Bugün daha iyi geçti. 11.10’da aradılar gelin alın diye ve ağlamıyordu gittiğimde. Sadece sürekli beni sormaya başlayınca öğretmen riske atmayıp aramış. Ben bu sabah 8.45 gibi bıraktım, annem de benden sonra bi 15 dk durdu, 9 gibi de o ayrıldı yanından oğlanın. Yani 2 saat durdu bizsiz. dün çok vicdan yapmıştım ağladığını görünce.Ben olsam hemen almam . Çünkü kaç yaşında olursa olsun ilk ayrılık günleri hüzünlü geçecek . Bizim zamanımızda 1. Sınıfta annesinden ayrilamayanlar oluyordu sebebi ilk defa ayrılmalariydi aslında .
Baslatin cok rahat edersiniz eger siz bakiyorsanizAy kızlar kreş alışma tecrübelerinizi mutlaka paylaşın kısmetse ben de bu yazın sonunda vereceğim...
Merhaba ne için gitmistiniz bende bir sorundan gitmeyi düşünüyorumselamlar , sümeyra tatar dan memnun kaldınız mı acaba ?
yeni evlendiğimizde başka bi sorundan dolayı muayeneye gitmiştik ve çok işe yaramıştı
şimdi alternatif olarak gitmeyi düşünüyorum ama doğumları nasıl oluyor acaba , memnun kaldınız mı ?
Bizde bakıciya devam ediyoruz hala . Babam geldi bir de bizimki onunla takılıyor . Bende baya dinlendim bu sayedeKızlar ne var ne yok? Benim oğlanın kreş süreci çalkantılı olarak devam ediyorartık kreşe ben bırakmıyorum, annem bırakıyor. Ondan ayrılması biraz daha kolay oluyormuş. Öğretmeni fotoğraf atıyor keyfi yerinde diye. Bize naz yapıyormuş yani içeri girene kadar ama yine hasta oluyor. İyileştikten sonra 2 hafta gitmedi herhalde. Bugün yine burnundan serum suyu ile sarı sümük çıkardık Pazartesi doktora götürücem, antibiyotik kullanmadan iyileşemiyor benim oğlan. Genizleri acayip dolu.
Bu arada kreşte yemek yemedi filan, aç kaldı. 16 kilodan 15 kiloya düşmüş çocuk. Yemek reddi yaşıyoruz 1-2 aydır. Delirmek üzereyim
Ya öyle de hani 1 kilo eksik görünce insan bir noluyoruz diyo.Bizde bakıciya devam ediyoruz hala . Babam geldi bir de bizimki onunla takılıyor . Bende baya dinlendim bu sayede
Seninkinin kilosu zaten fazla . Üzülmene gerek yok bence canım zamanla düzene girerbizim oĝlan daha ancak 13 kilo aldı. 100 gram alsa göbek atıyoruz
Merhabalar, ilk evlendiğimizde vajinismus sorunu yaşamıştık. o yüzden gitmiştim. çok memnun kalmıştımMerhaba ne için gitmistiniz bende bir sorundan gitmeyi düşünüyorum
16lar 15ler mii benim kız daha 11 kiloKızlar ne var ne yok? Benim oğlanın kreş süreci çalkantılı olarak devam ediyorartık kreşe ben bırakmıyorum, annem bırakıyor. Ondan ayrılması biraz daha kolay oluyormuş. Öğretmeni fotoğraf atıyor keyfi yerinde diye. Bize naz yapıyormuş yani içeri girene kadar ama yine hasta oluyor. İyileştikten sonra 2 hafta gitmedi herhalde. Bugün yine burnundan serum suyu ile sarı sümük çıkardık Pazartesi doktora götürücem, antibiyotik kullanmadan iyileşemiyor benim oğlan. Genizleri acayip dolu.
