2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Canlarım sabah eşimle beraberlik sonrası çok fazla beyaz akıntım geldi ve inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum, acaba şu iki ay beraberlik olmasa mı ki? Doktor birşey olmaz demişti ama bana inanılmaz bel ağrısı yaptı

Canım ben 3 gün değerlendirme yaptıktan sonra birliktelik yaşamadım korktum bişi olur diye 2 kayıp olduğu için bende, kalp atışını duyduktan sonra doktora soracağım,

İnsallah canım en az deger bu yani olması hereken daha cok katlamış da olabilir hayırlı haberle gel insallah 🤲🙏🧿
3+2 gözüküyor benim daha bugün 😂😍
10 martta 31,29 çıktı herhalde yüksek çıkar yine diye düşünüyorum

İnsallah canım tabi oda önemli yakınlık bi sekilde olcak artık umarım buluruz burda 3 hastane var özel 2 özel deki doktorun ismi duyulmus onları diyolar iyi diye tekini denedim ama sezeryan sonrası vajinal doğum cok büyük risk dedi kesip alma tarafdarı belliydi cok sıcak da gelmedi bide paket yok hastane de diğer tarafa sorcam bide o doktoru deniycem bakalım insallah ordakini severim paket de bulurum ben normal istiyorum herhangi bi sıkıntı cıkmazsa Allah ın izniyle 🙏 oglum da zorunlu oldum bası yukardaydı sancıyla kalp atışı düşüyordu karnıma kaka yapmış bide guzel aksama gitsem yine sezeryan ama ölü doğum olcakmıs Allah hissettirdi haraket etmiyo diye gittim
İnşallah sağ Salim kavuşuruz bebişlerimize😍 bende normal doğum istiyorum inşallah 🙏

Canım doktora tekrar sor .Normalde kalp atışını duyduktan sonra ilişki serbest diyorlarmış risk görmezlerse
Valla canım ben hamile oldugumu ögrendim hıç yapmadık 30 günü gectı kalp atısını duyana kadar ilişki yok dedi devletteki doktor kanamam vb yoktu zaten yapmayız da eşim de korkar özel de kalp atışını duyduk 12 haftaya kadar düşük riski hep vardır ilişki com önermiyoruz kese de bozulma falan oluyo dedi kalp atışı oldugu halde biz hıç yaklasmıyoruz birbirimize 😅🙄 birsey olur korkusu ve bu ikinci gebeliğim oglum da da eşim cok korkardı benim zorumla eşim o konu da cok iyi sag olsun normal de durmaz onu da diyim yani 😂(hamile degılken normalde dediğim ) 😂

İnşallah sağ Salim kavuşuruz bebişlerimize😍 bende normal doğum istiyorum inşallah 🙏
İnsallah canım ben de cok istedim oglumda ama sağ salim aldık ya cok şükür ettik sıpa kanaldan cıktı bi daha giremedi son zaman cok girip cıkarmıs bebekler kanala yüzü bi ara kanaldaydı sonra gittim yukardaydı en son da kaka yapmıs iste günü gectı bebek yok dogmuyo ne kan ne su geldi ne sancı gördüm doktor cok tembihledi harakete dikkat et diye o gün hıç oynamadı sabah 7 den oglene kadar bekledim baktım haraket yok hemen gittik 2 de cıkmıstı karnımdan 5 de gelsen kucagın Bos donerdin dediler rabbim saglıklı sıhhatli verdi kucagımıza bebek işi suda balık tutmak gibi son ana kadar her sey olabilir

Canım merhaba. Aynı saatte mi vermek gerekiyor illa ya. Daha erken versek olmaz mı :) ben akşam 11 de vermiştim şimdi 5 6 gibi vermeyi planlıyordum
Canım sen ver tabiki o kadardan bir şey olmaz ya simdi kimsenin içine de kuşku düşürmek istemem yanlış anlaşılma olmasın

Geçen yıl doktorum dış gebelik sürecimde bu şekilde tembihliyordu ayni saatte ver riske girmeyelim diye yani benim 48 saati gecirmemem gerekiyordu öyle soyleyeyim çünkü artışım duzensizdi cok yükselirse müdahale gerekiyordu bi çıkıp bi iniyordu.

O yüzden bu sefer de ayni şeyi yaptım tedbir amaçlı iste benimki takinti gibi oldu biraz imkanı olan vakti olan o şekilde versin diye yazmıştım yoksa üç beş saat oynaması çok mühim değildir, eminim güzel sonuçların çıkar.
Kaybı olanlar anlayacaktır ne demek istediğimi, Allah kimseye göstermesin 🙏

Canlarım sabah eşimle beraberlik sonrası çok fazla beyaz akıntım geldi ve inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum, acaba şu iki ay beraberlik olmasa mı ki? Doktor birşey olmaz demişti ama bana inanılmaz bel ağrısı yaptı
Biz kalp atışını duyana kadar yapmayalim dedik riske atmamak için zaten progestan fitil kullanıyorum eşim de bi şey olur korkusundan yanaşamıyor zaten 😅
Ama doktorum bana da sorun olmaz ilişki düzeniniz nasılsa öyle devam edebilirsiniz dedi dinlenirsen geçer canim az is yapsam benim de belim ağrıyor korkma sen

Tatlım Doğum paketi çoğunlukla her Özel hastanenin var, 1 şirket yapıyor derken onu anlamadım? Lokman hekim paketi 10,600 aramıştım söylediler, Medikal Park 11,500-12,500 arası ..Senin dediğin doğum sigortası mı acaba ?
Iki can saglik sigortasindan bahsediyorum. Hastane bazli kendi iclerindw yaptiklarini bilmiyordum.

