2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
deneyimli anne ne güzel ❤️ serikanlısın 🙏 cinsiyet ne hissediyorsun
Yok aslinda testte cikana kdr hergun yapiyorum. Simdi gitsem de dra bisey yapmayacak onu bilmenin rahatligi bence. Yoksa annelik her an stres isi. Duzenli artar mi deger saglikli buyuyecek mi simdiden aklimda hep. 1tane de kaybim var benim. Allah hepimizin kucagina versin bebelerimizi hayirlisiyla.
Kiz hissediyorum 🥰🥰 insallahhh

Direk Ankara’ya ambulans ile gönderiyorlar, Ocak ayında kimyasal geçirdim beni direk ambulans ile Ankara’ya götürmeye kalktılar . Bi kan sonucuna bakarak Ankara şehir hastanesindeki kadın acil doktoruna soruyor herşeyi . Dedim gerek yok imza qtoxam eve gidicem, daha ok strese girdim, kanamam çok değil çok olursa gelirim dedim. Acaip bir hastane
Her yere kadin doğum doktoru sart. Keske atasalar... boyle ankaraya yollamayla bas mi edilir

Bunlar varsa eger gitmelisin bence. Ne kdr erken onlem alinirsa o kdr iyi. Ikisi de tehlikeli gebelikte
Benim diğer gebeliklerimdede çok fazla enfeksiyon olmuştu kendime hiç bakmadığımdan su içmediğimden ama bu defa korkudan hemen suya başladım şuan kendimi iyi hissediyorum. Kadın doğuma gitmek tam bir eziyet

Yok aslinda testte cikana kdr hergun yapiyorum. Simdi gitsem de dra bisey yapmayacak onu bilmenin rahatligi bence. Yoksa annelik her an stres isi. Duzenli artar mi deger saglikli buyuyecek mi simdiden aklimda hep. 1tane de kaybim var benim. Allah hepimizin kucagina versin bebelerimizi hayirlisiyla.
Kiz hissediyorum 🥰🥰 insallahhh
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah 🙏 neden kız diye tahmin ediyorsun 🤗belirtilerin var mı?

Benim diğer gebeliklerimdede çok fazla enfeksiyon olmuştu kendime hiç bakmadığımdan su içmediğimden ama bu defa korkudan hemen suya başladım şuan kendimi iyi hissediyorum. Kadın doğuma gitmek tam bir eziyet
Ben dra gitmemin her turlusunu sevmem igne olurken bayilirdim mesela. Ama bebek icin herseye katlaniyor insan. Baska bi can icin ugrasiyosun sonucta. Yani bebe yola ciktiysa o doktora mecbur gidilecek. En azindan her seyi olmasi gerektigi gibi yaparsan daha az yipranirsin bence

Allah sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah 🙏 neden kız diye tahmin ediyorsun 🤗belirtilerin var mı?
Aminn hepimizin insallah.
Belirti isi her gebelikte farkli oluyo ondan degil de icime oyle doguyo.bilmiyorum. hep kizim olsun isterdim mesela ama ogluma hamile kaldigimdq erkek geciyodu icimden. Bunda da kiz geciyo
Ayrica oglum Allaha kizkardesim olsun diye dua ediyo😂😂

Sürekli sol kasığım kasılıyor böyle yanıyor sızlıyor gibi oluyor . 2 kaybım olunca şimdi diken üstünde oturuyorum. İlk gebeliğimde bebeklerim ikiz di teki düştü teki dünyaya geldi. Hastaneden çıkamadım 35 haftalık dünyaya getirdim, çok tedirgin oluyorum. Bulunduğum yerde hastane bildiğin büyük sağlık ocağı gibi . İki seçenek var ya ankara(2saat) yada aksaray(1 saat) .10 martta acile gittim kanamam geldi diye bakmadılar bile bana kan vermişsiniz zaten bidaha veremezsiniz dedi. Eve tıpış tıpış geldim .
Of sanki canlarından gidiyor kan alsalar hic sevmiyorum su triplere giren çalışanları yok hcg için aceleniz ne yok poliklinige gidin orda kanamam var demissin nasıl giriyorlar vebaline anlamıyorum daha kötü bir durum olsa allah korusun derdine derman bulamaz insan

