2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

29u salı günü test vereceğim.
Kasıklarım baskı yapmaya başladı çok sık lavabo ihtiyacı ve bugün minik bir lekelenmem oldu yerleşme kanamasına yorumladım bakalım.
Sizin durum nedir ? Test günü ne zaman ?
[/QUOTE]
Hadi insallah bebisiniz sımsıkı tutunmustur30kasim benim test günüm,ama ben dayanamayıp dun idrar test yaptım cok silik ikinci çizgiyi gördüm inşallah dogru görmüşümdür cok fazla bir belirtim yok benim zaman zaman sag kasik agrim var,adet olucakmisim gibi ağrılarım var arada ve çok az göğüs dolgunluğu hissediyorum

Hadi insallah bebisiniz sımsıkı tutunmustur30kasim benim test günüm,ama ben dayanamayıp dun idrar test yaptım cok silik ikinci çizgiyi gördüm inşallah dogru görmüşümdür cok fazla bir belirtim yok benim zaman zaman sag kasik agrim var,adet olucakmisim gibi ağrılarım var arada ve çok az göğüs dolgunluğu hissediyorum
[/QUOTE]

[/QUOTE]

Bol şanslar
Bende dayanamıyorum aslında ama kendimi tutuyorum.Tek korkum şuanki minik kanamalarımın artması. İlk müjdeyi ben vereceğim sana sonra sen inşallah hayırlısıyla sağlıkla sihatle güzel sonuçlar almaya 🕊

Amin amin hepimize insallahhh. Evt cnm cift embriyo transfer edilmisti.
Aaaa cnm lütfen hic mi forumlarda okumadin tüm hamileligi kanamali gecenler var. Hem seninki şu an seninle böyle düşünüp kendini üzme. Sadece Rabbime teslim ol. Inan o zaman rahatlayacaksın. Rabbim sana bagislasin evladını saglıkla ilerlesin insallah.

Pozitif sonuc aldiktan sonra evt ara ara adet agrilarım oluyordu ama 1 haftadir gecti onlar da.. arada kasiklarima anlık sanci girip cikiyor saniyelik korkutuyor sanirim bunlar olagan seyler.

Ay çok güzel ya cok sevindim sizin adınıza

22 Kasım akşam saat 6'da transferim oldu, 3. günü karın ağrısı ile uyandım sonra ağrı geçti. Dün de sol tarafımda batmalar oldu sonra o da geçti. Bu 2. transferim bunda çok farklı hissediyorum ve bugün dayanamadım idrar testi yaptım ve silik çıktı sonradan koyulaşır mı daha 5 gün bile dolmadı. Sabah 7de yaptım testi yani 4buçuk gün sonra

Taze transfer mi, dondurulmuş mu? Taze ise çatlatma iğnesi etkisi olabilir

Yok onları 4 ay önce yumurta toplama zamanında yapmıştım ama şimdi çatlatma iğnesi deyince kafam karıştı transferden 5 gün önce iğne yapıldı ona baktım da şimdi ovitrelleymiş adı ve onun üzerinden 10 gün geçti o silik çıkarmış olabilir mi

İnşallah onun etkisi değildir canım. Testini yarın tekrarlarsan daha net belli olur

Inşallah canım çok teşekkür ederim cevabın için. Çok heyecanlı süreçler Allah isteyen herkese nasip etsin, ilkinde çok üzüldüm ama ilk andan itibaren negatif olacağını hissediyordum. Bunda çok farklı hissediyorum o yüzden umutluyum. Vücudumdaki değişimleri hissediyorum sanki. Insanlar söylediğinde çok saçma geliyordu o kadar erken hissedilmez diye ama şimdi anlıyorum gibi ama yine de korku var tabii ki. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…