Kafama takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince, ama zor oluyor tabi kiİnsan ne olsa korkuyor valla
Benim aşırı iştahım açıldı çabuk acıkmaya başladım ve sürekli bi şeyler yeme hissi ilk öyle içime şüphe düştü sonra sonucu gördükten sonra göğüs hassasiyeti başladı hafif kramplar dışında başka bi belirti yok bende de şuanlık herkeste farklı oluyor geneldekızlar biraz erken gebelik belirtiilerinden bahsedebilir misiniz sordum ama kimse cevap vermedi. Benimde 5 günüm var reglime inşallah güzel haberi alırım. göğüs hassasiyeti ve ara ara kasıktan bacağa kadar giren kramplar dışında bi problemim yok. siz ilk ne zaman anladınız?
Benim de göğüslerim şişmişti ve acıyordu ama regl döneminde de aynı şey oluyor bende, karin kasılmalarım vardı bir de o yüzden aslında planlı bir gebelik olmasa acaba hamile miyim demezdim canım inşallah pozitif haberi alırsın belirtiler kişiye göre değişiyor ne desek boşkızlar biraz erken gebelik belirtiilerinden bahsedebilir misiniz sordum ama kimse cevap vermedi. Benimde 5 günüm var reglime inşallah güzel haberi alırım. göğüs hassasiyeti ve ara ara kasıktan bacağa kadar giren kramplar dışında bi problemim yok. siz ilk ne zaman anladınız?
Yazarım tabi ki totemin sana uğurlu getirsin
O evre oyle canım sonra 1 ay sonra gel diyolar uzatıp gidiyo her evre oyle ama kafan rahat oluyor bi nebzeArkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra da stres devam ediyor mu ? Keseyi gördük kalp atışı randevusu için zaman geçmiyor
Düşük riski 10. Haftaya kadar fazlaymis yuzde 10. Buyuk ihtimal o zamana kadar stresim devam eder. Yarin keseyi gormeye gidecegim umarim goruruz. Siz ne zaman gordunuz keseyi kac gunluktuArkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra da stres devam ediyor mu ? Keseyi gördük kalp atışı randevusu için zaman geçmiyor
o zaman çok erken görünmüş olmuyor mu?
İnşallah o günleri de görürüzO evre oyle canım sonra 1 ay sonra gel diyolar uzatıp gidiyo her evre oyle ama kafan rahat oluyor bi nebze
İnsan görse de bakıp duruyo eşim vidioya çekmiş bakıp duruyoruz halbu ki had has tanesi kadar birseyİnşallah o günleri de görürüzzaman geçmek bilmiyor hala inanamıyorum kalp atışını duyamadığım için .
Merhaba canımSelam kızlar
Benim sat 3 Şubat 2022. 5+0da keseyi gördük başından beri takip ediyorum aslında yorumları. Merhaba demek istedim.
Hayırlı olsun bugun ne güzel betalar masallah supanallahMerhaba canlar bugün kan verdim tekrar aşğıya bırakıyorum Eki Görüntüle 3025759
Ay evet bende çok mutlu oldum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bebişler çok güzel büyüyorHayırlı olsun bugun ne güzel betalar masallah supanallah
Amin canım benimAy evet bende çok mutlu oldum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bebişler çok güzel büyüyor
Bende regli 3 kala 330 çıkmıştı canım bir hafta sonra gittim kese gözüktüğü için beta HCG bakmaya gerek yok de bu gidişimde iş 7 haftalık oluyor görürüm inş merak içinde bekliyorumBenim reglye 5 gün kala 78 çıktı,üzerinden 5 gün geçti 1025 oldu bence normal yani doktor olumsuz bişey söylemedi
perşembe 81 bugün 670 4 günde oldu bu artış dimi kuzum?Merhaba canlar bugün kan verdim tekrar aşğıya bırakıyorum Eki Görüntüle 3025759
Evet canımm acaba ikiz mi diye düşünmeye başladık yaperşembe 81 bugün 670 4 günde oldu bu artış dimi kuzum?
Bende öyle düşünmüştüm ama yukarda bi yerde de yazmıştım ilk yerleştiği zamanlar fazla artıyormuşEvet canımm acaba ikiz mi diye düşünmeye başladık ya