2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Thread 'Hamileyken ne yemeliyiz, ne yememeliyiz?' https://www.kadinlarkulubu.com/konu/hamileyken-ne-yemeliyiz-ne-yememeliyiz.1306233/
Kızlar günaydın ekleyebildim mi konuyu tam bilmiyorum ama sadece beslenme üzerine bir konu açtım, fark ettim de en çok arattığım sey oldu bu konu bu aralar. Burada da konuşuyoruz elbette ama arada kaynayabiliyor, sadece beslenme ile ilgili doktorunuzun verdiği bilgileri actigim konuda da paylaşabilirseniz çok güzel olur diğer tüm konuları burada konuşuyoruz zaten bizim gibilere fikir olur ya da doktoru ilgisiz olanlar faydalanır ben dün doktorumun söylediklerini madde madde yazdım sizler de destek olursanız özellikle faydalı ya da zararli bir şey duyduğunuzda çok sevinirim beslenme günlüğümüz gibi bir şey olur

Olmamış canım girilmiyor

Evet oldu canım, bende senin sayfandan buldum şimdi
Kuzum kontrollerinizde doktorunuz özellikle beslenmenizle ilgili bi şey söylerse paylaşır misiniz ya çünkü her hamilelik kendine özgü evet kesesi kalp atışı betasi ama bi tek beslenme önerileri ortak gibi hastalık alerji vs olmadığı surece çok isterim farklı görüşler duymayı of biraz da kilom artmış farkında olmadan çok da kilo almamam gerekiyor bebeğimi de güzel beslemek istiyorum en azından kilo alacaksam da ona faydası olsun diyorum

Söylerim tabiki canım haftaya nasip olursa özele gideceğiz .
Dünden beri hiç uyumadım içimi huzursuzluk kapladı yatıyordum birden sanki boşluğa düştüm ne ağrım kaldı ne baika birsey, sabah kalktım bel ağrısı akıntı ve çok az da kasık ağrısı oldu bende . Hafta içi dr gidecektim doktorlar şuan grevdeymiş 14-15-16 . Gidicek olan varsa haberi olsun aciller vw özeller hariç hiç bir sağlık kuruluşu çalışmıyor

Doktor bana pazartesi gel dedi inşallah öyle birşey olmaz

Canım benim kilom fazla o yüzden aralıklı oruç yapıyorum,devam etcem ,yaptığım sistem tamda hamilelere uygun,yeşil yapraklı sebze ,protein ağırlıklı besleniyorum,şekerli paketli gıda kek börek abur cubur yemiyorum.Günde 2,5 litre su içiyorum ..Bu sisteme devam etcem

Eşimin iş arkadaşının eşi diş doktoru ona sorduk 14-15-16grevdeymişler önlük giymiyorlarmış
Bu kadın doğum olduğu için yapmazlar sanırım önemli takip gerektiren mesele sonuçta inşallah öyledir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…