2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar kanıma bakan doktor iki kere test istedi ama vitaminlerime falan bakmadı. Normal mi ? Sizde nasıl oldu ? Hafta içi gideceğim bilmiyorum o zaman ister mi? En son ocakta kan vermiştim o yğzden mi acaba istemedi ? Doktoru da 1 kere ilk gittiğimde gördüm belirsizdi herşey nrt konuşamadık, kan sonucu çıkınca tekrar istedi, o gün gittiğimde de erkendi hemşiresi bilgi girdi sisteme. Sonucu da telefon ile öğrendim.
Sizlerde istendi mi tam kan testi ? Benim özellikle folik asit normalde de düşük çıkar, hep sınırın altındadır, normalde de ara ara folik asit kullanmışlığım vardır. şu anda vitamin kullanıyorum ama artması gerekir mi gerekmez mi bilmiyorum, o yüzden tedirgin oldum azcık
Kalp atışını görmeden rutin kanları vitaminleri istemiyorlar

İnsan yapmak istiyo tabi yelek falan örcem ben de bir sürü hırka oldu kucuk 2 3 yelek yapayım diyorum diğer ogluma yaptığım 3 battaniye var 1 tane de buna ördüm etti 4 cok zaten ama durduramıyorum kendimi hosuma da gıdıyo 🥰
Ne güzel elinden geliyorsa yap tabi annesinin ördüğünü giysin kuzular

Kızlar dün çok hapşırdım, o yüzden genzimi tahriş mi oldu yoksa grip mi oluyorum bilemiyorum.
Covid değildir di mi ? İnternete baktım hapşırmak covid belirtisi değildir diyor. Bu mesajı yazarken de 10 kere hapşırdım belki.

Anladım canım çok sağol, insan tedirgin oluyor. Bide ne yalan söyleyeyim o kadar çok dış gebelik yorumu okudum ki korkuyorum açıkçası. Sol kasıkta ara ara sancı oluyor. Hep aynı noktada ara ara hafif hafif sancı. Çok değil, sanki gaz gibi değişik bişey. Bu da beni tedirgin ediyor ama normal galiba çoğu kişi kasık ağrılarından bahsetmiş.
Canım ben geçen sene dış gebelik geçirdim öyle bir şey olsa o ağrı uğrayıp geçmez sürekli olur ve aynı yerde olur, çok kotu bir şey Allah kimseye yaşatmasın hayati tehlikesi var her şeyden önce.
O yüzden kan vermeye başlayınca aksatmamak gerekiyor sadece iki gün sonra aynı yerde ayni saatte vermek gerekiyor.
Zaten ilk artış düzenli olunca bir daha verme diyorlar kese için gün veriyorlar keseyi görünce diğer tahlilleri istiyorlar.

Benim de ağrılarım oluyor biraz yorulunca. kese ve rahim büyümeye çalıştığı için oluyormuş gelip geçen bir ağrıysa endişelenme biz biraz da evhamli olduğumuzdan kendimizi dinliyoruz normalde olsa belki hissetmeyiz bile😅
Yavrularımız da biz de Allah a emanetiz ne diyelim Allah kötü şeylerden korusun hepimizi 🙏

Canım ben geçen sene dış gebelik geçirdim öyle bir şey olsa o ağrı uğrayıp geçmez sürekli olur ve aynı yerde olur, çok kotu bir şey Allah kimseye yaşatmasın hayati tehlikesi var her şeyden önce.
O yüzden kan vermeye başlayınca aksatmamak gerekiyor sadece iki gün sonra aynı yerde ayni saatte vermek gerekiyor.
Zaten ilk artış düzenli olunca bir daha verme diyorlar kese için gün veriyorlar keseyi görünce diğer tahlilleri istiyorlar.

