7.gün verdim canım doktorum hatta dayanamadın mı dedi güldü pozitif sin dediKaçıncı gün kan testi verdin canım
Rabbime şükürler olsun herkese hepimize nasip etsin inşallah bu mutluluğuYanlış görmüyorsun orada bebeğin
HarikaaaaEki Görüntüle 3168130
Kızlarrrr acillll bu sabah yaptım transferimin 8. Günü ben yanlış görmüyorum demi bebişim orada bana bakıyor?(5.gün embriyosu tek embriyo transfer)
Benim de bugün 7. günüm test yapsam mı diye düşünüyorum sence attığım fotoğrafta koyulaşma var mı peki iğnenin etkisi olsa siliklesir gibi geliyor iğnenin üzerinden 12 gün geçti7.gün verdim canım doktorum hatta dayanamadın mı dedi güldü pozitif sin dediama sağlıklı olup olmadığı 2.teste bağlıymış o da yarın
İğnenin üstünden 12 gün geçtiyse kan verin düzenli artış varmı diye de 2 gün sonra tekrar kan verin.Benim de bugün 7. günüm test yapsam mı diye düşünüyorum sence attığım fotoğrafta koyulaşma var mı peki iğnenin etkisi olsa siliklesir gibi geliyor iğnenin üzerinden 12 gün geçti
Canım bence geçmiştir 12de etkisi ya. Kan testi zamanın nedir? Bide kaçıncı gün embriyosu dondurulmuş mu senin de?Benim de bugün 7. günüm test yapsam mı diye düşünüyorum sence attığım fotoğrafta koyulaşma var mı peki iğnenin etkisi olsa siliklesir gibi geliyor iğnenin üzerinden 12 gün geçti
Senin nasıl gidiyor canım?İğnenin üstünden 12 gün geçtiyse kan verin düzenli artış varmı diye de 2 gün sonra tekrar kan verin.
Ben transferin 6.gunu çok çok silik çizgi gördüm 12.gun kan verdin deger 40lardaydi
Ay inşallahBen de 6. Gün iki test yaptım canım negatifti ama kan verdim pozitif çıktı çok inanma idrar testlerine güzel haberler bekliyoruz
Bugün akşam vereceğim çok merak ediyorumİğnenin üstünden 12 gün geçtiyse kan verin düzenli artış varmı diye de 2 gün sonra tekrar kan verin.
Ben transferin 6.gunu çok çok silik çizgi gördüm 12.gun kan verdin deger 40lardaydi
5.gün embriyosu dondurulmuş transfer. Bugün tam bir hafta oldu transferin üzerindenCanım bence geçmiştir 12de etkisi ya. Kan testi zamanın nedir? Bide kaçıncı gün embriyosu dondurulmuş mu senin de?
Yanlis görmüyorsun canim,cok sevindimEki Görüntüle 3168130
Kızlarrrr acillll bu sabah yaptım transferimin 8. Günü ben yanlış görmüyorum demi bebişim orada bana bakıyor?(5.gün embriyosu tek embriyo transfer)
Var var bebiş ordaKızlar 7. gün testim daha koyu değil mi sizce deEki Görüntüle 3168112
Ben cuma günü kontrole gideceğim geçen salı kese göründü bugün için içine bakmak için çağırdılar ama garanti olsun cuma gidecegimSenin nasıl gidiyor canım?
YaaaVar var bebiş orda3test yanlış olamaz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Hadi guzel haberlerini bekliyoruzYaaaİnşallah canım ya amin inşallah oradadır. Bugün öğreneceğim Allah'ın izniyle
Canım benim 9. Gün değerim 33 çıkmıştı erken gebelik testi yaptım o gün çok silik çıktı normal gebelik testi yaptım çıkmadı ama akşam yapmıştım ondan olurmu bilmiyorum sizin kaçıncı gün embriyosuydu 12. Gün 40 sonra kaç ciktiİğnenin üstünden 12 gün geçtiyse kan verin düzenli artış varmı diye de 2 gün sonra tekrar kan verin.
3.gub embiryosu 11.gun 140 çıktı 9.gun 40 çıktı yalnis yazmisimCanım benim 9. Gün değerim 33 çıkmıştı erken gebelik testi yaptım o gün çok silik çıktı normal gebelik testi yaptım çıkmadı ama akşam yapmıştım ondan olurmu bilmiyorum sizin kaçıncı gün embriyosuydu 12. Gün 40 sonra kaç cikti
merhaba.bende pcoluyum doktor bu ay başlayalım dedi tedaviye.eğer tedavi yöntemini bize bırakırsa tüp bebek düşünüyoruz bizde.Kızlar aranizda peki pco olup tüp bebekte yaptiranlar var mı
Yarın benim de test günüm düzenli artış var mı diye bakılacak bir türlü düzgünce sevinemedim hep bir yanım tedirgin umarım hepimiz kalp atışına kdr sağ Salim ilerlerizYanlis görmüyorsun canim,cok sevindimhadi inşallah hersey yolunda gider 8ci gün benimde boyle cikti,ama daha kan vermedim yarin test günüm.sen nezaman kan vericen?