2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bugün 4 defa fışkırtarak kaka yaptı sarı ve sulu. D vitamini ocean dan newvit e geçtim o yapabilir mi acaba? Şimdi üstünü okudum 4-10 yaş için diyor 😥 Doktoru bugün takip edelim devam ederse yarın getirirsin dedi. Ateşi yok enerjisi iyi uykusu da iyi ama neden oldu anlamadım
Oceanda da oyle yazıyor yanlış hatırlamıyorsam canimq

5 dakika bağırsın. Kucağına al odadan çıkma.
Denedim. Malesef olmuyor. Uğunana kadar ağladı. Gerçi anlamıyorum sanırım alerjiden ötürü de karın ağrısı var ondan da geceleri artıyor mu ne oluyor. Gündüz uykularıda harap oldu. Dün ilk defa gece 10 da yattı ama gündüz 30 dk anca uyumuştur.

Kızlar bugün 4 defa fışkırtarak kaka yaptı sarı ve sulu. D vitamini ocean dan newvit e geçtim o yapabilir mi acaba? Şimdi üstünü okudum 4-10 yaş için diyor 😥 Doktoru bugün takip edelim devam ederse yarın getirirsin dedi. Ateşi yok enerjisi iyi uykusu da iyi ama neden oldu anlamadım
Ocean da 4 yaş üstü içindi diye hatırlıyorum beşli içeriğindeki bi etkene tepki göstermiştir.

Ya bu Arada ben oğlana muz tattırdım 3 gün, ilk gün sıkıntı yoktu, 2. Gün kaka yapmadı, 3. gün -yani bugün- kakası çok değişikti. siyah siyah şeyler vardı. muzun içinde olur ya siyah ip gibi, ona bağladım ama bugünkü kakasına da bakıcam. Sizce endişe etmeli miyim?

kurt mu diye baktım, hiçbirinde hareket yoktu. Eşim dedi, muzun içindeki siyah ip gibi olan liftir bu diye. Mantıklı geldi 🤔
Şeftalide öyle oluyur. Bizde de öyle oldu

ek gıdaya başlamayanlar kervanındayız hala heralde 6 ay 1 hafta ve üstü olup başlamayan kalmamıştır

diyet zıkkımıyla cnaım çok sıkkın pek uğrayamıyorum buralara herkes iyi mi

bizim oğlanın anüs içi de ciğer gibi olmuş öyle böyle kızarık değil son gittiğim doktor gösterdi kolit mi neymiş öyle tanı koydu

kanlar devam ama azaldı gibi ek gıdaya ne zaman başlayacağız çok meçhul çocuğum yazık ilaçları ek gıda sanıyo ahahha
Nasıl muayene ettiler. Benim kızımda sıkıntıda 😔

kakada kan bitmediği sürece yokmuşş
bu sefer benim yediğimden mi urazın yediğinden mi ne nasıl dokunacak karışırmış bağırsakları rahatlayacakmış önce falanfilan :KK70:
Aslında çok doğru. Bizde çoklu gıda alerjisi var. Gün içersinde mukus artıyor huzursuzluk artıyor benim yediğimden mi bebeğime yedirdiğim mi yapıyor anlayamıyorum 🙄😔 ama mama yemediği için ek gıdaya başlamıştık

Ayy açtı popoyu baya bayaa eliylee gösterdi bi şurup verdi onun için 10 gün kullancaz bugün kontrole gittik iyileşiyo dedi ama bence daha kırmızı nasıl iyileşiyosa
Aslında çok doğru. Bizde çoklu gıda alerjisi var. Gün içersinde mukus artıyor huzursuzluk artıyor benim yediğimden mi bebeğime yedirdiğim mi yapıyor anlayamıyorum 🙄😔 ama mama yemediği için ek gıdaya başlamıştık
Alerji doktoru patatesle başla dedi çok heyecanlıyım
Kendi doktoru da hindi dene 3 gün hindi yedir falan dedi manyak adam çocuk daha su içmeyi bilmiyo alerjiciyke ilerlicem bu süreçte

Ben 8 gündür sadece bezelye pilav yiyorum kan azalsın diye dün armut denedim bugün kakada baya kan vardı armuta da alerjisi var diye yazdık listeye bundan sonra 3 gün kendim yicem bişeyi urazda tepki olmazsa 4. Gün yine aynısını yiyip ek gıda vercem

Dediğin gibi bişey alerji yapınca geceleri kriz geçiriyo karın ağrısından gazdan bi de kusuyo bolca muhakkak anlıyorum artık sabah kan gelecek

Ayy açtı popoyu baya bayaa eliylee gösterdi bi şurup verdi onun için 10 gün kullancaz bugün kontrole gittik iyileşiyo dedi ama bence daha kırmızı nasıl iyileşiyosa
Kendi doktoru da hindi dene 3 gün hindi yedir falan dedi manyak adam çocuk daha su içmeyi bilmiyo alerjiciyke ilerlicem bu süreçte

Ben 8 gündür sadece bezelye pilav yiyorum kan azalsın diye dün armut denedim bugün kakada baya kan vardı armuta da alerjisi var diye yazdık listeye bundan sonra 3 gün kendim yicem bişeyi urazda tepki olmazsa 4. Gün yine aynısını yiyip ek gıda vercem

Dediğin gibi bişey alerji yapınca geceleri kriz geçiriyo karın ağrısından gazdan bi de kusuyo bolca muhakkak anlıyorum artık sabah kan gelecek

Ahh kuzum bi rahata ereydiniz urazkomla ya kıyamam size🥲

Benim sütüm baya baya azaldı niye böyle oldu ki yaa artık ek gidasiz doymuyor. Sizinkiler nasıl ben takviye faln almıyorum alsam tekrar artar mı ki hanımlar

Bestlak damla cidden ise yarıyor mu hee derseniz hemen sipariş verecem🤔
Benim oğlan da sanki ek gıda olmazsa doymayacak gibi geliyor
Bende bestlak işe yaramamıştı
Bulgur pilavı, dereotu iyi geliyor bana
Bide hurma hem kalitesini arttırıyor sütün hem süt artıyor

Benimki de kati yemeden doymuyor. Hatta yemekten yarım saat sonra emmek istiyor tatlı niyetine sanırım 😅😅😅

Ya şöyle 8 9 aylık olsun çok onemsemiyecem geldiği kadar içsin diyecem ama daha yeni 6 aylik oldu yani ana öğün anne sütü olmasi lazım ins tekrar artar niye azaldı gitti hiç anlamadım😔

X