Aminn hepimizin insallah.
Belirti isi her gebelikte farkli oluyo ondan degil de icime oyle doguyo.bilmiyorum. hep kizim olsun isterdim mesela ama ogluma hamile kaldigimdq erkek geciyodu icimden. Bunda da kiz geciyo
Ayrica oglum Allaha kizkardesim olsun diye dua ediyo😂😂
Allah gönlünüzden dualarınızdan geçeni nasip etsin diyim o zman ❤️ şu cinsiyeti Ramzi ile 6-7-8 Nub teorisi ile 9-10-11. haftalarda öğrenebilirsiniz diyorlar. Cinsiyetini çok merak ediyorum. Allahım önce sağlık nasip etsin tabiki önce 🙏

Allah gönlünüzden dualarınızdan geçeni nasip etsin diyim o zman ❤️ şu cinsiyeti Ramzi ile 6-7-8 Nub teorisi ile 9-10-11. haftalarda öğrenebilirsiniz diyorlar. Cinsiyetini çok merak ediyorum. Allahım önce sağlık nasip etsin tabiki önce 🙏
Tabi ki one saglik. Saglikla gelsin de yeter. O teorileri de ilk burda duydum bakarsin tutar. Su ilk riskli donemleri gecelim de eglenceli kisim baslar🥰😂

İptal etmezler cunku bu resmi bi karar degil. Sistem herkesin calismasi gerektigi gorusunde cunku
Gittiğimde bulabilir miyim acaba doktoru kimisine iptal edildi diye mesaj gitmiş öyle diyorlar ama doktor yoksa da ben gitsem bile gitmemiş görünmez miyim o zaman hastanede randevu onaylanmayınca öyle gozukuyor bir kaç kere öyle oldu bana gittim doktor yok ama ben randevuya gitmemiş göründüm

Gittiğimde bulabilir miyim acaba doktoru kimisine iptal edildi diye mesaj gitmiş öyle diyorlar ama doktor yoksa da ben gitsem bile gitmemiş görünmez miyim o zaman hastanede randevu onaylanmayınca öyle gozukuyor bir kaç kere öyle oldu bana gittim doktor yok ama ben randevuya gitmemiş göründüm
Oyle bi durumda sikayet edebilirsin sanirim. Bnm arkadasim muayeneye gittiginde dr habersiz cikmis gitmis. Hasta haklarini arayip sikayet etmis bi de zor randevu bulunan bi bolummus. Hemen haftaya randevu ayarlayal demisler.
Bir de bu greve herkes katilacak.diye bisey yok tabi belki katilmiyolardir

Ultrasonlar farklı hep galiba bende de kaçıncı haftada olduğu yazmıyor canım maalesef boyu şurada 7.7 yazan çünkü doktor kese 7.7 ml dedi ondan biliyorum
Bende de bir yerde 7 cm yazıyor ama o değildir cm olmak için çok küçük daha. Bir yerde de 0.48 cm yazıyordu anlamadım valla. Karışık işler🤢

Oyle bi durumda sikayet edebilirsin sanirim. Bnm arkadasim muayeneye gittiginde dr habersiz cikmis gitmis. Hasta haklarini arayip sikayet etmis bi de zor randevu bulunan bi bolummus. Hemen haftaya randevu ayarlayal demisler.
Bir de bu greve herkes katilacak.diye bisey yok tabi belki katilmiyolardir
Öyle yapayım canım sağ ol ben de çok zor sıra buluyorum yani bu randevuyu alalı 15 gün oldu bebek falan yoktu daha piyasada, hastaneden de sıra vermiyorlar.. Güvendiğim bir hekim ama sıra bulamadığımdan özel kliniğe gitmek zorunda kalıyorum oradaki doktor da testler istedi en azindan gidip onları hallederim bi daha kesenin durumunu görürüm dedim ama inşallah bulabilirim doktoru🙏

Of sanki canlarından gidiyor kan alsalar hic sevmiyorum su triplere giren çalışanları yok hcg için aceleniz ne yok poliklinige gidin orda kanamam var demissin nasıl giriyorlar vebaline anlamıyorum daha kötü bir durum olsa allah korusun derdine derman bulamaz insan
Acaip iğrenç bir yer . Biran önde senemiz dolsun da burdan gidelim diye bakıyorum. İlgilenmiyorlar bile . Ne kadar acı ne kadar kötü

Öyle yapayım canım sağ ol ben de çok zor sıra buluyorum yani bu randevuyu alalı 15 gün oldu bebek falan yoktu daha piyasada, hastaneden de sıra vermiyorlar.. Güvendiğim bir hekim ama sıra bulamadığımdan özel kliniğe gitmek zorunda kalıyorum oradaki doktor da testler istedi en azindan gidip onları hallederim bi daha kesenin durumunu görürüm dedim ama inşallah bulabilirim doktoru🙏
Iyi dr bulabilmek sans isi gerçekten insallah hazir bulmusken muayene olabilirsin

X