2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar gebelik nasıl gidiyo bende çok gaz oluyo yemek yedikten sonra karnım şişiyor ısınınca geciyo gaz problemi bide ağrım falan yok kaşık agrisida yok Allah'a şükür sizde nasıl ağrım olmayınca acaba diyorum bi sorunmu var gebeliğim devam etmiyormu yarın doktor çağırdı bakalım

Canım agrin falan varmı ya bende hiç yok gaz ve idrara sıkışıklık haricinde ne.mide bulantısı ne uyku ara ara basım dönüyor sadece ya sorun yoktur dimi
Canım al bendende o kadar ya unutuyorum hamile olduğumu acaba bişey mi oldu diyorum ama normalmiş yani bazılarının gebelikleri belirtisiz geçermiş

Acibadem hastanesi icin sordum 36bin dedi ustelik de 10bin limitli muayene laboratuar
Bacım bu fiyat ne çocuğun tüm bezini, eşyalarını da eşantiyon olarak mı veriyorlarmış. Arkadaş sormuş bizim acıbademe doğum 8 veya 10 Du. Tekrar sorarım. 36 bin olunca içinde ne oluyor ki? İnternette görmüştüm ambulans lohusa şerbeti yemek falan demiş ama yine de çok pahalı

Gaz problemi bende de var ama sancımda var, bende sancım olunca endişeleniyorum acaba leke felan gelir mi diye. Yarın randevum var inşallah keseyi görebilirim.

Han o gaz ben şişkinlik
Sürekli uyuyorum ben boş kaldığım her dakika
Hele bu kar tatili çok iyi geldi tenefüslerde bile uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…