Bu arada kreşte yemek yemedi filan, aç kaldı. 16 kilodan 15 kiloya düşmüş çocuk. Yemek reddi yaşıyoruz 1-2 aydır. Delirmek üzereyim
Her bebek farklı işte16lar 15ler mii benim kız daha 11 kilo Eki Görüntüle 3431313
Biz de 11 kiloyuz16lar 15ler mii benim kız daha 11 kilo Eki Görüntüle 3431313
Kizlar biz cok zor günler geçiriyoruz.Ya napıyosunuz, hiç konuşamıyoruz denk gelip de
Çok üzüldümKizlar biz cok zor günler geçiriyoruz.
Ilk önce yegenimi kayb ettik 11 yasindaydi.
Bir hafta önce de babami. Türkiye geldik ebedi yolculuguna ugurladik...
Nasil alisir buna insan bilmiyorum. Simdi evimize dönüyoruz....
Başınız sağolsun mekanları cennet olsun size de Allah sabır versinKizlar biz cok zor günler geçiriyoruz.
Ilk önce yegenimi kayb ettik 11 yasindaydi.
Bir hafta önce de babami. Türkiye geldik ebedi yolculuguna ugurladik...
Nasil alisir buna insan bilmiyorum. Simdi evimize dönüyoruz....
Babam 4 yildir kanser hastasiydi. Cok mücadele etti. Subat ayina kadar da iyidi durumu. Ramazanin ilk günü yegenim vefat etti. Oda aynı zaman hastalandi. Genetik dediler. Beyin kendini yavaş yavaş öldürdü. Önce görme gitti. Sonra yürüme ve konuşma. Babam cok üzüldü.Çok üzüldümnasıl teselli verilir bilmiyorum… başınız sağ olsun Allah, her ikisine de rahmet eylesin inşallah ben de babaannemi kaybettim 1 hafta oldu, yaşı vardı ama ben 30 yıldır onunla birlikteydim. Annem gibiydi. Ölümün yaşı yok maalesef. Her ölüm acı. Ateş düştüğü yeri yakıyor…
Neden vefat ettiler? Hastalık mı, kaza mı?..
Çok üzüldüm yaaa. Allah gani gani rahmet eylesin inşallahBabam 4 yildir kanser hastasiydi. Cok mücadele etti. Subat ayina kadar da iyidi durumu. Ramazanin ilk günü yegenim vefat etti. Oda aynı zaman hastalandi. Genetik dediler. Beyin kendini yavaş yavaş öldürdü. Önce görme gitti. Sonra yürüme ve konuşma. Babam cok üzüldü.
Karaciğere metastaz yapti sonra olanlar oldu...
Karaciğer fonksiyonu kayb edince diğer organlarda iflas etti.
Rabbim mekanlarını cennet etsin inşallah.
Cok sagol canimÇok üzüldüm yaaa. Allah gani gani rahmet eylesin inşallahbaşınız sağ olsun, sizlere sabır versin
Başın sağolsun . Çok üzüldüm. Bende 6 ay önce annemi kaybettim . Kolon kanseriydi karaciğere sıçradı . 6 yıl çekti ama maalesef kurtaramadık. İnsanın ebeveynini kaybetmesi çok zormuş. Ben hala alışamadım yokluğuna.Babam 4 yildir kanser hastasiydi. Cok mücadele etti. Subat ayina kadar da iyidi durumu. Ramazanin ilk günü yegenim vefat etti. Oda aynı zaman hastalandi. Genetik dediler. Beyin kendini yavaş yavaş öldürdü. Önce görme gitti. Sonra yürüme ve konuşma. Babam cok üzüldü.
Karaciğere metastaz yapti sonra olanlar oldu...
Karaciğer fonksiyonu kayb edince diğer organlarda iflas etti.
Rabbim mekanlarını cennet etsin inşallah.
Basın sağ olsun Allah rahmet eylesinBaşın sağolsun . Çok üzüldüm. Bende 6 ay önce annemi kaybettim . Kolon kanseriydi karaciğere sıçradı . 6 yıl çekti ama maalesef kurtaramadık. İnsanın ebeveynini kaybetmesi çok zormuş. Ben hala alışamadım yokluğuna.