte kullaniyorduk. Simdi atak biter , dis baslar ne zaman uyucaz biz acabaa