Canım merhaba. Aynı saatte mi vermek gerekiyor illa ya. Daha erken versek olmaz mı :) ben akşam 11 de vermiştim şimdi 5 6 gibi vermeyi planlıyordumCanım ben geçen sene dış gebelik geçirdim öyle bir şey olsa o ağrı uğrayıp geçmez sürekli olur ve aynı yerde olur, çok kotu bir şey Allah kimseye yaşatmasın hayati tehlikesi var her şeyden önce.
O yüzden kan vermeye başlayınca aksatmamak gerekiyor sadece iki gün sonra aynı yerde ayni saatte vermek gerekiyor.
Zaten ilk artış düzenli olunca bir daha verme diyorlar kese için gün veriyorlar keseyi görünce diğer tahlilleri istiyorlar.
Benim de ağrılarım oluyor biraz yorulunca. kese ve rahim büyümeye çalıştığı için oluyormuş gelip geçen bir ağrıysa endişelenme biz biraz da evhamli olduğumuzdan kendimizi dinliyoruz normalde olsa belki hissetmeyiz bile
Yavrularımız da biz de Allah a emanetiz ne diyelim Allah kötü şeylerden korusun hepimizi
TeşekkürlerYeni gördüm canım tabi ki var yazayım
550 civarı en az canımKızlar benim en son beta 10 martta 31,29 çıktı
17 martta sizce kaça kadar yükselir
Acaip heyecanlıyım550 civarı en az canım
İnsallah canım en az deger bu yani olması hereken daha cok katlamış da olabilir hayırlı haberle gel insallahAcaip heyecanlıyım26 sina randevu alacağım özele inşallah onzamana kadar kendini gösterir meleğim.
Onu ben de arastiriyorum ya. Ama paket muayenelere yetmiyo diyolar haliyle. Arastirdin mi hic. Hamileyken sadece 1 sirket yapiyo zatenKızlar sanırım özelde Doğum paketi almayı düşünüyoruz. Yorumlarınızı bekliyorum, Ankarada Keçiören Medikal Park düşünüyoruz Doktor önerisi olan var mı?
7 gün bekleme istersen sen bilirsin tabi kiAcaip heyecanlıyım26 sina randevu alacağım özele inşallah onzamana kadar kendini gösterir meleğim.
Tatlım Doğum paketi çoğunlukla her Özel hastanenin var, 1 şirket yapıyor derken onu anlamadım? Lokman hekim paketi 10,600 aramıştım söylediler, Medikal Park 11,500-12,500 arası ..Senin dediğin doğum sigortası mı acaba ?Onu ben de arastiriyorum ya. Ama paket muayenelere yetmiyo diyolar haliyle. Arastirdin mi hic. Hamileyken sadece 1 sirket yapiyo zaten
Canım şirket değil hastane den alıyorsunOnu ben de arastiriyorum ya. Ama paket muayenelere yetmiyo diyolar haliyle. Arastirdin mi hic. Hamileyken sadece 1 sirket yapiyo zaten
Canım karıştırdım galiba ben, senin test sonucu çıkmış mıydı ? iki ay niye bekliyorsunuz anlamadım ben ?Canlarım sabah eşimle beraberlik sonrası çok fazla beyaz akıntım geldi ve inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum, acaba şu iki ay beraberlik olmasa mı ki? Doktor birşey olmaz demişti ama bana inanılmaz bel ağrısı yaptı
Ben korudan almıştım canım 4.5 yıl önce 3.700 liraydı 16 hafta da almıştım 2 li tarama 3 lü tarama seker yüklemesi dogum ve 10 adet de muayne hakkın oluyodu şimdi nasıl bilmiyorum ama ayrıntılı ultrason a perinatolag aydan biri yapmıstı o zamanın parasıyla 350 liraydı anamızı aglattılardı ama doktorum cok iyiydi orda olsam giderdim Hüseyin pehlivan sımdı eryamanda muaynane açmış kendineTatlım Doğum paketi çoğunlukla her Özel hastanenin var, 1 şirket yapıyor derken onu anlamadım? Lokman hekim paketi 10,600 aramıştım söylediler, Medikal Park 11,500-12,500 arası ..Senin dediğin doğum sigortası mı acaba ?
Sımdı ıspartadayım meddem de paket yokmus sordum Davraz yasam hastanesi var özel bide orayı deneyip sorcam bakalım fiyatlar zaten iyice abartı Allah yardımcımız olsunTatlım Doğum paketi çoğunlukla her Özel hastanenin var, 1 şirket yapıyor derken onu anlamadım? Lokman hekim paketi 10,600 aramıştım söylediler, Medikal Park 11,500-12,500 arası ..Senin dediğin doğum sigortası mı acaba ?
Canım Eryaman bana çok uzak ,en yakın Keçiören.Herhangi bir sıkıntıda ulaşma imkanım kolay olsun istiyorum. İnş ikimizde gönlümüze göre bi yer buluruzSımdı ıspartadayım meddem de paket yokmus sordum Davraz yasam hastanesi var özel bide orayı deneyip sorcam bakalım fiyatlar zaten iyice abartı Allah yardımcımız olsun
Ay inşallah canım :) benim genelde sol kasığım ağrıyor ama dünden beri de sağa iğne batar gibi oluyor.İnsallah canım en az deger bu yani olması hereken daha cok katlamış da olabilir hayırlı haberle gel insallah
Tatlım bulunduğum yerde özel yook 1 saat gitmem gerekiyor. Eşimde işte oluyor.7 gün bekleme istersen sen bilirsin tabi ki
Ben ayın 2 sin de gittim 38 di henüz yükselmez hafta sonu da giriyor diye 7 sinde gittim 738 di sağlık ocağı biz bunun takibini yapamayız 1000 üzeri oluncq bizim testlere >1000 yazıp geçiyorlar dedi yapmadı. Zaten sonra özelde 2000 lerde çıktı takibe gerek yok dediler
Canım doktora tekrar sor .Normalde kalp atışını duyduktan sonra ilişki serbest diyorlarmış risk görmezlerseCanlarım sabah eşimle beraberlik sonrası çok fazla beyaz akıntım geldi ve inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum, acaba şu iki ay beraberlik olmasa mı ki? Doktor birşey olmaz demişti ama bana inanılmaz bel ağrısı yaptı
İnsallah canım tabi oda önemli yakınlık bi sekilde olcak artık umarım buluruz burda 3 hastane var özel 2 özel deki doktorun ismi duyulmus onları diyolar iyi diye tekini denedim ama sezeryan sonrası vajinal doğum cok büyük risk dedi kesip alma tarafdarı belliydi cok sıcak da gelmedi bide paket yok hastane de diğer tarafa sorcam bide o doktoru deniycem bakalım insallah ordakini severim paket de bulurum ben normal istiyorum herhangi bi sıkıntı cıkmazsa Allah ın izniyleCanım Eryaman bana çok uzak ,en yakın Keçiören.Herhangi bir sıkıntıda ulaşma imkanım kolay olsun istiyorum. İnş ikimizde gönlümüze göre bi yer buluruzEvet fiyatlar el yakıyo