2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar sizinde kasıklarınıza sancı giriyor mu bıçak batar gibi. Ben ilk defa gebelik yaşıyorum ondan normal mi bilmiyorum
Bana bugün ilk defa oldu hafif sağ kasığımda vurdu geçti, yere çömelmiştim ayağa kalkınca oldu.

Kızlar kanıma bakan doktor iki kere test istedi ama vitaminlerime falan bakmadı. Normal mi ? Sizde nasıl oldu ? Hafta içi gideceğim bilmiyorum o zaman ister mi? En son ocakta kan vermiştim o yğzden mi acaba istemedi ? Doktoru da 1 kere ilk gittiğimde gördüm belirsizdi herşey nrt konuşamadık, kan sonucu çıkınca tekrar istedi, o gün gittiğimde de erkendi hemşiresi bilgi girdi sisteme. Sonucu da telefon ile öğrendim.
Sizlerde istendi mi tam kan testi ? Benim özellikle folik asit normalde de düşük çıkar, hep sınırın altındadır, normalde de ara ara folik asit kullanmışlığım vardır. şu anda vitamin kullanıyorum ama artması gerekir mi gerekmez mi bilmiyorum, o yüzden tedirgin oldum azcık

Kızlar sizinde kasıklarınıza sancı giriyor mu bıçak batar gibi. Ben ilk defa gebelik yaşıyorum ondan normal mi bilmiyorum
Bıçak batar gibi değil de iğne batar gibi arada oluyor. Daha ziyade her an adet olacakmışım gibi kasıklarda ağrı oluyor.

Çoğu kişinin kasıklarında ağrı okudum burda hatta erken gebelik belirtisi diyorlardı. Bende aksine rahmim ve yumurtalıklarımda ağrı ve kramplar hissediyorum ara ara bu normal midir acaba? Yaşayan var mı?

Sırt ağrısı da var mı ?
Normalde yok, arada belime iğne batar gibi oluyordu, şimdi geçti. Ama geceleri sırtım, yanlarım çok ağrıyor. Sürekli uyanıp dönüyorum. Bir sağa bir sırt üstü. Sol tarafa birkaç gün öncesine kadar yatamıyordum. Sizde çok mu ağrı oluyor ?

Artışı takip ediyordur su an canim bende de öyle oldu kese için gittigimde kan tahlili istedi sağlık ocaginda yaptırabilirsin dedi ben de henüz vermedim telaşlanma folik asit kullanıyorsundur zaten başka takviye de vermiyorlar ilk etapta benim daha önce kaybim olduğu için kan sulandırıcı, fitil falan kullanıyorum ek olarak

Çoğu kişinin kasıklarında ağrı okudum burda hatta erken gebelik belirtisi diyorlardı. Bende aksine rahmim ve yumurtalıklarımda ağrı ve kramplar hissediyorum ara ara bu normal midir acaba? Yaşayan var mı?
Canım zaten yumurtalıklar kasık bölgesinde olduğu için ağrıyı orda hissediyoruz aslında kimsenin kaşığı değil yumurta bölgesinde ağrı olur

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-09-12-39-19-114_com.google.android.apps.photos.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2022-03-09-12-39-07-886_com.google.android.apps.photos.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20220308_222227.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 43
Anladım canım çok sağol, insan tedirgin oluyor. Bide ne yalan söyleyeyim o kadar çok dış gebelik yorumu okudum ki korkuyorum açıkçası. Sol kasıkta ara ara sancı oluyor. Hep aynı noktada ara ara hafif hafif sancı. Çok değil, sanki gaz gibi değişik bişey. Bu da beni tedirgin ediyor ama normal galiba çoğu kişi kasık ağrılarından bahsetmiş.

Süpersin bende başlasam mı acaba basit gibi de kanaviçeden battaniye, ağız mendili, havlu, yastık falan yapmak istiyorum bende nasip olursa.
İnsan yapmak istiyo tabi yelek falan örcem ben de bir sürü hırka oldu kucuk 2 3 yelek yapayım diyorum diğer ogluma yaptığım 3 battaniye var 1 tane de buna ördüm etti 4 cok zaten ama durduramıyorum kendimi hosuma da gıdıyo

Kuzum benimm ay inşallah olsun da bakalım kasım aralık farketmez allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…