2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah canım inşallah hamilesindir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah. Böyle hissetmen çok güzel bence bazen hisseder anneler derler, inşallah hissettiğin bu değişimler içinde atan minik bir can sayesindedir.

Benim fitil attığım için fitilden 15-20 dakika sonra oluyo fazlağı çıkıyormuş fitilin
Ben fitil kullanmıyorum sadece estrofem ve göbekten prolutex iğne vuruyorum sabah ve akşam. Neyse ben her şeyi yorumlamayayım çok heyecanlı bir süreç aklım fikrim hep rahmimde Allah'tan çalışıyorum yoksa kafayı yerim gerçi işten 12buçukta geliyorum ama yine de meşgalem olunca daha kolay geçiyor zaman

Transfer olduğumuz gün sayılıyormu transfer olduğum günle beraber yarın 8 olacak ben 7 mi demem gerekiyor

aaa süper haber çok sevindim maaşallah allah tamamına erdirsin :)Darısı diğer bekleyenlere olsun
Kızlar ben iki tane erken gebelik testi yaptım negatifti bugün 7. Günüm hadi dedim betahcg baktırayım da doktora söyliyeyim boşuna ilaç içmeyeyim dedim ama sonuç 58,4 çıktı. Ne şimdi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…