Benimde 31 değerim 8 gün sonra 1192 çıktıKızlar benim en son beta 10 martta 31,29 çıktı
17 martta sizce kaça kadar yükselir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 31 değerim 8 gün sonra 1192 çıktıKızlar benim en son beta 10 martta 31,29 çıktı
17 martta sizce kaça kadar yükselir
Merhaba araştırdınız mı bende arıyorumKızlar sanırım özelde Doğum paketi almayı düşünüyoruz. Yorumlarınızı bekliyorum, Ankarada Keçiören Medikal Park düşünüyoruz Doktor önerisi olan var mı?
Bende orayı düşünüyorum Mine hanım için iyi diyolar ilk kontrolü orda olmayı düşünüyorumKızlar sanırım özelde Doğum paketi almayı düşünüyoruz. Yorumlarınızı bekliyorum, Ankarada Keçiören Medikal Park düşünüyoruz Doktor önerisi olan var mı?
Bebiştendir o bebişştenKuzular benim belim çoook ağrıyor
Banada kalp atışını duyana kadar yasak dedidüşük tehlikesi olana doktor ilk ay ilişki yasak dermiş bana serbest demişti. ama belim kopuyor
Merhaba fiyat bilgisi aldınız mıBende orayı düşünüyorum Mine hanım için iyi diyolar ilk kontrolü orda olmayı düşünüyorum
AraştırıyoRum canım halaMerhaba araştırdınız mı bende arıyorum
Hayır ama geçen sene bi akrabam 7.500 e yapmıştı 10 olmuştur ama rahatMerhaba fiyat bilgisi aldınız mı
Doğum paketi mi sadece doğum muHayır ama geçen sene bi akrabam 7.500 e yapmıştı 10 olmuştur ama rahat
Varda bütün doktorlar hafta içi grevdeSağlık ocağı bile yok mu
3+2 gözüküyor şuan 17 sinde 4 haftalık olucak sanırım. Regli olacakmışım gibi bir ağrı var anlayamadımKuzum senin artışında sorun yok ki guzel artmisti, icim rahat etsin diyorsan ya da doktorun ver dediyse ver ama gerek yok bence hafta olarak kactasin ben de iki kez verdim doktor artış güzel diye tekrar vermene gerek yok demişti mesela
Sanırım paket halindeDoğum paketi mi sadece doğum mu
Yine iyiymiş ben 20 25 binleri okudum şok oldumSanırım paket halinde
Acibadem hastanesi icin sordum 36bin dedi ustelik de 10bin limitli muayene laboratuarYine iyiymiş ben 20 25 binleri okudum şok oldum
Çok abartı geldi bana bilemiyorum bir yandanda tercih meselesi bende ankarada doğum paketi arıyorum ama kimseden bilgi alamadımAcibadem hastanesi icin sordum 36bin dedi ustelik de 10bin limitli muayene laboratuar
Bi arkadaşım da lokman hekim hastanesi ile anlaşmış 9 aYine iyiymiş ben 20 25 binleri okudum şok oldum
Doğum paketiyse çok güzel sadece doğumsa pahalıBi arkadaşım da lokman hekim hastanesi ile anlaşmış 9 a
Paket halindeDoğum paketiyse çok güzel sadece doğumsa pahalı
O zMan gayet iyi ben özellerin çok değişeceğini sanmıyorum hepsi aynı şeyi yapar çok uçuk fiyatlar vermeye gerek yokPaket halinde