2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Tekrardan hayırlı olsun tatlım
Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Ya kızlar bende arada idrara sıkışıklık oluyo bazen belim agriyo şuan hiç birşeyin yok çok rahatım bı sorun olurmu sanki hamile değilim çok rahatım şuan diyorum acaba biseymi olduda kasık ağrım falan yok önceden hep adet ağrısı gibi ağrım olurdu bugün 5+1 olduk

Canım bendede öyle sanki hamile değilmişim gibi bi belirti yok unutuyorum hatta hamile olduğumu

Amin canım . Evet ara ara geliyor gidiyor
Hiç korkma kanamada tecrübeli ben dün doktorum yatış bile verdi bana bugün çıktım hastaneden normal diyor doktorlar ama doktorunla iletişime geçebilme şansın varsa bi görüş

Kızlar merhaba. Kaç haftalık veya günlük olduğunu sat tarihine göre mi hesaplıyoruz

Bende onlarda yok artık sadece idrara sürekli gidiyorum gece uyanamayan ben mutlaka bu aralar istemsiz kalkıyorum
Bende bol su iciyorum içtiğim gibi idrar sıkışıklığı oluyobide bişey daha sorucam gunlük ev işlerini yapmaya çalışıyorum bi sorun olurmu acaba ağır kaldırıyorum tabide

Bende bol su iciyorum içtiğim gibi idrar sıkışıklığı oluyobide bişey daha sorucam gunlük ev işlerini yapmaya çalışıyorum bi sorun olurmu acaba ağır kaldırıyorum tabide
Yaa yapma diyorlar ama bende yapıyorum valla ee biz yapmasak kim yapacak mecbur ya aslında hep bahane eskiler nasıldı herseye koşuyorlardı yicek ekmekleri varsa kimse engel olamaz allahtan başka

Yaa yapma diyorlar ama bende yapıyorum valla ee biz yapmasak kim yapacak mecbur ya aslında hep bahane eskiler nasıldı herseye koşuyorlardı yicek ekmekleri varsa kimse engel olamaz allahtan başka
Yani oda doğru çok ağır kaldirmadigimiz sürece bişey olmaz insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…