Kendini böyle kasma canım benimde öyle oldu hep pozitif düşünBenim de 2. Gün transfer olalı adet agrısı başladı hayırlısı olsun inşallah
Hadi gözün aydın canım benimKızlaaar pozitif geldiiii … bu sefer olmuş.. ellerim titriyor zor yazıyorum.. Eşimle o kadar olumsuz düşünerek gittik ki, pozitif seçeneğini düşünmedim bile… doktor odasında ne kadar ağladım duyduğumda bilmiyorum.. Allahım bu haberi bekleyen buradaki tüm güzel kadınlara nasip etsin.. Dualarım hep sizlerle olacak.. pozitif çıkan arkadaşlar ve kendim için de değerlerimizin kat ve kat sağlıkla artmasını diliyorum. Bu güzel hevesimiz kırılmasın artık taçlansın ..
Merhaba canım emriyo kaliten nasıldıÇook teşekkür ederim canıım, darısı sizlere herkese olsun3. Gün embriyosu 11. Günde 171 çıktı değerim, umarım benim de giderek artar değerlerim… belirtilerimi sıralayım hemen; öncelikle tüm bunlar belirti olmayabilir, ilaç etkisi olabilir bunun bilincinde olalım benim 2,3,4. günler pek belirtim yoktu gaz oluşmaya başladı 4. gün; kasık ağrılarım hafif hafif oldu gelip gitti. Göğüs hassasiyetim hiç olmadı, şişkinlik de olmadı göğsümde. 5. Gün gibi karnım baya şişmeye başladı gaz şişkinliği gibi, hafif kasık ağrısı devam etti. Artık 7,8,9. günlerde adet olacakmışım gibi kasık ağrım oldu. 8. Gün bir anda ateş basması hissettim en garip belirtim buydu sanırım. Vücut sıcaklığımda bir artış hissettim ama derece ile ölçmedim. 9. Ve 10. günlerde artık korkmaya başladım kasık ağrım adet olacakmış gibi ağrımaya devam etti. Bunların haricinde kasıkta batma vs olmadı. Bacaklarım iki gündür çok ağrıyor. Eklem ağrısı şeklinde.Bugün çok kasık ağrım olduğunu söyledim doktora, pek istenilen bir durum değil sanırım. Bu bir belirti de demedi progesteron iğne göbekten olan onun dozunu artırdı duyunca. Bence çok belirti aramak iyi olmayabilir şimdi beni yeni korkular sardı yeni kan gününe kadar tutunacak mı diye yeni deli sorular serisi….
Ayyu var var olmazmi maşallahHerkese merhabaSonucu pozitif alanları gönülden tebrik ediyorum, Allah sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin Darisi bize inşallah hanimlar benimde bir konuda yadiminiza ihtiyacım var,19 kasimda dondurulmuş emriyo transfer oldum,bugün 8ci günü dayanamayıp idrar test yaptım,sizce ikinci silik cizgi var mi?? yoksa psikolojik olarak cok görmek istediğim için görüyorum
Bende aynı seyleei yaşadım canım hiç korkma kendini strese sokma sakınKızlar kasıklarımda ağrı var göğüs hassasiyetim ve baş ağrım var cok korkuyorum bugün transferin 8. Günü idrarda negatifi görürüm diye korkuyorum yapmıyorum belirtiler cok korkuttu beni
Benim halen devam ediyor canım bide göğüslerim şişmiş ti ve damarlarım çok belirgin diBenim bugün 11. Günüm ve sanırım pek belirtim kalmadi 15 Kasım transferi pozitif çıkanlar ses verin kızlar durdu mu belirtileriniz aynen devam mı
Ayyyyyy maşallah canım ya iki kese ikizler geliyor çok istiyorum benimde ikiz olmasınıPozitif sonuc alan arkadaşlar cok tebrik ederim saglikla artsim degerleiniz. Darisi bekleyenlere insallah.belirti arayan arkadaslar inanım ayni kisinin farkli denemelerinde bile farkli seyler olabiliyor. Benim 3 ay onceki pozitifimde sag bacagıma agri girmisti kramp tarzi uyusma gibi sonuc pozitifti ama kalp atisi duyulmadı. Bu denemem de hic oyle bisey yasamadim pozitif aldım. Yani lutfen belirti düsünüp kendinizi yıpratmayın. Bu arada ben de 2 kese göründü kızlar henüz kalp atisi almadik doktor erken dedi 1 hafta sonra bi daha gidicegim. Doktor olumlu konustu insallah herkesin yüzü saglikli hayirli evlatlar gülsün.
