2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Canımsın.. aminnn...
Ne desek boş insna üzülüyor ama Rabbimin mucizeleri bitmez bakarsın bu süreçte doğal hamile kalırsın ..
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Pes etmek yok bu yolda Rabb'im büyüktür.

Kızlar kasıklarımda ağrı var göğüs hassasiyetim ve baş ağrım var cok korkuyorum bugün transferin 8. Günü idrarda negatifi görürüm diye korkuyorum yapmıyorum belirtiler cok korkuttu beni

Kızlar kasıklarımda ağrı var göğüs hassasiyetim ve baş ağrım var cok korkuyorum bugün transferin 8. Günü idrarda negatifi görürüm diye korkuyorum yapmıyorum belirtiler cok korkuttu beni
Benim kasık bel baş ağrısı transferin 2. Gününden beri var hala bugün 5. Gün ilk denememde hiç ağrımamıştı negatif çıktı bunda heryerim ağrıyor inşallah hayırlısıyla Allah'ımın izniyle olur içini ferah tut hepimizinki tutsun inşallah

Normalde asla belirti vermez vücudum adet olacakken bir gün öncesinde ağrır ertesi gün olurum adet olacaksam bile bu belirtiler için erken değil mi inşallah olmayız

Benim bugün 11. Günüm ve sanırım pek belirtim kalmadi 15 Kasım transferi pozitif çıkanlar ses verin kızlar durdu mu belirtileriniz aynen devam mı

Benim bugün 11. Günüm ve sanırım pek belirtim kalmadi 15 Kasım transferi pozitif çıkanlar ses verin kızlar durdu mu belirtileriniz aynen devam mı
Canım belirtiye çok kafanı yorma ben 16 Kasım'da transfer oldum dün pozitif olduğumu öğrendim. ara kasık ağrısı dışında ve ara sırada adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu o kadar ki oda zaten ilaçlar yapıyor çoğunu belirtim yok diye çok üzüldüğüm zamanlar oldu sadece kendimi yıprattım. dua et bol bol

Hepimize ediyorum canim benim insAllah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sanırım gerildim belirti arıyorum haklısın

Pozitif sonuc alan arkadaşlar cok tebrik ederim saglikla artsim degerleiniz. Darisi bekleyenlere insallah. belirti arayan arkadaslar inanım ayni kisinin farkli denemelerinde bile farkli seyler olabiliyor. Benim 3 ay onceki pozitifimde sag bacagıma agri girmisti kramp tarzi uyusma gibi sonuc pozitifti ama kalp atisi duyulmadı. Bu denemem de hic oyle bisey yasamadim pozitif aldım. Yani lutfen belirti düsünüp kendinizi yıpratmayın. Bu arada ben de 2 kese göründü kızlar henüz kalp atisi almadik doktor erken dedi 1 hafta sonra bi daha gidicegim. Doktor olumlu konustu insallah herkesin yüzü saglikli hayirli evlatlar gülsün.

Çok net görünüyor

Çift embriyo transferi mi olmuştun canim? Insallah kalp atışlarınida duymak nasip olur Biz hala kanama ve kramplarla mücadele ediyoruz. Her geçen gün daha da artıyor ve artık iyice bebeğimiz bizi bırakacakmiş gibi hissediyorum.

Ayyy çok mutlu oldum Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bugün ki belirtileri de yazar misin rica etsem birde 11.gun değeri olarak kaç çıktı canim sonuç
Çook teşekkür ederim canıım, darısı sizlere herkese olsun 3. Gün embriyosu 11. Günde 171 çıktı değerim, umarım benim de giderek artar değerlerim… belirtilerimi sıralayım hemen; öncelikle tüm bunlar belirti olmayabilir, ilaç etkisi olabilir bunun bilincinde olalım benim 2,3,4. günler pek belirtim yoktu gaz oluşmaya başladı 4. gün; kasık ağrılarım hafif hafif oldu gelip gitti. Göğüs hassasiyetim hiç olmadı, şişkinlik de olmadı göğsümde. 5. Gün gibi karnım baya şişmeye başladı gaz şişkinliği gibi, hafif kasık ağrısı devam etti. Artık 7,8,9. günlerde adet olacakmışım gibi kasık ağrım oldu. 8. Gün bir anda ateş basması hissettim en garip belirtim buydu sanırım. Vücut sıcaklığımda bir artış hissettim ama derece ile ölçmedim. 9. Ve 10. günlerde artık korkmaya başladım kasık ağrım adet olacakmış gibi ağrımaya devam etti. Bunların haricinde kasıkta batma vs olmadı. Bacaklarım iki gündür çok ağrıyor. Eklem ağrısı şeklinde.Bugün çok kasık ağrım olduğunu söyledim doktora, pek istenilen bir durum değil sanırım. Bu bir belirti de demedi progesteron iğne göbekten olan onun dozunu artırdı duyunca. Bence çok belirti aramak iyi olmayabilir şimdi beni yeni korkular sardı yeni kan gününe kadar tutunacak mı diye yeni deli sorular serisi….

Hadi bakılım ikizler geliyor inşş çok heyencanlı olmalı sizin bu süreçte adet olacak gibi sancınız devam etti mi ? Benim ediyor ve fitil uyguladığımız yerde ani acı iğne batması gibi sızlama olmaya başladı bugün. Çok tedirgin oldum.

Yaaa demeyin öyle lütfen… her şeyi düşüncelerimiz de etkiliyor.. olumlu ol , çok zor biliyorum ama kendi kendinize telkinlerde bulunun.. sımsıkı tutunmuştur inş bebiş hiçbir yere gitmez sizi bırakıp

Kızlar Malesef Sonucum 2.00 Daha da yükselmez heralde 11.günüm bugun 3.gün embriyosu Hast gönderdim sonucumu ama malesef
Yaaaa ciddimisin çok üzüldüm canım ya ama sen üzülme canını sıkma senin bebisinin geleceği gün ve zaman daha var demekki asla pes etmek yok yola devam umudunu kaybetmiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…