Bende ilk olduğu için sanırımBen. 2. Bebe rahatligi sanirim..yarin gidip.kqn veririm ama.dra gitmeyi dusunmuyorum daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk olduğu için sanırımBen. 2. Bebe rahatligi sanirim..yarin gidip.kqn veririm ama.dra gitmeyi dusunmuyorum daha
Bilmedigim icin kafam rahat diyosun en guzeli aslindaBende ilk olduğu için sanırım
Benim bildigim kadariyla onemli olan beklenen olcude artiyo olmasi. Erken dollenme gec dollenme cinsiyet vs hepsi etkileyebilirİyi akşamlar kızlar birsey soracağım benim şad 27 ocak suan 6+2 görünüyor programda ben daha 2 gün önce ilk defa beta verdim sonuç 2058 geldi..geçtiğimiz Aralık ayında kalp atışı duyulmadigi için kurtaj olmuştum o zaman kanı hemen verdiğim halde 10binlerde çıkmıştı sonuç..acaba bu hamileligimdeki değer düşük mü sata ygöre
Evet ya bizde ikincide öyle oluruz inşallahBilmedigim icin kafam rahat diyosun en guzeli aslinda
0.98 cm bende de bir yerde yazıyor karışık iller gerçekten bende kaç haftalık olduğu yazmıyorBende de bir yerde 7 cm yazıyor ama o değildir cm olmak için çok küçük daha. Bir yerde de 0.48 cm yazıyordu anlamadım valla. Karışık işler
Simdi gitsem de dr da bekleyelim diyecek diye bnm rahatligim yoksa ben de endiseliyimEvet ya bizde ikincide öyle oluruz inşallah
Evet bambaşka bir şeySimdi gitsem de dr da bekleyelim diyecek diye bnm rahatligim yoksa ben de endiseliyim
Allah kac tane istiyosaniz o kdr nasip etsin inşallah. Ilk gebeligin tadi da ayri
Valla Papatyamelo nun totemi bozulmasın diye tüm ahali onun pozitif görmesini bekledikHayırlı olsun topic kuzularallah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah darısı da bizlere olsun Bat 20 marttan sonrası aralığa geçiyor ben de Papatyamelo nun izinden gidip totem mi yapsam aralık anneleri topiğini açcam diye
Ben gittim ama ptesi değerim 103tü çarşamba gittim ilk gebeliğim deneyimsizim haliyle kese 3000lerde görünür biraz sabret dedi bende kendim hesapladım 18ine aldım randevu bakalım keseyi görmeye o zaman gideceğim inşallah ama gel gör ki nasıl geçicek bu 6 günKızlar benim gibi henüz doktora gidemeyen var mı ? İnşallah pazartesi gidicem umarım güzel haberlerle dönerim.
Göz açıp kapanıncaya kadar geçer umarım bende pazartesini bekleyemiyorum. Çarşamba günü değeriniz kaç olmuştu?Ben gittim ama ptesi değerim 103tü çarşamba gittim ilk gebeliğim deneyimsizim haliyle kese 3000lerde görünür biraz sabret dedi bende kendim hesapladım 18ine aldım randevu bakalım keseyi görmeye o zaman gideceğim inşallah ama gel gör ki nasıl geçicek bu 6 gün
Aramıza hoşgeldin ilk bebeğiniz mi ?Merhaba bende katılabilir miyim
Haklısın canım aynen öyle tabiBen dra gitmemin her turlusunu sevmem igne olurken bayilirdim mesela. Ama bebek icin herseye katlaniyor insan. Baska bi can icin ugrasiyosun sonucta. Yani bebe yola ciktiysa o doktora mecbur gidilecek. En azindan her seyi olmasi gerektigi gibi yaparsan daha az yipranirsin bence
Doktor o gün beta istemedi ilk 32yle öğrenmiştim ben 3 gün sonra 103tü çarşamba günü kan alınmadı yani o günden beri değerlerimi bilmiyorum aslında çok merak ediyorum 2 katı artış var mı diye ama en iyisi bekleyeyim dedim haftaya kadar. İnşallah sağlıklıdır sizinki de hayırlı haberlerle gelirsinizGöz açıp kapanıncaya kadar geçer umarım bende pazartesini bekleyemiyorum. Çarşamba günü değeriniz kaç olmuştu?
Amin canım inşallahDoktor o gün beta istemedi ilk 32yle öğrenmiştim ben 3 gün sonra 103tü çarşamba günü kan alınmadı yani o günden beri değerlerimi bilmiyorum aslında çok merak ediyorum 2 katı artış var mı diye ama en iyisi bekleyeyim dedim haftaya kadar. İnşallah sağlıklıdır sizinki de hayırlı haberlerle gelirsiniz
Insallah sonuç hayırlı olur teşekkür ederim cvbiniz içinBenim bildigim kadariyla onemli olan beklenen olcude artiyo olmasi. Erken dollenme gec dollenme cinsiyet vs hepsi etkileyebilir