Hayırlısı neyse o canım her şeyin bir zamanı var üzme o tatlı canını senGörüştüm canım şimdi malesef gebelik olmuşmamış ilaçları bırakmamı istediler 10 gün içinde adet olunca arıcam tekrar işte 3.4 gune randevu Ama bir iki ay ara veririm yüksek ihtimal Hayırlısı Böyleymiş yapcak bişey yok
Cnm ya üzüldüm gercekten bunu yaşmamiş biri olarak üzülme desek de yersiz ama nasipten öte yol yok ve zamanı var onu bekliyor sadece buna inan. Kimyasal olmus olma ihtimali de var belli ki vucut hazir hamilelige. Cok ara verme derim ben ara verdikce insana baslaması zor geliyor. Insallah Rabbim en kisa zamanda saglıklı hayirli evlatlar versin.Kızlar Malesef Sonucum 2.00 Daha da yükselmez heralde 11.günüm bugun 3.gün embriyosuHast gönderdim sonucumu ama malesef
Bukadar erken olması beni çok tedirgin etti 2 tane pozitif sonucum var ikisindede olmamıştı böyle hiç umutlu değilim kendi adıma ama hayırlısı deyip beklicemBenim de 2. Gün transfer olalı adet agrısı başladı hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun canım doğru zamanı bekliyordur yıkılmak yok biz güçlü olmaliyizGörüştüm canım şimdi malesef gebelik olmuşmamış ilaçları bırakmamı istediler 10 gün içinde adet olunca arıcam tekrar işte 3.4 gune randevu Ama bir iki ay ara veririm yüksek ihtimal Hayırlısı Böyleymiş yapcak bişey yok
Taze mi dondurulmuş muBukadar erken olması beni çok tedirgin etti 2 tane pozitif sonucum var ikisindede olmamıştı böyle hiç umutlu değilim kendi adıma ama hayırlısı deyip beklicem
Çıktı mi canım sonucunTest sonucumu bekliyorum bende.. karmaşık durumdayım.. korkuyorum doktoruma gitmeye, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun A Angelbabybey
Dondurulmuş 5.gün 1adetTaze mi dondurulmuş mu
Benimde taze 3. Gün sonucumuz güzel olsunDondurulmuş 5.gün 1adet
Cnm ya üzüldüm gercekten bunu yaşmamiş biri olarak üzülme desek de yersiz ama nasipten öte yol yok ve zamanı var onu bekliyor sadece buna inan. Kimyasal olmus olma ihtimali de var belli ki vucut hazir hamilelige. Cok ara verme derim ben ara verdikce insana baslaması zor geliyor. Insallah Rabbim en kisa zamanda saglıklı hayirli evlatlar versin
insallah digerinde Allahim yaninda olsun bende ilkinde cok aglamistim simdi ikinci denemem insallah Allahim hayirlisini nasip etsinHerşeyin Hayırlısı Elbette Üzüldüm Ama Olumsuza kendimi hazırladığım için yıkılmadım Allah Büyüktür doğru zaman değilmiş demekki Bir dahaki daha saglam bir psikolji ile bu yola gireceğim inşallavÇok teşekkür ederim hepinize Hepinizde ayrı ayrı bişeyler öğrendim Hepinizin Yüzü gülsün inşallah Bende Arkanızdan Gelirim İnşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlaaar pozitif geldiiii … bu sefer olmuş.. ellerim titriyor zor yazıyorum.. Eşimle o kadar olumsuz düşünerek gittik ki, pozitif seçeneğini düşünmedim bile… doktor odasında ne kadar ağladım duyduğumda bilmiyorum.. Allahım bu haberi bekleyen buradaki tüm güzel kadınlara nasip etsin.. Dualarım hep sizlerle olacak.. pozitif çıkan arkadaşlar ve kendim için de değerlerimizin kat ve kat sağlıkla artmasını diliyorum. Bu güzel hevesimiz kırılmasın artık taçlansın ..
Canım sana samimiyetle söylüyorum, bu ikinci denemem ilkinde aynı duyguları yaşadık. Bu sayfada yaşayan da çok. Bu haberi bugün yaşa sadece ve yarın bitir. Ben şöyle düşünmüştüm her adetin ilk günü yeni hamileliğimin de ilk günü. Yarından itibaren bu mutsuzluğu sürdürme ki yeni gebeliğine stresli bir ortam hazırlama. Unutma ki tedavi bir süreç, tedavinin ilk günü transfer günü değil. Adet olduğun ilk gün. Ve öncesi. Stres yok üzüntü yok. Ben hep inandım olacağına belki 2.Cide belki diğerlerinde ama illa ki olacak.Görüştüm canım şimdi malesef gebelik olmuşmamış ilaçları bırakmamı istediler 10 gün içinde adet olunca arıcam tekrar işte 3.4 gune randevu Ama bir iki ay ara veririm yüksek ihtimal Hayırlısı Böyleymiş yapcak bişey yok
Bilmiyorumki canım Kimyasal mı değilmi çok düşük bir oran zaten Hakkımda hayırlısı en fazla 1-2 ay zaten bu süreçtede biraz daha kendimize dikkat ederiz daha saglıklı daha iyi embriyolarımız oluşur inşallah psikolojik olarak kendimi iğnelere ilaçlara hazırlamıs olurum daha bilinçli oluruz Ne bileyim Böyle bakmaya çalışıyorumCnm ya üzüldüm gercekten bunu yaşmamiş biri olarak üzülme desek de yersiz ama nasipten öte yol yok ve zamanı var onu bekliyor sadece buna inan. Kimyasal olmus olma ihtimali de var belli ki vucut hazir hamilelige. Cok ara verme derim ben ara verdikce insana baslaması zor geliyor. Insallah Rabbim en kisa zamanda saglıklı hayirli evlatlar versin.
Çok teşekkür ederim canım, Allah sizlere de bu güzel haberi duymayı nasip etsinHayırlı olsun canım çok sevindimhemen bize bugüne kadarki belirtilerini baştan özetle
Senin adına çok sevindim canımmmmCanım sana samimiyetle söylüyorum, bu ikinci denemem ilkinde aynı duyguları yaşadık. Bu sayfada yaşayan da çok. Bu haberi bugün yaşa sadece ve yarın bitir. Ben şöyle düşünmüştüm her adetin ilk günü yeni hamileliğimin de ilk günü. Yarından itibaren bu mutsuzluğu sürdürme ki yeni gebeliğine stresli bir ortam hazırlama. Unutma ki tedavi bir süreç, tedavinin ilk günü transfer günü değil. Adet olduğun ilk gün. Ve öncesi. Stres yok üzüntü yok. Ben hep inandım olacağına belki 2.Cide belki diğerlerinde ama illa ki olacak.
Ayyy çok mutlu oldum Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlaaar pozitif geldiiii … bu sefer olmuş.. ellerim titriyor zor yazıyorum.. Eşimle o kadar olumsuz düşünerek gittik ki, pozitif seçeneğini düşünmedim bile… doktor odasında ne kadar ağladım duyduğumda bilmiyorum.. Allahım bu haberi bekleyen buradaki tüm güzel kadınlara nasip etsin.. Dualarım hep sizlerle olacak.. pozitif çıkan arkadaşlar ve kendim için de değerlerimizin kat ve kat sağlıkla artmasını diliyorum. Bu güzel hevesimiz kırılmasın artık taçlansın ..