2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kizlar hayirli sabahlar . Biraz once lavaboda peceteye lekelenmem gelmis. Nasil korktum. Yuregim nasil korkulu atiyo ne yapacagimi da bilemedim. Sirt ustu yattim hemen korkudan. İnsallah bisey olmaz
Yerleşme kanaması olabilir, bugün dinlenmenizde fayda var, endişe etmeyin doktorunuza söylediniz mi?

İlk 3 ay bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş sanmıyorum doktorların izin vereceğini dinen de sıkıntı olacaksa tutmamak daha iyiymiş
Canım yemek değilde susuzluk etkiler bebişi diye düşünüyorum.Benimde kafam karışık

Bende sayfa açılmadı

Merhaba benim ilk gebeliğim inşallah :)
Beslenmeyi araştırınız mı hanımlar
Günde 2 tane ceviz yiyeceğim ve kahve, çaydan uzak duracağım kafein iyi değilmiş.
Folik asit verdi doktorum. Zaten 1 ay öncesinde de kullanıyordum 400lük
Sabahları çay yerine süt içiyorum ama fena uykum geliyor :)

Yerleşme kanaması olabilir, bugün dinlenmenizde fayda var, endişe etmeyin doktorunuza söylediniz mi?
Doktorum malesef yok. Yani sehir hastanesinden sira buldukca gidebiliyoruz doktora. Yatip dinleniyorum simdi daha iyiyim sukur sagolun

Benimde ilk gebeliğim sabahları yulaflı krep ,pankek peynir zeytin yiyorum ben genelde o düzene devam etcem

Gerilik olduğunu hiç sanmıyorum veya bende gerilik var o zaman Bende 5+3 deyim kanamayla gittim (doktora göre lekelenme)keseyi gördü yolk gördü ama kalp atışı İçin erken dedi bana da içini ferah tut bence

Kizlar hayirli sabahlar . Biraz once lavaboda peceteye lekelenmem gelmis. Nasil korktum. Yuregim nasil korkulu atiyo ne yapacagimi da bilemedim. Sirt ustu yattim hemen korkudan. İnsallah bisey olmaz
Devam etti mi lekelenmeniz

Canım bir konu açtım bununla ilgili doktorumun önerilerini yazdım bu konuya
Hamileyken ne yemeliyiz, ne yememeliyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…