2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Oow epey karışık durumun ama korkma Bak ben 19 şubatta transfer oldum ayın 27 den beri lekelenmelerim oluyor dün arttığı için yatış aldım bugün yine evimde dinleniyorum içini ferah tut
Sağlıcakla bebeğin seninledir Korkutuyorlar bizi işte

Sürekli sol kasığım kasılıyor böyle yanıyor sızlıyor gibi oluyor . 2 kaybım olunca şimdi diken üstünde oturuyorum. İlk gebeliğimde bebeklerim ikiz di teki düştü teki dünyaya geldi. Hastaneden çıkamadım 35 haftalık dünyaya getirdim, çok tedirgin oluyorum. Bulunduğum yerde hastane bildiğin büyük sağlık ocağı gibi . İki seçenek var ya ankara(2saat) yada aksaray(1 saat) .10 martta acile gittim kanamam geldi diye bakmadılar bile bana kan vermişsiniz zaten bidaha veremezsiniz dedi. Eve tıpış tıpış geldim .

Senin kanaman böyle aktif kanama mı yoksa lekelenme şeklinde sildikçe mi geliyor
Benimde ilk gebeliğim tüp bebek ile
2. Transferim 1. De negatifi gördük bunda da pozitifi öğrendiğimden beri 5+3 deyiz ara ara lekelenmelerim oluyor ama doktorum normal diyor

Ne sacma yaa durup dururken teste gitsen tmm bakmasin da kanaman var sonucta... icini ferah tut yine de moral onemli

7-8 damla geldi bitti . Ara ara WC ye girdiğimde peçeteye de akıntı şeklinde içinde pembemsi bişi oluyor .

Ne sacma yaa durup dururken teste gitsen tmm bakmasin da kanaman var sonucta... icini ferah tut yine de moral onemli
Kadın doğum bölümü yok acilde. Ben kadın doğumcu değilim dedi direk bana, çimer e yazacağım

D3 dimi? Demir çoğu kadın da azdır değerlerinize baktırıp demir de çok önemli onu da ihmal etmeyin
Demir depolarim doluydu en son ondan pekndert etmedim. Ama zaten keseyi gormeye gidince tum taramalar yapilacak bastan. Bende tsh sorun olmustu mesela ilk gebelikte mujtemelen bunda da olur testten sonra ona da baslarim

Onları normal karşılıyorlar bol bol dinlen doktora gidene kadar
Perşembe gününe randevu aldım . Tabi sağlık çalışanlarının keyfi olur da grevi 17 sine kadar sürdürmezlerse inşallah gideceğim dr a

Perşembe gününe randevu aldım . Tabi sağlık çalışanlarının keyfi olur da grevi 17 sine kadar sürdürmezlerse inşallah gideceğim dr a
İnşallah gidip her şeyin yolunda olduğunu öğrenince için ferahlar şimdi ne desek zor seni çok iyi anlıyorum

E o bolumle ilgili acil vakalara kim bakiyo peki. Ozel hastane muayenehane fln da yok galiba
Direk Ankara’ya ambulans ile gönderiyorlar, Ocak ayında kimyasal geçirdim beni direk ambulans ile Ankara’ya götürmeye kalktılar . Bi kan sonucuna bakarak Ankara şehir hastanesindeki kadın acil doktoruna soruyor herşeyi . Dedim gerek yok imza qtoxam eve gidicem, daha ok strese girdim, kanamam çok değil çok olursa gelirim dedim. Acaip bir hastane

Demir depolarim doluydu en son ondan pekndert etmedim. Ama zaten keseyi gormeye gidince tum taramalar yapilacak bastan. Bende tsh sorun olmustu mesela ilk gebelikte mujtemelen bunda da olur testten sonra ona da baslarim
deneyimli anne ne güzel serikanlısın cinsiyet ne hissediyorsun

Selamün aleyküm kızlar benimde son adet tarihim 6şubat hamileyim ama henüz hastahaneye gitmedim. Hamileliğimi sağlık ocağında öğrendim. Hastahaneye gitmek için kalp atışının olacağı zamana denk getirmek istiyorum ama doğrumu yapıyorum acaba. Nedense pek hastahaneye gidesim yok

Demir depom düşük ve hafif idrar yolu enfeksiyonum var bunun için bol su içip iyi beslenmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…