2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
İyi akşamlar kızlar birsey soracağım benim şad 27 ocak suan 6+2 görünüyor programda ben daha 2 gün önce ilk defa beta verdim sonuç 2058 geldi..geçtiğimiz Aralık ayında kalp atışı duyulmadigi için kurtaj olmuştum o zaman kanı hemen verdiğim halde 10binlerde çıkmıştı sonuç..acaba bu hamileligimdeki değer düşük mü sata ygöre

Benim bildigim kadariyla onemli olan beklenen olcude artiyo olmasi. Erken dollenme gec dollenme cinsiyet vs hepsi etkileyebilir

Hayırlı olsun topic kuzularallah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah darısı da bizlere olsun Bat 20 marttan sonrası aralığa geçiyor ben de Papatyamelo nun izinden gidip totem mi yapsam aralık anneleri topiğini açcam diye

Valla Papatyamelo nun totemi bozulmasın diye tüm ahali onun pozitif görmesini bekledik
Bu topic islerinde var bir keramet bence denemelisin -Arwen- mm açamazsan da yerin burda hazır ha kasım ha aralık yegenimize de sana da yer var biz sen gelene kadar biraz tecrübe de ediniriz hem rahat edersin kuzum inşallah tez zamanda bekliyorum haberlerini

Kızlar benim gibi henüz doktora gidemeyen var mı ? İnşallah pazartesi gidicem umarım güzel haberlerle dönerim.
Ben gittim ama ptesi değerim 103tü çarşamba gittim ilk gebeliğim deneyimsizim haliyle kese 3000lerde görünür biraz sabret dedi bende kendim hesapladım 18ine aldım randevu bakalım keseyi görmeye o zaman gideceğim inşallah ama gel gör ki nasıl geçicek bu 6 gün

Göz açıp kapanıncaya kadar geçer umarım bende pazartesini bekleyemiyorum. Çarşamba günü değeriniz kaç olmuştu?

Haklısın canım aynen öyle tabi

Göz açıp kapanıncaya kadar geçer umarım bende pazartesini bekleyemiyorum. Çarşamba günü değeriniz kaç olmuştu?
Doktor o gün beta istemedi ilk 32yle öğrenmiştim ben 3 gün sonra 103tü çarşamba günü kan alınmadı yani o günden beri değerlerimi bilmiyorum aslında çok merak ediyorum 2 katı artış var mı diye ama en iyisi bekleyeyim dedim haftaya kadar. İnşallah sağlıklıdır sizinki de hayırlı haberlerle gelirsiniz

Amin canım inşallah

Papatyamelo daha önce de yazmıştım ama görülmedi sanırsam kese ve kalp atışı duyma tarihlerini de not etme şansınız var mı böyle tekrar tekrar sorup araştırmayoz en azından

Kızlar sizinde kasıklarınıza sancı giriyor mu bıçak batar gibi. Ben ilk defa gebelik yaşıyorum ondan normal mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…