2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Hayırlısı neyse o canım her şeyin bir zamanı var üzme o tatlı canını sen

Kızlar Malesef Sonucum 2.00 Daha da yükselmez heralde 11.günüm bugun 3.gün embriyosu Hast gönderdim sonucumu ama malesef
Cnm ya üzüldüm gercekten bunu yaşmamiş biri olarak üzülme desek de yersiz ama nasipten öte yol yok ve zamanı var onu bekliyor sadece buna inan. Kimyasal olmus olma ihtimali de var belli ki vucut hazir hamilelige. Cok ara verme derim ben ara verdikce insana baslaması zor geliyor. Insallah Rabbim en kisa zamanda saglıklı hayirli evlatlar versin.

Hayırlısı olsun canım doğru zamanı bekliyordur yıkılmak yok biz güçlü olmaliyiz

Merhaba kizlar benimde bugun 5. Gun transferimin 2.hunden beri belim kasiklarim agriyor bu 2.ci denemem ilki tutmadi ben yurtdisinda yasiyorum ilkini yazin turkiyede denedim olmadi birde burda denemek istedim hayirlisi insallah Allah isteyen herkesin yuzune bakar Rabbim

Herşeyin Hayırlısı Elbette Üzüldüm Ama Olumsuza kendimi hazırladığım için yıkılmadım Allah Büyüktür doğru zaman değilmiş demekki Bir dahaki daha saglam bir psikolji ile bu yola gireceğim inşallav Çok teşekkür ederim hepinize Hepinizde ayrı ayrı bişeyler öğrendim Hepinizin Yüzü gülsün inşallah Bende Arkanızdan Gelirim İnşallah

Kızlaaar pozitif geldiiii … bu sefer olmuş.. ellerim titriyor zor yazıyorum.. Eşimle o kadar olumsuz düşünerek gittik ki, pozitif seçeneğini düşünmedim bile… doktor odasında ne kadar ağladım duyduğumda bilmiyorum.. Allahım bu haberi bekleyen buradaki tüm güzel kadınlara nasip etsin.. Dualarım hep sizlerle olacak.. pozitif çıkan arkadaşlar ve kendim için de değerlerimizin kat ve kat sağlıkla artmasını diliyorum. Bu güzel hevesimiz kırılmasın artık taçlansın ..

Hayırlı olsun canım çok sevindim hemen bize bugüne kadarki belirtilerini baştan özetle

Canım sana samimiyetle söylüyorum, bu ikinci denemem ilkinde aynı duyguları yaşadık. Bu sayfada yaşayan da çok. Bu haberi bugün yaşa sadece ve yarın bitir. Ben şöyle düşünmüştüm her adetin ilk günü yeni hamileliğimin de ilk günü. Yarından itibaren bu mutsuzluğu sürdürme ki yeni gebeliğine stresli bir ortam hazırlama. Unutma ki tedavi bir süreç, tedavinin ilk günü transfer günü değil. Adet olduğun ilk gün. Ve öncesi. Stres yok üzüntü yok. Ben hep inandım olacağına belki 2.Cide belki diğerlerinde ama illa ki olacak.

Bilmiyorumki canım Kimyasal mı değilmi çok düşük bir oran zaten Hakkımda hayırlısı en fazla 1-2 ay zaten bu süreçtede biraz daha kendimize dikkat ederiz daha saglıklı daha iyi embriyolarımız oluşur inşallah psikolojik olarak kendimi iğnelere ilaçlara hazırlamıs olurum daha bilinçli oluruz Ne bileyim Böyle bakmaya çalışıyorum

Senin adına çok sevindim canımmmm Saglıkla İlerler inşallh Gerçekten çok sevindim İnşallah Bizimde senin gibi ikincide yüzümüz güler daha da beklemek zorunda kalmayız umarım Yarın yepyeni bir gün yepyeni umutlarla güne başlamak zorundayız Tekrar Hayırlı Uğurlu Olsun Canım benim umut oldun bana

Ayyy çok mutlu oldum Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bugün ki belirtileri de yazar misin rica etsem birde 11.gun değeri olarak kaç çıktı canim sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…