Benimki olumsuz guzum kusura bakma gormemistim mesajini , yurd disina donuyorum simdilik biraz ara vermek istiyorum kendimi toplayip tekrar 4.cu transferimi olmak icin turkiyeye gelicem.canım sen yarınmı test vereceksin tekrarKubii38
Hadi insallah bebisiniz sımsıkı tutunmustur29u salı günü test vereceğim.
Kasıklarım baskı yapmaya başladı çok sık lavabo ihtiyacı ve bugün minik bir lekelenmem oldu yerleşme kanamasına yorumladım bakalım.
Sizin durum nedir ? Test günü ne zaman ?
[/QUOTE]Hadi insallah bebisiniz sımsıkı tutunmustur30kasim benim test günüm,ama ben dayanamayıp dun idrar test yaptım cok silik ikinci çizgiyi gördüm inşallah dogru görmüşümdür cok fazla bir belirtim yok benim zaman zaman sag kasik agrim var,adet olucakmisim gibi ağrılarım var arada ve çok az göğüs dolgunluğu hissediyorum
Merhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
N nibu225. Gün 8 kasım
@Smileess5. gün
2 embriyo11 kasım
V venuskiz5. Gün 4bb 4 kasım Pozitif
@Angelbabybey3.gün
2 embriyo15 kasım
@o_k_y_n_s3. gün 3 kasım Pozitif
@busra1940
5. gün7 kasım
@mombaby5. Gün
İyi kalite9 kasım
@gizemsrkn5. Gün 8 kasım
@Elfinshn5. Gün 1 kasım -
@maliha245. gün 3 kasım Pozitif @MUTLUGULL 5. Gün
2 embriyo12 kasım
@MyHopee5. Gün 1 kasım Pozitif
@anonim8995aa 11 kasım
@mrsokush5. gün
3bb12 kasım
@Buyuk_umutlar4bb 31 ekim Pozitif
@parpalina0535. gün
2 embriyo7 kasım
Kubii38 5. Gün
2 adet8 kasım
@cagla15083.gün 11 kasım @sevdalikus 3. Gün
2 embriyo8 kasım
@Sevde433. Gün 9 kasım
@esmaasamsun4. gün 6 kasım
@bambuko5. gün
2 embriyo5 kasım Pozitif
@-Arwen-3. Gün 8 kasım
@Aslikarar5. Gün 15 kasım
@bsradnzli5. gün
2 embriyo14 kasım
@Dahiliyeci3. gün 9 kasım
@tubiss15. gün 9 kasım
@hemsirehanimmml5. gün 11 kasım
@Mucize Olmali3. gün
2 embriyo8 kasım
@yaggmuurr5. gün
2 embriyo10 kasım @Cansuyu5347 3. gün
3 embriyo11 kasım
@sefocan353. gün
2 embriyo15 kasım
@umutolsun5. gün 9 kasım Muallime 355 3. Gün
2 embriyo21 Kasım
Amin amin hepimize insallahhh. Evt cnm cift embriyo transfer edilmisti.Çift embriyo transferi mi olmuştun canim? Insallah kalp atışlarınida duymak nasip olurBiz hala kanama ve kramplarla mücadele ediyoruz. Her geçen gün daha da artıyor ve artık iyice bebeğimiz bizi bırakacakmiş gibi hissediyorum.
Pozitif sonuc aldiktan sonra evt ara ara adet agrilarım oluyordu ama 1 haftadir gecti onlar da.. arada kasiklarima anlık sanci girip cikiyor saniyelik korkutuyor sanirim bunlar olagan seyler.Hadi bakılım ikizler geliyor inşşçok heyencanlı olmalı sizin bu süreçte adet olacak gibi sancınız devam etti mi ? Benim ediyor ve fitil uyguladığımız yerde ani acı iğne batması gibi sızlama olmaya başladı bugün. Çok tedirgin oldum.
Allah gönlüne göre versin cnmAyyyyyy maşallah canım ya iki kese ikizler geliyor çok istiyorum benimde ikiz olmasını
Ay çok güzel yaPozitif sonuc alan arkadaşlar cok tebrik ederim saglikla artsim degerleiniz. Darisi bekleyenlere insallah.belirti arayan arkadaslar inanım ayni kisinin farkli denemelerinde bile farkli seyler olabiliyor. Benim 3 ay onceki pozitifimde sag bacagıma agri girmisti kramp tarzi uyusma gibi sonuc pozitifti ama kalp atisi duyulmadı. Bu denemem de hic oyle bisey yasamadim pozitif aldım. Yani lutfen belirti düsünüp kendinizi yıpratmayın. Bu arada ben de 2 kese göründü kızlar henüz kalp atisi almadik doktor erken dedi 1 hafta sonra bi daha gidicegim. Doktor olumlu konustu insallah herkesin yüzü saglikli hayirli evlatlar gülsün.
Taze transfer mi, dondurulmuş mu? Taze ise çatlatma iğnesi etkisi olabilir22 Kasım akşam saat 6'da transferim oldu, 3. günü karın ağrısı ile uyandım sonra ağrı geçti. Dün de sol tarafımda batmalar oldu sonra o da geçti. Bu 2. transferim bunda çok farklı hissediyorum ve bugün dayanamadım idrar testi yaptım ve silik çıktı sonradan koyulaşır mı daha 5 gün bile dolmadı. Sabah 7de yaptım testi yani 4buçuk gün sonra
Gonapeptyl vs kullanmadıysan pozitiftir canım. Allah hayırlı etsin5.gün embriyosu kalitesi 4bc
İnşallah onun etkisi değildir canım. Testini yarın tekrarlarsan daha net belli olurYok onları 4 ay önce yumurta toplama zamanında yapmıştım ama şimdi çatlatma iğnesi deyince kafam karıştı transferden 5 gün önce iğne yapıldı ona baktım da şimdi ovitrelleymiş adı ve onun üzerinden 10 gün geçti o silik çıkarmış olabilir mi