- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
Sonrada bebeğin hareketlerinin peşine düşücezsağlıcakla sen de bi duy rahatlayalım valla sonra hangi telaşa gireceğiz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonrada bebeğin hareketlerinin peşine düşücezsağlıcakla sen de bi duy rahatlayalım valla sonra hangi telaşa gireceğiz acaba
Ayy insallah o günleri görürüz ben çok korkuyorum yine kaybetmekten o yüzden günler hic gecmiyor. Kalp atışını bi duysam sağlıklı olduğunu bir bilsem rahatlayacağımSonrada bebeğin hareketlerinin peşine düşücez
Evet sata göre hesaplanıyor. Benim gibi tüp bebek olanların durumu karışık ama normal yoldan olduysa direkt sata göreKızlar merhaba. Kaç haftalık veya günlük olduğunu sat tarihine göre mi hesaplıyoruz
Evet sata göre hesaplanıyor. Benim gibi tüp bebek olanların durumu karışık ama normal yoldan olduysa direkt sata göre
kuzu aslında oda kesin değil malum bu işin geç döllenmesi de var. En kesini keseyi görüp öğrenmekEvet sata göre hesaplanıyor. Benim gibi tüp bebek olanların durumu karışık ama normal yoldan olduysa direkt sata göre
Belki ultrasonda daha geride çıkabilir: Ultrasonda bebeğin gelişimi daha önde veya geride olabilir. Ama ilk gebeliğimde doktorum doğum sata göre hesaplanır. Nasıl bir çocuk iri diye ilkokulda 5 yaşında başlamazsa, yaa ufak tefek diye 9 yaşını beklemezsek bunu da böyle düşün demişti.Benim en son adetimin ilk günü 10 şubattı o zaman bı hesaba göre 4+3 mü oluyor ama birde döngüm uzun ve geç yumurtladım
Ben tüp bebek 12. gün değerim 474, 4 gün sonra yani yarın yeniden test istedi. Ona göre gün verecekKızlar benim gibi henüz doktora gidemeyen var mı ? İnşallah pazartesi gidicem umarım güzel haberlerle dönerim.
Ay inşallah inşallah ya sen nezaman gideceksin duymayaAyy insallah o günleri görürüz ben çok korkuyorum yine kaybetmekten o yüzden günler hic gecmiyor. Kalp atışını bi duysam sağlıklı olduğunu bir bilsem rahatlayacağım
Maşallah değerin çok güzel. Benimde çarşamba günü değerim 131'di. Sen keseyi benden önce görürsünBen tüp bebek 12. gün değerim 474, 4 gün sonra yani yarın yeniden test istedi. Ona göre gün verecek
Benim de 474 çarşamba gn değerimdi İnşallah bi an önce çağırırlar yaa meraktayım çokMaşallah değerin çok güzel. Benimde çarşamba günü değerim 131'di. Sen keseyi benden önce görürsün
Yaaa inşallah canım, bende öyle.Benim de 474 çarşamba gn değerimdi İnşallah bi an önce çağırırlar yaa meraktayım çok
Ben daha keseyi bile gormedim canim sali gunu keseyi gormeye gidecegim umarım görmek nasip olurAy inşallah inşallah ya sen nezaman gideceksin duymaya
Görürsün inşallah canım bende öyle korkuyla gitmiştim çok şükür gördümBen daha keseyi bile gormedim canim sali gunu keseyi gormeye gidecegim umarım görmek nasip olur
Ay şu korkular bi bitse 3 aylik sureci bi atlatsakta cinsiyet merakina düşsekGörürsün inşallah canım bende öyle korkuyla gitmiştim çok şükür gördüm
Teşekkür ederimBelki ultrasonda daha geride çıkabilir: Ultrasonda bebeğin gelişimi daha önde veya geride olabilir. Ama ilk gebeliğimde doktorum doğum sata göre hesaplanır. Nasıl bir çocuk iri diye ilkokulda 5 yaşında başlamazsa, yaa ufak tefek diye 9 yaşını beklemezsek bunu da böyle düşün demişti.
Ay inşallah içimden hep oğlum olucak gibi geçiyor rabbim en sağlıklısını verisinde erkek kız ayrımım yok ilk çocuğum nede olsaAy şu korkular bi bitse 3 aylik sureci bi atlatsakta cinsiyet merakina düşsek
Aynen canim hayirli ve saglikli olsunda ne olmussa ama simdiden minnak kiyafetlere bakiyorum icim gidiyor ogrensekte almaya baslasak bari. Bende bir kızım olmasini daha cok istiyorum onların elbiseleri fln bitiriyor beni ama bende erkek gibi hissediyorum bakalim artik hayirlisi sağlıkla gelsinde dünyayaAy inşallah içimden hep oğlum olucak gibi geçiyor rabbim en sağlıklısını verisinde erkek kız ayrımım yok ilk çocuğum nede olsa
Daha doktorum yok canım maalesef . 10 Mart günü kan verdim sonuç gösterdim devletteki. Haftaya gel dedi.14-15-16 Mart tarihlerinde grev yapacaklarmış doktorlar. Daha özel bakamadım bulunduğum yerde özel de yok 1 saat uzaklıktaHiç korkma kanamada tecrübeli ben dün doktorum yatış bile verdi bana bugün çıktım hastaneden normal diyor doktorlar ama doktorunla iletişime geçebilme şansın varsa bi görüş
Evet ya çok şeker kız kıyafetleri hayırlı ve sağlıklı olsunlarda fark etmiyorAynen canim hayirli ve saglikli olsunda ne olmussa ama simdiden minnak kiyafetlere bakiyorum icim gidiyor ogrensekte almaya baslasak bari. Bende bir kızım olmasini daha cok istiyorum onların elbiseleri fln bitiriyor beni ama bende erkek gibi hissediyorum bakalim artik hayirlisi sağlıkla gelsinde dünyaya