2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kizlar selam simdi doktordan geldik.5+5 hamileligim.gecen hafta gittigimizde kese gozukmesine ragmen kucuk keseye benzeyen birsey var haftaya bakacagiz dedi.bos gebelik vs olabilir dedi.bu hafta gittik kese var icinde bebekte var hatta kap atisi baslamis dedi.herhangi bir ses dinlemedik ama gordu heralde.dis gebelik vs degil gebelik var dedi.bende gerilik vs var mi hocam dedim.haftasina gore geri.soyledigin hafta degil dedi.neden boyle dedi neye gore dedi anlamadim.kese var bebek var kalp atisi bile var diyip acaba icindeki bebek olusumunun boyutu mu kucuktu kese mi anlayamadim doktordan asiri sogudum.sizin yorumunuz nedir.ben normalde bu hfta bebegi bile goremeyiz diye gittim hem gorup hemde soyledigin haftaya gore geri demesi kafami sasirtti

Canım benim kilom fazla o yüzden aralıklı oruç yapıyorum,devam etcem ,yaptığım sistem tamda hamilelere uygun,yeşil yapraklı sebze ,protein ağırlıklı besleniyorum,şekerli paketli gıda kek börek abur cubur yemiyorum.Günde 2,5 litre su içiyorum ..Bu sisteme devam etcem
Yavrucum ben de aralıklı oruca yakın besleniyordum normalde ama doktorum 6 öğün yapacaksın dedi bana ya ac bırakmayacaksın kendini dedi 3 ana 3 ara aralarda meyve ve kuruyemiş ana öğünde sabah klasik kahvaltı öğle protein aksam da sebze ağırlıklı olsun dedi 🤔

Kizlar selam simdi doktordan geldik.5+5 hamileligim.gecen hafta gittigimizde kese gozukmesine ragmen kucuk keseye benzeyen birsey var haftaya bakacagiz dedi.bos gebelik vs olabilir dedi.bu hafta gittik kese var icinde bebekte var hatta kap atisi baslamis dedi.herhangi bir ses dinlemedik ama gordu heralde.dis gebelik vs degil gebelik var dedi.bende gerilik vs var mi hocam dedim.haftasina gore geri.soyledigin hafta degil dedi.neden boyle dedi neye gore dedi anlamadim.kese var bebek var kalp atisi bile var diyip acaba icindeki bebek olusumunun boyutu mu kucuktu kese mi anlayamadim doktordan asiri sogudum.sizin yorumunuz nedir.ben normalde bu hfta bebegi bile goremeyiz diye gittim hem gorup hemde soyledigin haftaya gore geri demesi kafami sasirtti
Canım gerilik olsa 5+5 te bebeği göremezdi sen üzme kendini tabiki ne zaman dollendigini bilmiyoruz ki geç döllenmiş bile olsa bu sorun var anlamına gelmiyor üzme kendini

Yavrucum ben de aralıklı oruca yakın besleniyordum normalde ama doktorum 6 öğün yapacaksın dedi bana ya ac bırakmayacaksın kendini dedi 3 ana 3 ara aralarda meyve ve kuruyemiş ana öğünde sabah klasik kahvaltı öğle protein aksam da sebze ağırlıklı olsun dedi 🤔
Ayyy guzum ozman bana da mı öyle derler acaba.Haftaya tekrar gitCem bi sorayım

Canım gerilik olsa 5+5 te bebeği göremezdi sen üzme kendini tabiki ne zaman dollendigini bilmiyoruz ki geç döllenmiş bile olsa bu sorun var anlamına gelmiyor üzme kendini
Canim evet bana da garip geldi normalde bu gunde kese goruluyor doktorum mu garip ben de mi gercekten sknti anlamadim.insallah sknti yoktur

Kizlar hayirli sabahlar . Biraz once lavaboda peceteye lekelenmem gelmis. Nasil korktum. Yuregim nasil korkulu atiyo ne yapacagimi da bilemedim. Sirt ustu yattim hemen korkudan. İnsallah bisey olmaz

Bu da bu sabah yaptığım ovülasyon ve hcg testi

Eklentiler

• 777BED68-DBE9-4F6A-A404-B324F49E6DD9.png
    777BED68-DBE9-4F6A-A404-B324F49E6DD9.png
    333,9 KB · Görüntüleme: 58
Dün akşam verdim kan. Bat tarihim 18 Mart. Ben öylesine erkem çıkanlar var diye bir test yaptım ve çıktı 🥰
maşallah ne kadar şanslısınız ya erken döllenme olmuş sanırım bat günü değeriniz binleri bulur diğer haftada keseyi kalp altışlarını duyarsınız ❤️❤️

Geç döllenme olmuştur belki bebek ilerki zamanlarda sürecini tamamlar

X