Kaçıncı gündesiniz benimde 2. Gün başladı kasık bel ağrısı bugün 5. Günüm hala kasığım ağrılar girip çıkıyoEvet canım bel agrisi kasik da batma ağrı halen devam ediyor
Benim transfer sonraki gün ilk yani bel ağrım başladı sonra kasik ağrım da başladı ama bek agrim hep devam etti devam da ediyor kasik ağrısı da devam ediyorKaçıncı gündesiniz benimde 2. Gün başladı kasık bel ağrısı bugün 5. Günüm hala kasığım ağrılar girip çıkıyo
Merhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
İSİMEMBRİYO TRANSFER
TARİHİSONUÇ
N nibu225. Gün 8 kasım
@Smileess5. gün
2 embriyo11 kasım
@venuskiz5. Gün 4bb 4 kasım Pozitif
@Angelbabybey3.gün
2 embriyo15 kasım
O o_k_y_n_s3. gün 3 kasım Pozitif
@busra1940
5. gün7 kasım
@mombaby5. Gün
İyi kalite9 kasım
@gizemsrkn5. Gün 8 kasım
@Elfinshn5. Gün 1 kasım -
@maliha245. gün 3 kasım Pozitif @MUTLUGULL 5. Gün
2 embriyo12 kasım
@MyHopee5. Gün 1 kasım Pozitif
@anonim8995aa 11 kasım
@mrsokush5. gün
3bb12 kasım
@Buyuk_umutlar4bb 31 ekim Pozitif
@parpalina0535. gün
2 embriyo7 kasım
@Kubii385. Gün
2 adet8 kasım
@cagla15083.gün 11 kasım @sevdalikus 3. Gün
2 embriyo8 kasım
@Sevde433. Gün 9 kasım
@esmaasamsun4. gün 6 kasım
@bambuko5. gün
2 embriyo5 kasım Pozitif
@-Arwen-3. Gün 8 kasım
A Aslikarar5. Gün 15 kasım
@bsradnzli5. gün
2 embriyo14 kasım
@Dahiliyeci3. gün 9 kasım
@tubiss15. gün 9 kasım
@hemsirehanimmml5. gün 11 kasım
@Mucize Olmali3. gün
2 embriyo8 kasım
@yaggmuurr5. gün
2 embriyo10 kasım @Cansuyu5347 3. gün
3 embriyo11 kasım
@sefocan353. gün
2 embriyo15 kasım
@umutolsun5. gün 9 kasım
Anladım benimkide aynı inşallah hakkımızda hayırlısı olsun Allahım yüzümüze baksın benim 2. Denemem hayırlısı inşallah tutunurBenim transfer sonraki gün ilk yani bel ağrım başladı sonra kasik ağrım da başladı ama bek agrim hep devam etti devam da ediyor kasik ağrısı da devam ediyor
Başım aşırı ağrıyor ve akıntımda başladı başım hiç bu kadar ağrımazdı artık ağlıcam ağrısından sizinde başınız ağrımış mıydıBende aynı seyleei yaşadım canım hiç korkma kendini strese sokma sakın
Merhaba akıntınız ne zaman başladı acaba transferin 8 günündeyim inanılmaz derecede belirtilerim varKızlar transfer sonrası akıntı durumunu nasıl?
Benim hiç yoktu bugün hafiften kaşık agrisiyla akıntı başladı
İnşallah canım inşallah ben dün pozitif i aldım canım benimAnladım benimkide aynı inşallah hakkımızda hayırlısı olsun Allahım yüzümüze baksın benim 2. Denemem hayırlısı inşallah tutunurseninkide inşallah tutar sonucu yazarmışım buraya
Benim testime üç gün kala baş ağrısı başlamıştı kesinle geçmiyorduBaşım aşırı ağrıyor ve akıntımda başladı başım hiç bu kadar ağrımazdı artık ağlıcam ağrısından sizinde başınız ağrımış mıydı
Ayyy ayni gun transfer oldukKızlar benide ekleyin
19 kasım 2 tane 5.gün embriyosu..
Heyecanlı bekleyiş başladı.29unda test vereceğim.Duramıyorum
Merhaba akıntınız ne zaman başladı acaba transferin 8 günündeyim inanılmaz derecede belirtilerim var
A AslikararBenim testime üç gün kala baş ağrısı başlamıştı kesinle geçmiyordu
[/QUOTE]Ayyy ayni gun transfer oldukhadi insallah güzel haberler aliriz