İnşallah canım inşallah hamilesindir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah. Böyle hissetmen çok güzel bence bazen hisseder anneler derler, inşallah hissettiğin bu değişimler içinde atan minik bir can sayesindedir.Benimkide ilk denemem olmadı ben yurtdışında yaşıyorum yazın Türkiyede Ankara'da denedim ama olmadı biraz rahim dinlendirip birde burda denedim bukez çok farklı Türkiyedekiyle alakası yok orda hiç biryerim ağrımıyordu sadece şişlik vardı bukez kasıklarım. Belim ağrıyo kramplar oluyo Allahım bilir hayırlısını versin ama çok değişik hissediyorum kendimi Allahım inşallah bukez yüzümüze bakar
Yaz mutlaka sonucu canımBen de yarın erken gebelik testi yapacağım inşallah
Ben fitil kullanmıyorum sadece estrofem ve göbekten prolutex iğne vuruyorum sabah ve akşam. Neyse ben her şeyi yorumlamayayım çok heyecanlı bir süreç aklım fikrim hep rahmimdeBenim fitil attığım için fitilden 15-20 dakika sonra oluyo fazlağı çıkıyormuş fitilin
Senin kaçıncı gündüBen de yarın erken gebelik testi yapacağım inşallah
Kızlar ben iki tane erken gebelik testi yaptım negatifti bugün 7. Günüm hadi dedim betahcg baktırayım da doktora söyliyeyim boşuna ilaç içmeyeyim dedim ama sonuç 58,4 çıktı. Ne şimdi bu
Amin canımaaa süper haber çok sevindim maaşallah allah tamamına erdirsin :)Darısı diğer bekleyenlere olsun
Yok canım sayılmıyor ben 21 kasımda transfer oldum mesela bugün 7. GünümTransfer olduğumuz gün sayılıyormu transfer olduğum günle beraber yarın 8 olacak ben 7 mi demem gerekiyor
Ben de bugün yaptım ve çizgi çıkmadı maalesef. Cuma günü kan verip ona göre ilaçları bırakacağımErken degilmi benimde 7 günüm bugün yapmaya korkuyorum
Yazıcam canım sabah erkenden yapacağım hayırlısı artıkYaz mutlaka sonucu canım
UmarımMerhaba herkeseyarın transfer olucam umarım herşey güzel geçer
Ben de 6. Gün iki test yaptım canım negatifti ama kan verdim pozitif çıktı çok inanma idrar testlerine güzel haberler bekliyoruzBen de bugün yaptım ve çizgi çıkmadı maalesef. Cuma günü kan verip ona göre ilaçları bırakacağım
Kaçıncı gün kan testi verdin canımBen de 6. Gün iki test yaptım canım negatifti ama kan verdim pozitif çıktı çok inanma idrar testlerine güzel haberler bekliyoruz
EvetttKızlar 7. gün testim daha koyu değil mi sizce deEki Görüntüle 3168112
Yanlış görmüyorsun orada bebeğinEki Görüntüle 3168130
Kızlarrrr acillll bu sabah yaptım transferimin 8. Günü ben yanlış görmüyorum demi bebişim orada bana bakıyor?(5.gün embriyosu tek embriyo transfer)