Bat ne zamandı canım keseyi görmüşsün hayırlı olsunUltrasonlar farklı hep galiba bende de kaçıncı haftada olduğu yazmıyor canım maalesef boyu şurada 7.7 yazan çünkü doktor kese 7.7 ml dedi ondan biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat ne zamandı canım keseyi görmüşsün hayırlı olsunUltrasonlar farklı hep galiba bende de kaçıncı haftada olduğu yazmıyor canım maalesef boyu şurada 7.7 yazan çünkü doktor kese 7.7 ml dedi ondan biliyorum
Evet bende aynı şekildeCanım yemek değilde susuzluk etkiler bebişi diye düşünüyorum.Benimde kafam karışık
Sat 31 ocaktı şubatta veya martta kaça denk gelirdi bilemiyorumBat ne zamandı canım keseyi görmüşsün hayırlı olsun
Ayyyy❣❣Slm kizlar ben de geldim sonunda sat 15subat iki gruba da duzenler misn bilgilerimi Papatyamelo
Kan tahlili yaptınmı canım kaç çıktıSlm kizlar ben de geldim sonunda sat 15subat iki gruba da duzenler misn bilgilerimi Papatyamelo
Yok ama testlerde daha net artik. Gunum gecsin oyle vercem kanKan tahlili yaptınmı canım kaç çıktı
Hayırlı olsun tatlım.Ultrasonlar farklı hep galiba bende de kaçıncı haftada olduğu yazmıyor canım maalesef boyu şurada 7.7 yazan çünkü doktor kese 7.7 ml dedi ondan biliyorum
Sata gore kucuk olmasi gec dollenmeden kaynaklabir. Her baktiginizda bi oncekine gore ilerleme varsa sat onemsiz artik. Onemli olan kese olusumu yolk kesesi kalp atisi vs sirasiyla gerceklesmis olmasiKizlar selam simdi doktordan geldik.5+5 hamileligim.gecen hafta gittigimizde kese gozukmesine ragmen kucuk keseye benzeyen birsey var haftaya bakacagiz dedi.bos gebelik vs olabilir dedi.bu hafta gittik kese var icinde bebekte var hatta kap atisi baslamis dedi.herhangi bir ses dinlemedik ama gordu heralde.dis gebelik vs degil gebelik var dedi.bende gerilik vs var mi hocam dedim.haftasina gore geri.soyledigin hafta degil dedi.neden boyle dedi neye gore dedi anlamadim.kese var bebek var kalp atisi bile var diyip acaba icindeki bebek olusumunun boyutu mu kucuktu kese mi anlayamadim doktordan asiri sogudum.sizin yorumunuz nedir.ben normalde bu hfta bebegi bile goremeyiz diye gittim hem gorup hemde soyledigin haftaya gore geri demesi kafami sasirtti
Canım benim ayın 10. Da lekelenmem arttı doktora gittin vajinal baktı bu görüntü vajinal sonra dün lekelenmem kırmızıya döneme başladı yatış verdi bana bugünde hastaneden çıkmadan kontrole çağırdı karından baktı yine gördükHayırlı olsun tatlım.
Karindan ultrasonlami baktı doktor. Transvajinal ultrasonlami keseyi gördü.
Kasık ağrılarım geçti de şu bel ağrıları batmalar beni mahvediyorKızlar sol kasıkta sızlama yaşayan var mı ?
Ben hemde bazen dayanılmayacak kadarKızlar sol kasıkta sızlama yaşayan var mı ?
Nur sen kan verdin mi tekrardanKasık ağrılarım geçti de şu bel ağrıları batmalar beni mahvediyor
Benim tüm kasıkta batma hissi var ağrı bazen yokluyoKızlar sol kasıkta sızlama yaşayan var mı ?
Ara ara bende sızlama oluyor duruyor sonra yine başlıyor.Kasık ağrılarım geçti de şu bel ağrıları batmalar beni mahvediyor
Bazen hiç ağrı olmuyor bazen de şiddetli geliyor.Ben hemde bazen dayanılmayacak kadar
Sızlama , batma gelip gidiyor. Bel ağırısı da var birde 10 martta bir kaç damla lekelenmem oldu sonra durdu. Akıntı da arttı bendeBenim tüm kasıkta batma hissi var ağrı bazen yokluyo
Bu ağrılar ne zman bitcek acabaAra ara bende sızlama oluyor duruyor sonra yine başlıyor.
Bazen hiç ağrı olmuyor bazen de şiddetli geliyor.
Sızlama , batma gelip gidiyor. Bel ağırısı da var birde 10 martta bir kaç damla lekelenmem oldu sonra durdu. Akıntı da arttı bende
Aynen bazen hiç bir şey yok bazende sanki bir şeyler saplanıyor gibiAra ara bende sızlama oluyor duruyor sonra yine başlıyor.
Bazen hiç ağrı olmuyor bazen de şiddetli geliyor.
Sızlama , batma gelip gidiyor. Bel ağırısı da var birde 10 martta bir kaç damla lekelenmem oldu sonra durdu. Akıntı da arttı bende
yok kuzum cuma gidecektim iş yeri izin vermedi salı sabahı gideceğimNur sen kan verdin mi tekrardan
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canımyok kuzum cuma gidecektim iş yeri izin vermedi salı sabahı gideceğim