• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa doktora yazdim da ben önermiyorum dedi, eşim de bekleyelim biraz daha diyince almadik arada kaldim resmen. Diş kaşıyıcı aldim jel dolaba koyulandan diş fırçası aldım dediğinden. Bakalım calpol vermeden bu gece nasil geçecek
Valla doktora sor bakalım dişi ağrıyınca ağrı kesici içiyor muymuş 🤷🏻‍♀️ El kadar bebe nasıl dayansın patlayan dişin acısına, ağrısına, kaşıntısına? ben kullanıyorum, dediğim gibi ardından hemen diş fırçası yapıyorum çok güzel kaşıyır bu şekilde.

Kızlar pastorize gunluk sutle yogurt yaparken kaynatmamak lazimmis zaten pastorize edilirken icindeki tum zararlı bakteriler öldürüğü için kaynatinca vitaminleri gidiyormuş. Ben kaynataraj yapiyordum ama doğru artik sadece ılıtıyorum
Aynen canım parmağını batırınca yanmayacak ılık derecede olması gerek ben öyle yapıyorum tutuyor

Valla doktora sor bakalım dişi ağrıyınca ağrı kesici içiyor muymuş 🤷🏻‍♀️ El kadar bebe nasıl dayansın patlayan dişin acısına, ağrısına, kaşıntısına? ben kullanıyorum, dediğim gibi ardından hemen diş fırçası yapıyorum çok güzel kaşıyır bu şekilde.
Aynı dusuncedeyim kuzum, iyice ağlıyor acıdan dili de yok garibimin off😔
Alırım ben iki gune kalmaz da bakma ilk çocuk doktorcuyuz biraz 😇

Aynı dusuncedeyim kuzum, iyice ağlıyor acıdan dili de yok garibimin off😔
Alırım ben iki gune kalmaz da bakma ilk çocuk doktorcuyuz biraz 😇
Ben de çok direndim senin gibi almamak için, sonra dedim diş ağrısı kabir azabı. Ben de dişlerimden çok çektiğim için Ağrısı Nedir iyi bilirim. Hepsiburada‘da 2.si 1 TL günlerinde tetagil de kampanyaya girdi o aralar, hemen aldım. Ben de soğuk diş kaşıyıcı aldım, mendilini buzdolabına koydum onu verdim, calpol verdim ama hiçbiri fayda etmedi. Hele calpol’ü sürekli vermeyin vücut alışınca bir daha işe yaramıyor diyorlar. aşıları var şimdi 6.ayda, calpol o zaman lazım daha çok. vücudu alışsın istemiyorum. Biz böyle ailece rahatladık, inşallah siz de rahatlarsınız 🌸

Ya bu Arada ben oğlana muz tattırdım 3 gün, ilk gün sıkıntı yoktu, 2. Gün kaka yapmadı, 3. gün -yani bugün- kakası çok değişikti. siyah siyah şeyler vardı. muzun içinde olur ya siyah ip gibi, ona bağladım ama bugünkü kakasına da bakıcam. Sizce endişe etmeli miyim?
C15E3784-C05F-4B1A-8BD2-E5B785358D77.webp

kurt mu diye baktım, hiçbirinde hareket yoktu. Eşim dedi, muzun içindeki siyah ip gibi olan liftir bu diye. Mantıklı geldi 🤔

Birkaç gün uykular duzelir gibi olmuştu simdi eskisini de aratiyor 😃 beslenince gezdirince pışpişlayinca filan devam ediyordu bari şimdi onlar da yok dün gece 2 defa uyandi gulucukler vs uyumadi her biri 2 saate yakin surdu uyutamadim 😵‍💫

Birkaç gün uykular duzelir gibi olmuştu simdi eskisini de aratiyor 😃 beslenince gezdirince pışpişlayinca filan devam ediyordu bari şimdi onlar da yok dün gece 2 defa uyandi gulucukler vs uyumadi her biri 2 saate yakin surdu uyutamadim 😵‍💫
Biz napicaz ya bu cocuklar kocaman oldular hala duzene sokamadik yaa. Uyumadikca buyuyemiyolar da uyku da en az beslenme kadar önemli ama yok anacım. Dün de gündüz uyutana kadar anamız ağladı eşimle.