Canım sen ver tabiki o kadardan bir şey olmaz ya simdi kimsenin içine de kuşku düşürmek istemem yanlış anlaşılma olmasın

Geçen yıl doktorum dış gebelik sürecimde bu şekilde tembihliyordu ayni saatte ver riske girmeyelim diye yani benim 48 saati gecirmemem gerekiyordu öyle soyleyeyim çünkü artışım duzensizdi cok yükselirse müdahale gerekiyordu bi çıkıp bi iniyordu.

O yüzden bu sefer de ayni şeyi yaptım tedbir amaçlı iste benimki takinti gibi oldu biraz imkanı olan vakti olan o şekilde versin diye yazmıştım yoksa üç beş saat oynaması çok mühim değildir, eminim güzel sonuçların çıkar.
Kaybı olanlar anlayacaktır ne demek istediğimi, Allah kimseye göstermesin 🙏
Canım sana birsey soracağım, şimdi bende 2 kimyasal gebelik geçirdim.
8 Mart ve 10 martta verdim kan . Hafta sonu girince veremedim . Hafta içi de maalesef dr lar grevde 17 sinde vereceğim bu artışı nasıl hesaplama yapıcam ben. 2 gün sonrası yine hafta sonuna denk geliyor kafam Allak bullak oldu

Valla canım ben hamile oldugumu ögrendim hıç yapmadık 30 günü gectı kalp atısını duyana kadar ilişki yok dedi devletteki doktor kanamam vb yoktu zaten yapmayız da eşim de korkar özel de kalp atışını duyduk 12 haftaya kadar düşük riski hep vardır ilişki com önermiyoruz kese de bozulma falan oluyo dedi kalp atışı oldugu halde biz hıç yaklasmıyoruz birbirimize 😅🙄 birsey olur korkusu ve bu ikinci gebeliğim oglum da da eşim cok korkardı benim zorumla eşim o konu da cok iyi sag olsun normal de durmaz onu da diyim yani 😂(hamile degılken normalde dediğim ) 😂
Bizde öğrendik sonra hiç yapmadık ama çok istiyorum ben özledim 😂😉

Tatlım bulunduğum yerde özel yook 1 saat gitmem gerekiyor. Eşimde işte oluyor. :KK43: normalde pazartesi günü gidicektim doktorlar greve girmiş 17 sine aldım randevu o zaman göreceğim ne kadar olduğunu, eğer yüksek çıkarsa hafta sonu özel ile giderim eşime söylerim de.
Sağlık ocağı bile yok mu😱

Acaip heyecanlıyım 😍 26 sina randevu alacağım özele inşallah onzamana kadar
8 Mart ve 10 martta verdim kan . Hafta sonu girince veremedim . Hafta içi de maalesef dr lar grevde 17 sinde vereceğim bu artışı nasıl hesaplama yapıcam ben. 2 gün sonrası yine hafta sonuna denk geliyor kafam Allak bullak oldu
Tatlım ben sana kendimden örnek vereyim aynı senin gibi oldu bende de 4 martta 32yle öğrendim 7 martta tekrar verdim 103 çıktı 9unda da kadın doğuma gittim ama doktor çok küçük ayrıca artışın düzenli gözüküyor dedi beta istemedi hafraya gel değerin 3000üstü olur dedi bende hesaplama yaptım kendim her gün için 2 katı koydum perşembe günü 3000 küsür çıkıyor ama 18i cumaya aldım randevu doktorum illa sürekli kan vermene gerek yok zaten kansızsın dedi kanaman olursa gel onun dışında sabret bekle dedi yani sende aslında kendi hesaplamanı yapabilirsin 17sinde gittiğinde muhtemelen henüz 3000 üstü bulmaz herhalde seninkisi de yeni anladığım kadarıyla

Kuzum senin artışında sorun yok ki guzel artmisti, icim rahat etsin diyorsan ya da doktorun ver dediyse ver ama gerek yok bence hafta olarak kactasin ben de iki kez verdim doktor artış güzel diye tekrar vermene gerek yok demişti mesela

Biz kalp atışını duyana kadar yapmayalim dedik riske atmamak için zaten progestan fitil kullanıyorum eşim de bi şey olur korkusundan yanaşamıyor zaten 😅
Ama doktorum bana da sorun olmaz ilişki düzeniniz nasılsa öyle devam edebilirsiniz dedi dinlenirsen geçer canim az is yapsam benim de belim ağrıyor korkma sen
ahh canım benim içimi ferahlattın 🙏 ama bundan sonra bende yapmayacağım en azından iki ay dolana kadar

X