2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar iyi geceler bugün 6. Günün gecesi çok umutsuzdum yarın ilaçları almamak için az önce acilde test verdik ve beta hcg 16.2 çıktı napcagımı şaşırdım inanamadım sizce iyimi düşükmü nasıl
Çok güzel bir sonuç 6ci günü icin,bak bebisin seninle ama sen onu bos yere üzüyorsun stres yaparak🤗

Kızlar günaydın bu sabah kalktığımda ilk kez günlük pedimde çok küçük 1 kaç damla kadar bir leke gördüm. Rengi kırmızı veya pembe değil ama kahve gibi hatta sütlü kahve gibi açık bir koyuluk var bilmem anlatabildim mi. Miktarı da az. Bu şekilde bir leke yerleşme belirtisi olabilir mi bilgisi olan var mı? Çok heyecanlandım sabah sabah😊 inşallah öyledir. Bu arada bilgi vereyim bana geçen çarşamba 4.gun embriyosu transfer edildi. Yani bu sabah transferin 8.gunu oluyor.
Canım doktorunu da bilgilendir mutlaka hadi inş güzel haberlerle gel bişey kalmadı teste.🙏

Kızlar günaydın bu sabah kalktığımda ilk kez günlük pedimde çok küçük 1 kaç damla kadar bir leke gördüm. Rengi kırmızı veya pembe değil ama kahve gibi hatta sütlü kahve gibi açık bir koyuluk var bilmem anlatabildim mi. Miktarı da az. Bu şekilde bir leke yerleşme belirtisi olabilir mi bilgisi olan var mı? Çok heyecanlandım sabah sabah😊 inşallah öyledir. Bu arada bilgi vereyim bana geçen çarşamba 4.gun embriyosu transfer edildi. Yani bu sabah transferin 8.gunu oluyor.
Kızlar benim soruma yorumu olan yok mu??

Öyle mi diyorsun 🙏 doktorum 12.gun yap test dedi daha çok var pazartesiye. Ben ise cumartesi diye düşündüm iğne bitiyor tam test yapıp öğrenip ona göre devam ignelerimi alirim🤲🤲
Ben de aynı öyle yaptım kendi test günümde iki gün önce yaptım ilacım bitmişti boşu boşuna almayayım diye verdim kan pozitif çıktı 🤗 iki gün sonra da artış için verirsin kanı

Ben de aynı öyle yaptım kendi test günümde iki gün önce yaptım ilacım bitmişti boşu boşuna almayayım diye verdim kan pozitif çıktı 🤗 iki gün sonra da artış için verirsin kanı
Ay çok heyecanlıyım çok teşekkürler cevaplar için🥰
Doktorunuza soyleyin mutlaka çünkü ilaç değişikliği yapabilir
Öyle mi bilmiyordum sagolun söyleyeyim madem

8B6029B1-41E5-4C7D-91B3-3D6ACCD71E34.jpeg
Kızlar dün beta hcg 16 çıkmıştı idrar testim negatifti bugün tekrar idrar testi yaptım böyle çıktı yükseldi sanırım 7.günüm şuanda

X