Ya bu Arada ben oğlana muz tattırdım 3 gün, ilk gün sıkıntı yoktu, 2. Gün kaka yapmadı, 3. gün -yani bugün- kakası çok değişikti. siyah siyah şeyler vardı. muzun içinde olur ya siyah ip gibi, ona bağladım ama bugünkü kakasına da bakıcam. Sizce endişe etmeli miyim?

kurt mu diye baktım, hiçbirinde hareket yoktu. Eşim dedi, muzun içindeki siyah ip gibi olan liftir bu diye. Mantıklı geldi 🤔
Normal muzun içindekiler çıkıyor. Asele de oldu dün aynısı.

Ben de çok direndim senin gibi almamak için, sonra dedim diş ağrısı kabir azabı. Ben de dişlerimden çok çektiğim için Ağrısı Nedir iyi bilirim. Hepsiburada‘da 2.si 1 TL günlerinde tetagil de kampanyaya girdi o aralar, hemen aldım. Ben de soğuk diş kaşıyıcı aldım, mendilini buzdolabına koydum onu verdim, calpol verdim ama hiçbiri fayda etmedi. Hele calpol’ü sürekli vermeyin vücut alışınca bir daha işe yaramıyor diyorlar. aşıları var şimdi 6.ayda, calpol o zaman lazım daha çok. vücudu alışsın istemiyorum. Biz böyle ailece rahatladık, inşallah siz de rahatlarsınız 🌸
Ben kendime bile ilac kullanmamayı tercih ederken küçücük vücuda vallahi yazık. Şimdi aldı geldi yok dedim artık sabah uyandığından beri ağrısı var. Uyansın takip edip vereceğim direk.
Tabi alışınca işe yaramicak bağışıklık kazanmış olacak calpol e vücut ne gerek. Aynen aşılarda daha ihtiyaç oluyor, çok teşekkür ederim kuzum inşallah bizfe görürüz faydasını.
Uyku egitimin ne durumda bu arada senin🌺

Ben biryerde okudum nerde hatirlasam eklerim ama şöyle muzu ortadan boyuna kes ortada siyahımsı bir kısım oluyor orayı bebege verme kabız olmaz yazıyordu ben kenarları veriyorum orta kısmı vermiyorum kızıma

Canım bizim bebiste te bazen oluyor.
Gaz olabilir, karni ağrıyor olabilir, iştahı olmayabilir.
Sonra yine düzeliyor.
Sanki bugün daha iyi böyle devam eder inşallah dediğin gibi bir haftadır mahvoldum zaten kolumda bir ağrı var el parmaklarım uyuşuyor ayakta emzirme falan
Ya gece uyanıyor yada sabah 5 6 çok erken bugün olduğu gibi uyuyamadım pörtlek gözlerle bakıyorum İstanbul da bulutlu bugün yatıp uyucam kız olmasa o kadar yani

Ay iyi bari içim rahatladı 🥹
Ben kendime bile ilac kullanmamayı tercih ederken küçücük vücuda vallahi yazık. Şimdi aldı geldi yok dedim artık sabah uyandığından beri ağrısı var. Uyansın takip edip vereceğim direk.
Tabi alışınca işe yaramicak bağışıklık kazanmış olacak calpol e vücut ne gerek. Aynen aşılarda daha ihtiyaç oluyor, çok teşekkür ederim kuzum inşallah bizfe görürüz faydasını.
Uyku egitimin ne durumda bu arada senin🌺
Rica ederim canım. Uyku eğitimine daha başlayamadık çünkü ben hasta oldum. 🥲 hafta sonunu bekledim tüm gün evdeyim diye. Hafta sonunda da soğuk algınlığına yakalandım. 3 gün rapor aldım, eğer daha iyi olursam yarın başlarım diye düşünüyorum. Tabii bayanla da görüşmeden bi şey diyemem.
Ben biryerde okudum nerde hatirlasam eklerim ama şöyle muzu ortadan boyuna kes ortada siyahımsı bir kısım oluyor orayı bebege verme kabız olmaz yazıyordu ben kenarları veriyorum orta kısmı vermiyorum kızıma
çok mantıklı ☺🤭 öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ederim 🌸

