2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Çoook teşekkür ederimm .. bu süreci her gününü hep birlikte yaşadık, paylaştık. Hala tedavilerimiz devam ediyor… güzel haberini gelecekler aylarda bekliyor olacağım aynen devam.. sen ne kadar mutlu olur ve inanırsan o kadar gerçek olur.

Hayirli olsun cok sevindim darisi bizim basimiza Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Herkese merhabaSonucu pozitif alanları gönülden tebrik ediyorum, Allah sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin Darisi bize inşallah hanimlar benimde bir konuda yadiminiza ihtiyacım var,19 kasimda dondurulmuş emriyo transfer oldum,bugün 8ci günü dayanamayıp idrar test yaptım,sizce ikinci silik cizgi var mi?? yoksa psikolojik olarak cok görmek istediğim için görüyorum

Eklentiler

• 20221126_153430.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 53
Yaaa var var hadi hayırlısı canım darısı başımıza

Teşekkürler canım.. kaçıncı gün embriyosu ? Biraz erken davranmışsın bence ama ikinci silik çizgin var. Ben görüyorum hayırlısı olsun, kanda da çıksın inşallah

Teşekkürler canım.. kaçıncı gün embriyosu ? Biraz erken davranmışsın bence ama ikinci silik çizgin var. Ben görüyorum hayırlısı olsun, kanda da çıksın inşallah
Dondurulmus 5gün embriyosu. Evet biraz erken oldu biliyorum burda sitede dolaşırken onu oku bunu oku derken gaza geldim,insallah

İkinci çizgi var ben gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…