- 15 Kasım 2022
- 70
- 71
- 32
Evet canım pozitif çok şükür sizlere de nasip olsun inşallahÇıktı mi canım sonucun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım pozitif çok şükür sizlere de nasip olsun inşallahÇıktı mi canım sonucun
Çoook teşekkür ederimm .. bu süreci her gününü hep birlikte yaşadık, paylaştık. Hala tedavilerimiz devam ediyor… güzel haberini gelecekler aylarda bekliyor olacağım aynen devam.. sen ne kadar mutlu olur ve inanırsan o kadar gerçek olur.Senin adına çok sevindim canımmmm Saglıkla İlerler inşallh Gerçekten çok sevindim İnşallah Bizimde senin gibi ikincide yüzümüz güler daha da beklemek zorunda kalmayız umarım Yarın yepyeni bir gün yepyeni umutlarla güne başlamak zorundayız Tekrar Hayırlı Uğurlu Olsun Canım benim umut oldun bana
Hayirli olsun cok sevindim darisi bizim basimiza Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canimKızlaaar pozitif geldiiii … bu sefer olmuş.. ellerim titriyor zor yazıyorum.. Eşimle o kadar olumsuz düşünerek gittik ki, pozitif seçeneğini düşünmedim bile… doktor odasında ne kadar ağladım duyduğumda bilmiyorum.. Allahım bu haberi bekleyen buradaki tüm güzel kadınlara nasip etsin.. Dualarım hep sizlerle olacak.. pozitif çıkan arkadaşlar ve kendim için de değerlerimizin kat ve kat sağlıkla artmasını diliyorum. Bu güzel hevesimiz kırılmasın artık taçlansın ..
Yaaa var var hadi hayırlısı canım darısı başımızaHerkese merhabaSonucu pozitif alanları gönülden tebrik ediyorum, Allah sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin Darisi bize inşallah hanimlar benimde bir konuda yadiminiza ihtiyacım var,19 kasimda dondurulmuş emriyo transfer oldum,bugün 8ci günü dayanamayıp idrar test yaptım,sizce ikinci silik cizgi var mi?? yoksa psikolojik olarak cok görmek istediğim için görüyorum
Amin canımm , hepimiz için inşallah sağlıkla kavuşalım , çok teşekkür ederimHayirli olsun cok sevindim darisi bizim basimiza Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Teşekkürler canım.. kaçıncı gün embriyosu ? Biraz erken davranmışsın bence ama ikinci silik çizgin var. Ben görüyorum hayırlısı olsun, kanda da çıksın inşallahHerkese merhabaSonucu pozitif alanları gönülden tebrik ediyorum, Allah sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin Darisi bize inşallah hanimlar benimde bir konuda yadiminiza ihtiyacım var,19 kasimda dondurulmuş emriyo transfer oldum,bugün 8ci günü dayanamayıp idrar test yaptım,sizce ikinci silik cizgi var mi?? yoksa psikolojik olarak cok görmek istediğim için görüyorum
Ayy inşallahYaaa var var hadi hayırlısı canım darısı başımıza
Dondurulmus 5gün embriyosu. Evet biraz erken oldu biliyorum burda sitede dolaşırken onu oku bunu oku derken gaza geldim,insallahTeşekkürler canım.. kaçıncı gün embriyosu ? Biraz erken davranmışsın bence ama ikinci silik çizgin var. Ben görüyorum hayırlısı olsun, kanda da çıksın inşallah
Hayırli olsun canım senin değerin kaç çıktıEvet canım pozitif çok şükür sizlere de nasip olsun inşallah
İkinci çizgi var ben gördümHerkese merhabaSonucu pozitif alanları gönülden tebrik ediyorum, Allah sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin Darisi bize inşallah hanimlar benimde bir konuda yadiminiza ihtiyacım var,19 kasimda dondurulmuş emriyo transfer oldum,bugün 8ci günü dayanamayıp idrar test yaptım,sizce ikinci silik cizgi var mi?? yoksa psikolojik olarak cok görmek istediğim için görüyorum
Ama 8. Gün erken değilki benim test günüm 9. Günü meselaDondurulmus 5gün embriyosu. Evet biraz erken oldu biliyorum burda sitede dolaşırken onu oku bunu oku derken gaza geldim,insallah
Allah'ım inşallah dogru buArtik çarşambaya nasil sabredeceğim bilemiyorumİkinci çizgi var ben gördüm
Benimki normalde 12ci günü 30 kasimAma 8. Gün erken değilki benim test günüm 9. Günü mesela
Benim de çarşamba canım test günüm 21 kasımda 5. Gün embriyo transfer oldumAllah'ım inşallah dogru buArtik çarşambaya nasil sabredeceğim bilemiyorum
E benimki niye erken allalaBenimki normalde 12ci günü 30 kasim
Hadi inşallah pozitif sonuçlar alirsingüzel heberler ile gelirizBenim de çarşamba canım test günüm 21 kasımda 5. Gün embriyo transfer oldum
Vardir drun bir bildiğiE benimki niye erken allala
Hayirli olsun gözunuz aydin insallah Allahim sagliklik kucagina almak nasip etsin darisi bize ve Anne olmak isteyen herkese insallahBenimki normalde 12ci günü 30 kasim
Hadi inşallah pozitif sonuçlar alirsingüzel
Âmin inşallahHayirli olsun gözunuz aydin insallah Allahim sagliklik kucagina almak nasip etsin darisi bize ve Anne olmak isteyen herkese insallah