Bizim oğlanın ıkı gundur ne gece ne gunduz uykusu yok sayılacak kadar az süt mama hıc bırsey ıcmıyor sık sık az da olsa verıyorum asırı huysuz dıslerine baktım ama cok anlayamadım 5.5 aylıgız bu arada diş olup olmadıgını nasıl anlarım deneyımlı anneler benı bılgılendırır mısınız gorunurde atak haftasına da girdik hangısınden yapıo bılmem eskıden dısarı cıkınca susardı dururdu sımdı dısarda da hep sınırlenme mızmızlanma halinde bır de diş huzursuzlugu ise bu aylarca mı sürer yoksa kısa zamanda bıter mi

Aaa onu ben de okumuştum da unuttum sen söyleyince hatırladım. Bugün öyle vereyim. Ama ben eline veriyorum kabuğuyla. Öyle verirsem kayar yiyemez :(

Aaa onu ben de okumuştum da unuttum sen söyleyince hatırladım. Bugün öyle vereyim. Ama ben eline veriyorum kabuğuyla. Öyle verirsem kayar yiyemez :KK43:
Ben çatalla eziyorum püre taneli gibi kaşıkla veriyorum doktor şuan öyle istedi

Bizim oğlanın ıkı gundur ne gece ne gunduz uykusu yok sayılacak kadar az süt mama hıc bırsey ıcmıyor sık sık az da olsa verıyorum asırı huysuz dıslerine baktım ama cok anlayamadım 5.5 aylıgız bu arada diş olup olmadıgını nasıl anlarım deneyımlı anneler benı bılgılendırır mısınız gorunurde atak haftasına da girdik hangısınden yapıo bılmem eskıden dısarı cıkınca susardı dururdu sımdı dısarda da hep sınırlenme mızmızlanma halinde bır de diş huzursuzlugu ise bu aylarca mı sürer yoksa kısa zamanda bıter mi
Kontrol et burdan
Onun dışında dişte bir beyazlık oluyor çıkmak üzereyken
Atak haftası gibi sanki dişine bir bek kontrol et bakalım

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-05-14-41-04-292_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-09-05-14-41-04-292_com.android.chrome.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 37
Benim de pertim çıkmış durumda ayaga kalktigimda dogrulamiyorum iki buklum yuruyorum bi sure. Zaten epiduralde dizlerime ödem atti ve kaldi dizimi de bükemiyorum tuhaf şekilde kaliyorum ya bi sure sonra dogrulsam da sirtim cok agriyor. Ortopedi dolgit kremle agri kesici verdi tabiki hic bir ise yaramadi haftaya fizik tedaviye baslicam ben de. Şifa olur insallah da duzelirim dogumdan sonra bir anda oldu sirt, bel ve diz bugune kadar hicbirininin agridigini bilmem araba carpmis gibiyim
Canim bu epudral bu sekilde agri birakiyor muymus? Bende agri yok ama uzun yuruyunce ve ozellikle merdiven cikarken bacaklarim kesiliyor. Zor adim atiyorum, eskiden olmayan birseydi. Acaba epudralden mi oldu diyorum doktora da danisamadim.
Epudrale de pisman oldum ama epudralsiz de nasil doguracaktik bilemiyorum. Benim bir de normal dogumdu, odada kosuyordum resmen sancidan, o sanciyla anca ayakta dogurabilirdim😊

Ben çatalla eziyorum püre taneli gibi kaşıkla veriyorum doktor şuan öyle istedi
Bizim doktor da öyle dedi de ben blw deniyorum. Sebzeden nefret etti gerçi. Muzu sevdi. Yarın kapya biber vericem. Sonra avokado. Pzt de yeşil fasulye denicem

Back
X