Benim de ağrılarım oluyor biraz yorulunca. kese ve rahim büyümeye çalıştığı için oluyormuş gelip geçen bir ağrıysa endişelenme biz biraz da evhamli olduğumuzdan kendimizi dinliyoruz normalde olsa belki hissetmeyiz bile😅
Yavrularımız da biz de Allah a emanetiz ne diyelim Allah kötü şeylerden korusun hepimizi 🙏
Amin amin, ilk gebeliğim canım, o kadar dikkat etmeye çalışıyorum ki anlatamam. O yüzden en ufak bişeyde telaşlanıyorum. Geceleri sola yatamıyorum, çünkü bir defa sancı geldi oradan, sürekli uyanıyorum, yavaş yavaş diğer tarafa dönüyorum uyandığımda, bu yüzden kesik kesik uyuyorum bugünlerde. Şimdi de hapşırmaya başladım. İnternete baktım gebelrrin yüzde 30 unda burun mukozasında artış olduğu için hapşırmak artabilirmiş. Ama öyle böyle hapşırmıyorum. Bi geldi mi arka arkaya 10 u geçiyor bazen. Günde birkaç kere geliyor bu hapşırıklar. Dün 70 belki 90 hatta abartısız daha fazla hapşırmış olabilirim. Hamilelik öncesinde de sürekli hapşıran biriyimdir, arada olurdu arka arkaya 20 kere hapşırma falan ama bu kadar sürmezdi. Acaba o açıklamada yazdığı gibi mukoza artışından mı kaynaklı, soğuk algınlığı mı covid mi bilemedim. Çok hapşırdığım içinde geniz bölgesinde doluluk hissediyor olabilirim. Bilemiyorum.

Hayırlı olsun topic kuzular🥰allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah💐 darısı da bizlere olsun☺️ Bat 20 marttan sonrası aralığa geçiyor ben de Papatyamelo Papatyamelo nun izinden gidip totem mi yapsam aralık anneleri topiğini açcam diye😅
Yap kuzum amiinn hayırlısıyla gelsin bebişlerr 😍😍 pozitif oluyoruzz,sonra pozitifi görüyoruzzz 😅🙈

Valla Papatyamelo Papatyamelo nun totemi bozulmasın diye tüm ahali onun pozitif görmesini bekledik 😂
Bu topic islerinde var bir keramet bence denemelisin @tucimo mm açamazsan da yerin burda hazır ha kasım ha aralık yegenimize de sana da yer var biz sen gelene kadar biraz tecrübe de ediniriz hem rahat edersin kuzum inşallah tez zamanda bekliyorum haberlerini ❤️
ALLAH razı olsunn valla çok şükür ki başardık 🙈

Papatyamelo Papatyamelo daha önce de yazmıştım ama görülmedi sanırsam kese ve kalp atışı duyma tarihlerini de not etme şansınız var mı böyle tekrar tekrar sorup araştırmayoz en azından🤯
Yeni gördüm canım tabi ki var yazayım

Amin amin, ilk gebeliğim canım, o kadar dikkat etmeye çalışıyorum ki anlatamam. O yüzden en ufak bişeyde telaşlanıyorum. Geceleri sola yatamıyorum, çünkü bir defa sancı geldi oradan, sürekli uyanıyorum, yavaş yavaş diğer tarafa dönüyorum uyandığımda, bu yüzden kesik kesik uyuyorum bugünlerde. Şimdi de hapşırmaya başladım. İnternete baktım gebelrrin yüzde 30 unda burun mukozasında artış olduğu için hapşırmak artabilirmiş. Ama öyle böyle hapşırmıyorum. Bi geldi mi arka arkaya 10 u geçiyor bazen. Günde birkaç kere geliyor bu hapşırıklar. Dün 70 belki 90 hatta abartısız daha fazla hapşırmış olabilirim. Hamilelik öncesinde de sürekli hapşıran biriyimdir, arada olurdu arka arkaya 20 kere hapşırma falan ama bu kadar sürmezdi. Acaba o açıklamada yazdığı gibi mukoza artışından mı kaynaklı, soğuk algınlığı mı covid mi bilemedim. Çok hapşırdığım içinde geniz bölgesinde doluluk hissediyor olabilirim. Bilemiyorum.
Hava değişimindendir belki canim aklına kotu bir şey getirme ıhlamur iç doktor güvenilir dedi icebilecegimiz tek bitki çayı sanırım hafif kırgınlık varsa alır üzerinden ilerlemeden önlem almış olursun

Hava değişimindendir belki canim aklına kotu bir şey getirme ıhlamur iç doktor güvenilir dedi icebilecegimiz tek bitki çayı sanırım hafif kırgınlık varsa alır üzerinden ilerlemeden önlem almış olursun
Sağol canım, alayım da içeyim evde yok 🙄 yarın da iş var, umarım toparlarım biran önce

X